LeX LuTHoR Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Huh tare filmuletul :D Intradevar ... Adrian "Puradelu" Minune avea intr-un fel dreptate.Nu la faza ca muzica lui se aseamana mult cu muzica lui 50 Cent, ci ca tema melodiilor e aceeasi.Manelar ce asculta Rap ... Doamne ! Pai daca ii place 50 Cent de ce nu canta Hip Hop ?Nu ii inteleg pe unii ... :dontknow:
blk Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Termina cu posturile astea . Nu te mai crede buricul pamantului ca nu esti thx .Ataca ideea, nu omul k ?Zicea cineva .L.E Ideea este ca fiecare asculta ce vrea el , ce doreste inimioara lui si voi nu puteti face nimic .Eu daca vreau ascult intr-o zi manele , intr-o zi acult rock si tot asa.Ai probleme cu intelegerea? Ce buricu pamantului tractorule? I-am dat un sfat despre logica si argumentare in cazul in care vrea sa aiba vreo greutate posturile lui.NU ! Ideea nu are NICIO legatura cu gusturile muzicale. Habar nu ai despre ce e vorba, e clar.E vorba despre faptul ca 2 genuri de muzica aparent diferite au cam aceeasi tema muzicala. Nu ii pasa nimanui ce muzica asculti tu.
udvaritibor92 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Pai poate daca n-ar canta cu o voce asa inalta ca de femeie +ii si ragusit un pic as vedea o asemanare...
Angel of Darkness Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nu a auzit de RO? Romania e tara aia cu ministrul de externe oprit si verificat la granita
Burne Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 cu aia 50 de centi ( valoarea minunii ) o pun si astia 2 de 1 $ ..... are piticania dreptate pe undeva amandoi canta despre femei, bani, masini ,bijuterii si chestii din astea care sunt caracteristice manelelor dar nu au nici o treaba cu hip hopul in concluzie seful unitatii de gorile e tot un soi de manelistreportajul ala cred ca facut anul trecut si cred ca tot aici am mai discutat despre treaba asta, foame de posturi vulpe ?PS faza ca nu stia ca e in Romania demonstreaza ca e un amator
Tybork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Lazarus atunci tu ce fel de muzica asculti tata rock manele sau romaneasca ori muzica usoara :o ?Faptul ca eu ce muzica ascult, nu prea are legatura cu acest topic. Tu ai postat un filmulet despre un reportaj in care s-a discutat despre tematica versurilor intre muzica manele si Rap sau Hip-Hop, eu am raspuns in limita bunului simt, fara sa jignesc pe cineva ;) Cat despre blk, are dreptate cand spune "Ataca ideea, nu omul"
The Fan Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 50 cent si Adrian Minune.. ce-i drept ca seamana ca 2 picaturi de apa.. Hip-Hop-ul/Rap-ul difera mult de manele.. nici nu stiu cum a indraznit sa faca comparatia asta. Si ei canta despre bani, dujmani femei si masini, dar macar nu tot timpul, si nici nu au ritmul ala care te zgarie pe creier..
Alexiano Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ar vrea el sa semene manelele lui macar 25 % cu melodiile lui 50 Cent
frankie Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 blk, ce poti sa bagi intr-o melodie rap ? ti-am zis, tupac poate ca nu canta IN TOTALITATE ce se canta azi, sau poate cu alte cuvinte, dar tot aceeasi mancare de peste este (2of americaz most wanted, thug nush ce, ghetto nush ce)...nu poti sa canti intr-o melodie rap despre bona copilului tau sau despre ce misto e sa mergi la scoala...so...u get the point..btw, toti sunt mari oameni dupa ce mor ;) , asa sunt vazuti de lume...aam vazut si eu Never Scared nu trebuie sa-mi dai quote :), anyway, no need for reply, poate daca vrei sa ai ultimu` cuvant dar in rest nu mai e nimic de adaugat la discutia asta :)cat despre adrian copilu juma'de'cent ... vorbeste si el prostii ca sa fie la tv..nu m-as mira ca urmatoarea lui miscare sa fie sa-si schimbe numele in Adrian "si ceva legat de centi/dolari" ...
