Jump to content
IceMan

Care gen de muzica este mai ascultat?

Care gen de muzica este mai ascultat?  

317 members have voted

1. 1. Care gen de muzica este mai ascultat?

• Rock
      130
    • Rap
      151
    • Sunt ascultate in masura egala
      38

Recommended Posts

Posted

Rap clar :) chiar un sondaj recent arata ca 94% din populatia planetei asculta Rap ( si nu ma refer la cel Romanesc , lol :) ) mai mult decat celelalte genuri muzicale

si au si de ce.. ;)

so , again voted rap

Sunt ascultate in masura egala ;;)

tu aberezi complet , nici odata , dar nici odata n-or sa fie ciufulitii aia netunsi cu zgarzi la gat , care dau cu chitarele de pamant , machiati si alte porcarii la fel ca raperi , rap-ul este un alt nivel de muzica , cel mai ridicat de pe planeta ..si n-o zic doar eu :)

Posted

El nu s-a referit la asta,s-a referit ca o parte din populatie asculta rap si alta rock,nu ca rockerii ar asculta si rap sau invers...

Guest 101st-airborne-division
Posted

ROCK! ador pe System of a Down si Linkin Park!!

Posted

RAP in america ... hous in europa ... manelele cele mai distruse unde oare se asculta ... in romania ... unde altundeva ...

si tu esti manelist? si manelele nu sunt muzica sunt o lalaiala si am spusu foarte frumos... nici nu pot sa-mi exprim cuvintele despre manele!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Incredibil dar...si rappu' si rocku' sunt in crestere in romania (si nu ma refer la rapp-ul comercial care e de mult timp expirat ) :> de exemplu concertul Veritasaga:28.11.2007 din Suburbia... cred ca absolut nimeni nu se astepta la o asemenea sustinere...2zile de concert, 2 zile pline.

Din ce in ce mai multi copii de toate varstele au inceput sa asculte...vezi copii de clasa a-7-a imbracati in haine largi, sau cu tricouri cu Iron Maiden, e foarte bine...decat sa ne prabusim intr-o prostie numita "manele" e mult mai bine asa...

OT: am votat in egala masura :)

Posted

Nu am preferinte muzicale..ascult de toate..

Dar pot sa spun ca rock-ul este cel mai 'ascultat' pun in ghilimele ptr ca rockul a devenit o MODA, la fel ca EMO style...so..rock

Posted

tu aberezi complet , nici odata , dar nici odata n-or sa fie ciufulitii aia netunsi cu zgarzi la gat , care dau cu chitarele de pamant , machiati si alte porcarii la fel ca raperi , rap-ul este un alt nivel de muzica , cel mai ridicat de pe planeta ..si n-o zic doar eu

Da ... asa e, mai bine de voi ca va impuscati ca idiotii pe strazi pt. 1 gram de heroina.

Dar pot sa spun ca rock-ul este cel mai 'ascultat' pun in ghilimele ptr ca rockul a devenit o MODA, la fel ca EMO style...so..rock

Rock-ul nu mai e o moda, ca mai sunt "copchii" care fac din rock o moda e partea a doua.

Observ ca mai mult de 95% din cei ca au postat in threadul asta, habar n-au cu ce se mananca rock-ul sau rap-ul. (Cap|De|Tank e primul pe lista) Ma amuz cand vad ca fata rock-ului la voi a devenit SOAD si LP.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...