Cap|De|Tank Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Rap clar :) chiar un sondaj recent arata ca 94% din populatia planetei asculta Rap ( si nu ma refer la cel Romanesc , lol :) ) mai mult decat celelalte genuri muzicale si au si de ce.. ;) so , again voted rap Sunt ascultate in masura egala tu aberezi complet , nici odata , dar nici odata n-or sa fie ciufulitii aia netunsi cu zgarzi la gat , care dau cu chitarele de pamant , machiati si alte porcarii la fel ca raperi , rap-ul este un alt nivel de muzica , cel mai ridicat de pe planeta ..si n-o zic doar eu :)
Glau Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 El nu s-a referit la asta,s-a referit ca o parte din populatie asculta rap si alta rock,nu ca rockerii ar asculta si rap sau invers...
Alvin Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Voted for RoCk! :beer:In Romania cred ca 30% asculta Manele.. [they deserve to die!(just joking or not :D)]
luci13bg Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 rock...asta imi place...mult mai askultate sunt manelele...traim in romania...
Guest 101st-airborne-division Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ROCK! ador pe System of a Down si Linkin Park!!
qasi Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 RAP in america ... hous in europa ... manelele cele mai distruse unde oare se asculta ... in romania ... unde altundeva ...si tu esti manelist? si manelele nu sunt muzica sunt o lalaiala si am spusu foarte frumos... nici nu pot sa-mi exprim cuvintele despre manele!!!!!!!!!!!!!!!!
LeX LuTHoR Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 In general ascult muzica electronica ( trance/house/techno ) dar fiinda trebuie sa votez, spun rock ... a fost o vreme cand ascultam numai rock.
laura Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 se asculta mai mult rap #-o ...desi rockul rulez! :>
Guest X__X Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Incredibil dar...si rappu' si rocku' sunt in crestere in romania (si nu ma refer la rapp-ul comercial care e de mult timp expirat ) :> de exemplu concertul Veritasaga:28.11.2007 din Suburbia... cred ca absolut nimeni nu se astepta la o asemenea sustinere...2zile de concert, 2 zile pline. Din ce in ce mai multi copii de toate varstele au inceput sa asculte...vezi copii de clasa a-7-a imbracati in haine largi, sau cu tricouri cu Iron Maiden, e foarte bine...decat sa ne prabusim intr-o prostie numita "manele" e mult mai bine asa...OT: am votat in egala masura :)
iNsuu Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 sunt ascultate eu zic cam in aceeasi masura toate genurile de muzica depinde de om dar dupa parerea mea RAP and HOUSE ruLLz
Avzar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nu am preferinte muzicale..ascult de toate..Dar pot sa spun ca rock-ul este cel mai 'ascultat' pun in ghilimele ptr ca rockul a devenit o MODA, la fel ca EMO style...so..rock
Glam Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 votez rock am mai multi prieteni rockeristi decat rapperisiti
Whatevbla Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 rockde ce nu avem mai multe optiuni? :sigh:
Guest Blaidy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 tu aberezi complet , nici odata , dar nici odata n-or sa fie ciufulitii aia netunsi cu zgarzi la gat , care dau cu chitarele de pamant , machiati si alte porcarii la fel ca raperi , rap-ul este un alt nivel de muzica , cel mai ridicat de pe planeta ..si n-o zic doar eu Da ... asa e, mai bine de voi ca va impuscati ca idiotii pe strazi pt. 1 gram de heroina. Dar pot sa spun ca rock-ul este cel mai 'ascultat' pun in ghilimele ptr ca rockul a devenit o MODA, la fel ca EMO style...so..rockRock-ul nu mai e o moda, ca mai sunt "copchii" care fac din rock o moda e partea a doua. Observ ca mai mult de 95% din cei ca au postat in threadul asta, habar n-au cu ce se mananca rock-ul sau rap-ul. (Cap|De|Tank e primul pe lista) Ma amuz cand vad ca fata rock-ului la voi a devenit SOAD si LP.