iLoveCalifornia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Sunt ascultate in masura egala. In America prin licee sunt fel de fel de trupe rock punk , sau cum se spune . ( nu ascult rock ) Iar partea ghetourilor , asculta numai rap
alcholic Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 rap .... mai mult si cateva balade :) de la metallica ...dci se compenseaza
IncineratoruL Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rock dom'le, ce dreacu :P !!!! Orisicat, atat rock-ul cat si rap-ul sunt de departe cele mai notorii stiluri muzicale de pe planeta, hands down.
-=Coco=- Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rap , cred ca orice Rocker asculta si un Rap , un Rapper deloc Rock :right:
IncineratoruL Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rap , cred ca orice Rocker asculta si un Rap , un Rapper deloc Rock :right: Nu orce rocker asculta si rap deci nu te umfla in pene. Eu personal ascult ocazional si extrem de rar Parazitii si doar Parazitii, nimic altceva, mult prea putin ca sa conteze. Cat despre "rapperi" romani, mare parte din ei sunt niste glume proaste, ex-manelisti care s-au dat pe rap ca sa nu se faca de rusine :P Afirmatia "un raper deloc rock" deja imi spune ca esti un d-ala care combina rapul cu maneaua :right: . Cati 14-15 ani ai ?? :blink:
Equilibrium Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Rock on nu mai minti lumea :> @genurile acestea 2 sunt ascultate in mod egal, nu conteaza despre ce tara sau regiune este vorba
Guest Rahel Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 In Rumeinia....manelele, frate.In rest....Rock.