Shade Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Versurile sunt asemanatoare, nu zic nu. Dar muzica e cu totul alta. Pentru cineva ca mine care nu prea da atentie versurilor, cam greu de spus ca manele = 50cent.
blk Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Whatever gets you guys through the night.Inteleg ca aveti nevoie de niste scuze subconstiente sa ascultati versurile alea de toata jena asa ca ii ziceti "rap".Pacat totusi ca s-a ajuns aici.. Nu zic neaparat ca nu mai exista rapperi autentici.. zic doar ca voi, cei care aparati rap-ul, nu aduceti vorba de ei.. va balaciti tot in mizeria asta de 50cent care e disco-r'n'b, nicidecum rap.
..:: TOBLE ::.. Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ^_^ poate o duc eu mai greu cu priceputul.. asta micu..d se intituleaza el minune... zice k are ceva in comun cu 50... sa procesam atunci, in caz k omului i-a crescut subit un lan d neuroni... si dap... 1 .femei kt mai deloc imbrakte kre shake ass kt mai mult in alea 3-4 minute ale videoclipului.2. bling bling? avem si noi domne...unde vezi mai mult aur p 1 metru juma?.. la "Minunatie" si alti bastani.3. "za cars"? avem za cars si noi... nu cu mai putine martzoage putere, nup... nu ar fi permis si atunci ar mai ramane 4. stilul muzical... d comparat si aici comercialitatea dar neah... asta micu viseaza magari pe pereti
Tsu_Xing Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nu-mi poti compara mie hip-hop-ul cu manele, sunt 2 lucruri total opuse, k mai au ele unele asemanari asta e alta poveste.Vad k tot atacati aici mel lui 50, dar si el are mel care nu au temele p care le au manelele si exista multi alti rapperi sau cunostiintele voastre in Hip-hop se limiteaza la 50? Poate nu ati auzit d: wtk, JMT, Don Omar, Cuban... etc si etc
Guest 0sKaR Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Adrian Copilu' DeCent rofl1.gif :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Fallout Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Termina cu posturile astea . Nu te mai crede buricul pamantului ca nu esti thx .Ataca ideea, nu omul k ?Zicea cineva .L.E Ideea este ca fiecare asculta ce vrea el , ce doreste inimioara lui si voi nu puteti face nimic .Eu daca vreau ascult intr-o zi manele , intr-o zi acult rock si tot asa.hai chiar asa? cum poti tu sa asculti o zi manele si o zi rock? eu nu inteleg, mi se pare o totala lipsa de principii!!In fond si la urma fiecare dintre noi a crescut cu o anumita muzica, cum eu am inteles "Roses that grew from concrete", la fel au inteles altii pe 50 Cent cu ale lui melodii care au texte (ca versuri nu le pot spune) idioate!
Christian Verhulst Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cam are dreptate Adi Minune :D Singura diferenta intre hip`hop`ul lui 50 si manelele lui Adrian, e ritmu ! :D In rest, aceasi chestie, aceleasi versuri ! :) Atata tot ca is intr`o alta limba.Nu neaparat. Nu`l baga pe Em in aceasi oala cu 50. Mai bine de 70% din melodiile lui em au cu totu alt subiect decat "masini,bani,femei,dusmani" ! Hip`hop`ul nu a murit odata cu pac. Sunt si acum rapperi care fac treaba ! ;)total de-acord cu tine (si cu adi minune :D). 50 cent = manelar prost. cat despre rap-ul din ziua de astazi, priviti aici:http://www.zambilici.ro/flash/made-in-za-usa-partea-1.htmllasati site-ul, lasati contextul, cititi versurile... pe scurt, hip-hop (o mare parte) = manele. sunt si exceptii in ziua de astazi... nu cunosc multe pentru ca nu ascult genul insa coolio de exemplu, are o melodie pe care eu o numesc buna! iar eminem, tot respectul pentru baiatu. nu l-am vazut in nici un clip cu imbracaminte pimp, bmw-uri & shit. va mai aduceti aminte de dido - stan? :)
blk Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Tot respectul pentru primele melodii ale lui Eminem (gen 97 bonnie and clyde, kim, stan etc.) dar melodia aia cu Akon = junk, am vazut un videoclip la o melodie Ass like that sau ceva de genul.. iarasi.. junk.Mi se pare ca se duce de rapa urgent Eminem.. cel putin la departamentul versuri.
never Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Tot respectul pentru primele melodii ale lui Eminem (gen 97 bonnie and clyde, kim, stan etc.) dar melodia aia cu Akon = junk, am vazut un videoclip la o melodie Ass like that sau ceva de genul.. iarasi.. junk.Mi se pare ca se duce de rapa urgent Eminem.. cel putin la departamentul versuri.aprob.totusi asocierea dintre manele si hip-hop (sau rapp, ce-o fi) mi se pare prea exagerata...doar in manele sunt versuri tampite, fara valoare si sens doar ca sa iasa rima si sa umple albumul...si in hip-hop sunt astfel de versuri da' totusi acestea sunt oarecum mai stilizate si melodia creaza o atmosfera ceva mai agreabila; in + vocea cantaretului e (in general) mai "placuta" auzului...
Beethoven Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 aprob. totusi asocierea dintre manele si hip-hop (sau rapp, ce-o fi) mi se pare prea exagerata... doar in manele sunt versuri tampite, fara valoare si sens doar ca sa iasa rima si sa umple albumul... si in hip-hop sunt astfel de versuri da' totusi acestea sunt oarecum mai stilizate si melodia creaza o atmosfera ceva mai agreabila; in + vocea cantaretului e (in general) mai "placuta" auzului... Manelele sunt echivalentul romanesc :P al rap(gangsta rap, hip-hop sau ce-o fi)-ului american. Au originea in paturi sociale echivalente, manifestarea fiind diferita datorita caracterului national. Ca va place, ca nu va place. Pana si intre manele sunt cu siguranta piese de valoare (ca nu le cunosc, este alta problema :D) Vocea nu e principala problema a manelistilor. Multi au chiar voci bune ... Cine nu asculta manele niciodata, probabil ca nu merge cu taxiul. :P Nici macar asa nu e corect, eu nu folosesc taxiuri dar cand ma duc la sfarsit de saptamana la tara tot timpul se gaseste un vecin sa-si testeze sistemul audio cu vreo manea... Las' ca-mi termin eu casa si bag in ei cultura rock a anilor '80
never Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Manelele sunt echivalentul romanesc :P al rap(gangsta rap, hip-hop sau ce-o fi)-ului american. Au originea in paturi sociale echivalente, manifestarea fiind diferita datorita caracterului national. Ca va place, ca nu va place. Pana si intre manele sunt cu siguranta piese de valoare (ca nu le cunosc, este alta problema :D ) Vocea nu e principala problema a manelistilor. Multi au chiar voci bune ... Cine nu asculta manele niciodata, probabil ca nu merge cu taxiul. :P Nici macar asa nu e corect, eu nu folosesc taxiuri dar cand ma duc la sfarsit de saptamana la tara tot timpul se gaseste un vecin sa-si testeze sistemul audio cu vreo manea... Las' ca-mi termin eu casa si bag in ei cultura rock a anilor '80 piese de valoare? valoarea aia e cumva = cu 1 ceapa degerata (sau mai putin)? voci bune? eu zic sa-ti scoti vata din urechi... sau ai oarecum probleme cu auzul :whistle: (mie unu mi-e greata cand aud vocea, dar ma amuz la versurile melodiei) ps: te referi la hair si happy-metal? ceva in genul cherry pie? :yum: ai grija ca s-ar putea sa le placa si nu e bine
Beethoven Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 piese de valoare? valoarea aia e cumva = cu 1 ceapa degerata (sau mai putin)? cum spuneam, nu le am :P, dar sunt dispus sa creditez ca ar putea fi voci bune? eu zic sa-ti scoti vata din urechi... sau ai oarecum probleme cu auzul :whistle: (mie unu mi-e greata cand aud vocea, dar ma amuz la versurile melodiei) Usurel cu modul de exprimare ... Tu esti un neaga-tot, iar eu un caine cu ureche muzicala :D. Avantajul e in mod evident de partea mea :Pps: te referi la hair si happy-metal? ceva in genul cherry pie? :yum: ai grija ca s-ar putea sa le placa si nu e bineIncercam Manowar?