never Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Incercam Manowar? neah... prefer pink floyd... ps: care stie cati ani are piticul ala? pss: beeth e doar o metafora (intr-un stil modern )
MisterDevil Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 gata .. pot sa mor si sa ajung in iad linistit, pot sa spun tuturor dracilor si pacatosilor de acolo ca le-am vazut pe toate
Dani Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 btw, toti sunt mari oameni dupa ce mor ;) , asa sunt vazuti de lume...a am vazut si eu Never Scared nu trebuie sa-mi dai quote :), anyway, no need for reply, poate daca vrei sa ai ultimu` cuvant dar in rest nu mai e nimic de adaugat la discutia asta :) cat despre adrian copilu juma'de'cent ... vorbeste si el prostii ca sa fie la tv..nu m-as mira ca urmatoarea lui miscare sa fie sa-si schimbe numele in Adrian "si ceva legat de centi/dolari" ... nu e adevarat ce spui.. zi-mi altii care dupa ce au murit si au fost venerati asa cum sunt 2PAC si Notorius BIG.. eu nu le am cu Rap-ul.. nu prea ascult dar 2PAC si Notorius nu ai cum sa nu-i asculti.. altu e msg decat a lu 50Cent, Akon si toti pustanii astia noi care se cred mari rapperi.. alta e muzica pe care o redau impreuna cu txt si tot asa.. rapperi autentici mai sunt foarte putin in ziua de azi.. toti sunt mari plagiatori.. pe P Diddy nu ai cum sa-l uiti, Mary J Blige sau poate Snoop Dog si Shaggy .. eu unul muream dupa Eminem in 99 00 dar parca de cativa ani canta altceva.. parca s-a prostit.. vb lui blk.. "Stan" "Without me" si altele au fost 100% rap.. Manelele sunt echivalentul romanesc :P al rap(gangsta rap, hip-hop sau ce-o fi)-ului american. Au originea in paturi sociale echivalente, manifestarea fiind diferita datorita caracterului national. Ca va place, ca nu va place. Pana si intre manele sunt cu siguranta piese de valoare (ca nu le cunosc, este alta problema :D) Vocea nu e principala problema a manelistilor. Multi au chiar voci bune ... Cine nu asculta manele niciodata, probabil ca nu merge cu taxiul. :P Nici macar asa nu e corect, eu nu folosesc taxiuri dar cand ma duc la sfarsit de saptamana la tara tot timpul se gaseste un vecin sa-si testeze sistemul audio cu vreo manea... Las' ca-mi termin eu casa si bag in ei cultura rock a anilor '80 nu ai cum sa compari rap cu manelele nici de acu in 1000 de ani.. fiecare e un gen diferit.. eventual poti sa compari cu hip-hop romanesc dar nici cu ala.. ai nostri sunt varza.. parazitii (cica cei mai iubiti) nici nu ai cum sa-i compari cu nici un rapper.. noi inca nu avem valoare in Romania deocamdata dar nu cred ca vom avea curand.. rap adevarat este doar in SUA (unde s-a nascut).. restul sunt imitatii.. plagiaturi.. in legatura cu manelele.. da ! au fost valori.. sa nu uiti ce ti-am zis.. au fost :) ma refer la melodii.. cum era la inceput "4 nopti si 4 zile" "cine are noroc are" "o viata mea" etc singurii manelisti autentici sunt Adrian, N Guta, Adi de la Valcea, Vali Vijelie si eventual Carmen Serban.. astia care au fost primii.. restul sunt doar plagiaturi.. recunosc.. au voce dar degeaba.. cum de ex are Sorin Copilul de Aur.. are o voce superba dar face aceleasi melodii ca si restu.. plus numele de mare "imparat din evul mediu".. acuma chiar mi-e greata sa ascult manele desi imi placeau mai demult.. sau de ex ca ei combina manelele cu muzica populara.. pur si simplu isi bat joc de muzica noastra populara.. @in legatura cu subiectul topicului.. Adrian nu se poate compara nici intr-o mie de ani cu 50 Cent.. degeaba.. manelele nu au nici o legatura cu "cica rap"..
