Jump to content
Guest Sm0k3

2pac is alive ?

Recommended Posts

Guest Sm0k3
Posted

Am creat acest topic sa va intreb parerile voastre despre 2pac voi ce spuneti 2pac is alive ?

Eu spun ca da http://www.youtube.com/watch?v=vTdwN9qjWbc din cate vedeti inainte sa moara

el tot a dat indicii ca va mori si a spus si in ce zi va muri si chiar cand daca sunteti

atenti la filmulet va veti de seama ca 2pac va da indicii ca este in viata si ca va aparea

mai in forta.

Uitati aici filmuletzul este facut in 2000

Sa nu va aud si pe voi ca filmul este trucat sau ca ala e actor este exact ca tupac.

Dupa ce tupac a murit se zice ca a fost dus la autopsie http://img187.imageshack.us/img187/6645/autopsy111sm6.jpg

E tupac cel adevarat spuneti ? tupac avea un tatuaj subt bandajul ala alb cu un dragon

si in poza nu il are toti cei care au vazut poza ziceau ca nui tupac.

Dar nu va intrebati si voi in 95 faci doar o singura poza la autopsie si dupa asta oamenii

zic ca lau ars....

Eu tot asa am spus vrajeli de a lora tupac este mort si cu asta basta.

Pana cand am aflat ca 2pac inainte sa moara a facut un albu si pe poza albumului inainte sa

moara era el pus pe o cruce si deasupra lui scria BRB adica trebuie sa plec si in albu spune

ca va muri uitati poza dar nu este original am avut original dar nu o mai am si nu am mai

gasito nicaieri http://img257.imageshack.us/img257/5427/60081357hc3.gif :(

Moartea lui 2pac a fost inscenata avea prea multi dusmani de ce credeti ca impresarul lui

2pac este mort eu asa am impresi ca este mort nu sunt sigur oricum daca este mort a fost

omorat de cei care aveau nevoie sal omoare pe 2pac in orice caz.

Tupac a fost un baiat destept si sunt sigur ca traieste si sta ascuns pe undeva oricum daca

ar iesi la suprafata ar fi bagat la parnaie de F.B.I fiindca sia inscenat moartea dar no

problem masa are destui bani sal scoata :D

Multi prieteni deai lui spun ca tupac is alive si eu spun acelasi lucru

90% din americani cred ca 2pac este inca in viata din toti dusmanii lui mai traieste doar

p daddy oricum acuma nu mai are nici o treaba cu el tupac era obsedat de cifra 7.

Majoritatea spun ca 2pac va aparea pe 7-7-2007 la concertul lui snoop dogg oricum eu spun ca

2pac is alive........

Este penala moartea lui chiar mult prea de tot daca ar fi murit ar trebui sa arate si ei mai

multe dovezi nu faci la autopsie doar o singura poza si atata dupa asta arzi corpul lui ;)

Astept pareri :)

Posted

mai sunt 6 zile cu asta cu tot pana pe 7-7-2007 asa k mai avem de asteptat ceva :)

p.s am mai vazut filmuletu ala din parcare si am deschis si eu un topic despre moartea lui 2 pac si a fost inchis pe baza k 2 pac este mort :) acum sa asteptam si verdictul la topicu tau :P

Guest Sm0k3
Posted

Nu au chiar asa mutle dovezi sa arate ca tupac e mort oricum uitate in filmuletele alea tupac era obsedat de cifra 7 si filmul spune de la sine multe chestii....

Putine sanse daca ar iesi pe scena dintro data sa cante cu snoop dogg ar face doamnele infact =))=))=)) oricum sa asteptam sa vedem ceva fi :)

Erau 7 de toti albumul era tot cu cifra 7 majoritatea zi ca va aparea pe 7 a 7 2007 in california de ceva timp apar imagini si albume cu tupac si multi se intreaba WTF ! ? :o

Posted

or cat ati plange dupa el nu se mai intoarce....

Who's crying? /:) After all..cine era 2pac? Just a person, not a god. 8-|

Parca ati plange dupa guta :blink:

Posted

Who's crying? /:) After all..cine era 2pac? Just a person, not a god. 8-|

Parca ati plange dupa guta :blink:

De fapt era un geniu.. fara nici un fel de j/k.

Guest Bogdan
Posted

Daca chiar ar fi adevarata faza si revine pe 7-07-2007 intr-un concert...ar fi criminala faza :) . Oricum...poate s-a anuntat treaba asta ca strategie de marketing si sa mearga mai multa lume la concertu' lui Snoop...mort sau nu...pentru mine e tot una ;)

Posted

Nu sunt un infocat al genului lui 2Pac, dar se pare ca a fost cel mai bun raper al tuturor timpurilor...iar sa-l pui pe el langa guta si alte gunoaie...mi se pare....o aberatie.

Oficial este mort....iar daca nu este mort...nu mai conteaza...nu mai face parte din viata puyblica...nu-si mai doreste asta.....si gata! Daca traieste este un om simplu.

Ca artist a murit in 95!

Posted

Heloouu ! Ala e mort de cativa ani buni,cum o zis sh Sebi,o fost cel mai mare rapper dar nu era nusj ce God,nu se mai intoarce stati linistiti,l-o lasat sh vocea :rofl1:

Akuma o sa cante la : :boohoo:

Posted

mort sau viu, oricum valoreaza mai mult mort. nu s-ar fi bucurat de notorietatea asta daca ar fi fost viu, doar a fost transformat in martir de industria din SUA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...