Jump to content
IceMan

Seful de la Dacia, prins cu 132 km/h

Recommended Posts

Imagine IPB

Obisnuit cu raliurile, Stroe 'a uitat' ca se afla pe autostrada, Vicepresedintele Consiliului de Administratie de la Dacia, Constantin Stroe, va avea nevoie de sofer, cel putin pentru trei luni, dupa ce agentii de la Politia Autostrazii i-au retinut permisul pentru depasirea vitezei legale.

Aflat la volanul masinii sale de serviciu, Dacia Logan break, Constantin Stroe a fost surprins de radarul instalat la kilometrul 36, de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Boss-ul de la Dacia se grabea sa ajunga la Bucuresti si nu s-a gandit nici o clipa ca va fi oprit de oamenii legii. Vicepresedintele de la Dacia a calcat insa mai tare pedala acceleratiei chiar si pe portiunea de drum unde se executau lucrari, pe acest tronson fiind impusa o restrictie de viteza de 80 kilometri pe ora.

Spre surprinderea lui, oamenii legii l-au tras pe dreapta pe Stroe si i-au adus la cunostinta ca a incalcat legea. Pentru ca depasise viteza legala cu peste 50 de kilometri pe ora, politistii i-au retinut permisul pe loc, pentru o perioada de 90 de zile.

sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...