Beethoven Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 neah... prefer pink floyd... Si eu, dar cu asa ceva e greu sa depasesti decibelii manelelor :DApropo, tot nu sunt lamurit cu Partition Magic ...@ Dani,Eu nu le compar, spun doar ca sunt echivalentul ... Nici muzica populara romana nu o compari cu cea chineza - de exemplu.
musthyzz Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Si eu, dar cu asa ceva e greu sa depasesti decibelii manelelor Pink Floyd - Dirty Woman // Run Like Hell :P //on da cine e ACM ? o fi vreo personalitate si nu stiu eu ps: daca vreti sa speriati un manelist...incercati un PSY//GOA trance la vol maxim
never Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ps: daca vreti sa speriati un manelist...incercati un PSY//GOA trance la vol maxim Dimmu Dorgir - Stormblast si Stien... sa vedem cati rezista... totusi imi place de kiss fm dadea f des 50cent - candyshop... o melodie "porcoasa" dar ceva bun nu reuseau sa gaseasca... ceva gen incubus beeth ce legatura are p.magic cu muzica? vrei sa partitionezi sau "merge" manelele cu hip-hop(a)?
Beethoven Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dimmu Dorgir - Stormblast si Stien... sa vedem cati rezista... recunosc ca habar nu am despre ce vorbiti :D Nu mai am timp de ascultat muzica. Mai mult, nici nervi. Nici macar in masina. Am constatat ca are un efect stimulant deosebit asupra miscarii acului indicatoarelor de bord. Provoaca un fel de camp electromagnetic care lipeste de partea dreapta a ecranului atat acul turometrului, cat si al vitezometrului :P si parca nu mai am chef de asa ceva. Deh, pensionar adevarat. :D beeth ce legatura are p.magic cu muzica? vrei sa partitionezi sau "merge" manelele cu hip-hop(a)? Nici una, doar iti bateam un apropo la acest topic..
RaifalM3n Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 si intr'un fel are dreptate dani' nu mai e muzica aia care era inainte.....si cum in rap pionierii sunt 2upac , notorious ,easy e, etc asa si in manele poti sa zici de guta,adrian ,carmen serban etc...poate ca lumea ii placeau mai mult inainte si tocmai ca la rap ' au aparut altii si au stricat tot..poate la partea asta poate fi comparat' totusi nu pot sa uit baeramele de inainte.... desii acu am boala pe manele ...parca erau mai autentice manelele de atunci ..
frankie Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 nu e adevarat ce spui.. zi-mi altii care dupa ce au murit si au fost venerati asa cum sunt 2PAC si Notorius BIG.. eu nu le am cu Rap-ul.. nu prea ascult dar 2PAC si Notorius nu ai cum sa nu-i asculti.. altu e msg decat a lu 50Cent, Akon si toti pustanii astia noi care se cred mari rapperi.. alta e muzica pe care o redau impreuna cu txt si tot asa.. rapperi autentici mai sunt foarte putin in ziua de azi.. toti sunt mari plagiatori.. pe P Diddy nu ai cum sa-l uiti, Mary J Blige sau poate Snoop Dog si Shaggy .. eu unul muream dupa Eminem in 99 00 dar parca de cativa ani canta altceva.. parca s-a prostit.. vb lui blk.. "Stan" "Without me" si altele au fost 100% rap.. Jam Master Jay, Big L, Big Pun, Ol` Dirty Bastard, Eazy E, Grym Reaper, da astia n-au scos albume dupa moarte, sau macar nu atatea ca tupac... :P mesajul pe care il dadeau ei atunci ti-l putea da orice alt rapper...repet..tot atunci...dar acum n-are mai avea material, poate sa cante de ce era acum 10 ani sau eu mai stiu ce.. :), muzica se schimba, nu poti canta despre aceleasi lucruri la infinit..