Jump to content
FoX.

Ia auziti ce spune Adrian Copilu Minune X(

Recommended Posts

Posted

Va rog frumos, ca in viitor sa postati ceva inteligent si nu tampenii, daca se poate.

Scopul acestei sectiuni este de a dezbate niste subiecte legate de viata reala, probleme actuale si mai putin actuale ;) .

Posted

Da dar nu ti se pare ciudat si tie Lazarus 50 cent = guta, copilu minune...si care mai is :blink:

Maine poimaine il auzi pe guta ca canta melodia lu 2pac sau a lui 50 cent =))=)) daca adrian spune ca intre 50 cent este o legatura

Posted

'Rap-ul' american a murit cu 2pac. ce canta 50cent si eminem si toti dobitocii aia sunt manele. oameni care se lauda ca stau in cluburi toata ziua, ca arunca cu bani in stanga si in dreapta, ca au nustiu ce masinute cu care castiga inima fetelor..

Dap.. alea sunt manele.

Posted

Dar si in cantece zicea ca e la fel nu vedeati comparau aia Jumatate eu jumate tu cu candy shop doamne fereste :banghead:

Posted

lol rupt, cum sa puna hip-hop langa manele, ce retard, inca o data se face de ras juma` de buletin ala, nea'ntr-o parte de canta despre tziganci

Posted

'Rap-ul' american a murit cu 2pac. ce canta 50cent si eminem si toti dobitocii aia sunt manele. oameni care se lauda ca stau in cluburi toata ziua, ca arunca cu bani in stanga si in dreapta, ca au nustiu ce masinute cu care castiga inima fetelor..

Dap.. alea sunt manele.

si ma rog tupEac ce canta ? nu aceleasi lucruri ? poate nu in totalitate...

crezi ca tupac daca mai era in viata canta despre altceva ? :) ?

Posted

Dap.. alea sunt manele.

Hai ca astai tare 50 cent = manele

50 cent a fost inpuscat de 9 ori in anul 2000 si a revenit in forta de atunci toata lumea este fan 50 cent si el vb mai multe despre feme cartier mafie .....nu cum vb tiganii despre tanpeniile lor

Posted

2PAC AVEA VERSURI. AVEA UN ROST! AVEA UN MESAJ!

Ce mesaj transmite 50 cent tinerilor?

Uite-te la Chris Rock - Never Scared.. sa vezi parerea negrilor despre ce s-a ajuns cu RAP-ul..

Si iti dau si un quote..

"Back then, it was easy to defend rap music. You had to defend it, 'cause you got people going, "That's not music! That's not art! That's GARBAGE! How can you listen to that GARBAGE? How can you listen to that TRASH?" But in the old days, it was easy to defend it on an intellectual level- Why GrandMaster Flash was art, why Run DMC was art. Now, I love all the rappers today, but it's hard to defend this shit. It's hard to defend "I've Got Ho's in Different Area Codes". It's hard to defend "Move Bitch, Get Out the Way".

Ce canta dobitocii astia sunt laude la adresa lor. Despre cat de bogati sunt din faptul ca stau degeaba si fraierii le cumpara albumele. Exact ceea ce fac manelistii.

Mesajul a disparut, ritmul a disparut, scopul, principiile, motivele.. au murit odata cu rapperi vechi. Au ramas progenituri indoielnice care fac totul pentru bani.

Nu imi compara mie 2PAC cu 50cent.. il jignesti pe 2pac punandu-l in aceeasi grupa cu adunatura aia de manelari.

Posted

Hai ca astai tare 50 cent = manele

50 cent a fost inpuscat de 9 ori in anul 2000 si a revenit in forta de atunci toata lumea este fan 50 cent si el vb mai multe despre feme cartier mafie .....nu cum vb tiganii despre tanpeniile lor

N-ai de unde sa stii ca 50 Cent a fost impuscat de 9 ori, doar din simplu fapt, ca asta auzi la televizor/radio sau ca ai vazut filmul lui ;) .

Toate aceste lucruri sunt niste accesorii ca un cantaret sa devina cat mai mare vedeta :) , despre asta este vorba in domeniul muzical si oriunde in mass-media.

Hip-hop-ul si Rap-ul sunt 2 genuri in muzica mult mai controversate, si din aceasta cauza nu se poate afirma ca acest gen a murit sau a renascut datorita unui artist ;) .

Exista si inaintea lui 2Pac, si exista si acuma, tema iar nu mi se pare ca s-a schimbat cu nimic

Cat despre partea muzicala si versurile lui 50 cent...sunt la fel de jalnice, ca si muzica manele.

Posted

Lazarus atunci tu ce fel de muzica asculti tata rock manele sau romaneasca ori muzica usoara :o ?

Nu fi prost. Ataca ideea, nu omul.

Posted

Dap.. alea sunt manele.

=))

Rap-ul a inceput cu moartea lui Tupac , de aceea este considerat un "martir".

Eminem si toti dobitocii?!? ->care dobitoci

->ce canta M&M ? cluburi , bani , masinutze si tarfe?

2PAC AVEA VERSURI. AVEA UN ROST! AVEA UN MESAJ!

Nu e singurul , mai sunt destui.

Ex: Eminem care canta despre influenta muzicii asupra tinerilor , ironizeaza gandirea oamenilor "slabi la minte" , critica unele tipuri de parinti si de oameni, plus ca in primele albume se intalneau destule teme despre problemele de zi cu zi , in special saracia

word! ... cam toti negri canta si "club-rap" ...dar cum ai zis si tu : proportiile difera.

La asta ^^ ai fost de acord si tu.

Ce canta dobitocii astia sunt laude la adresa lor

si Tupac la fel .... dar proportiile si cauza difera.

Aici o sa-ti dau niste lirics : "fuck with me//And get your caps peeled"(hit 'em up) ; "I give a fuck, slice you up, and throw your ass in the ocean" (crooked nigga)

It's hard to defend "I've Got Ho's in Different Area Codes". It's hard to defend "Move Bitch, Get Out the Way".

Si Tupac si multi altii au versuri asemanatoare cu cele de mai sus.

"I fucked your bitch" // "Cut your young ass" //

Parerea mea este ca privesti prost problema ... eu as zice ca diferenta dintre rapperi mari (gen Snoop , Tupac , Dre , Eminem..etc) si cei mici (Ludacris , Jaddakis , 50 Cent , Ja Rule..etc) este ca cei dintai sunt "the real thing" si stiu cu adevarat ce vb asumanadu-si consecintele pentru mesajul transmis -- in timp ce "juniorii" sunt niste "wanna be" care cred ca a avea un pistol sau a vb despre violenta inseamna sa fi cool --> creend astfel , pentru "cunoscatori" , un mare dispretz /// in timp ce pentru non-cunoscatori , care nu cunosc "adevarul" devin adevarati eroi prin povestile povestite prin muzica lor. :naughty:

LE : blk am adaugat niste exemple , nu incerc sa conving pe nimeni --- doar ti-am "atras atentia" ca ceea ce reprosezi tu altor rapperi se intalneste cu desavarsire si la punctul tau de reper (adik Tupac) -- apoi in final mi-am exprimat parerea dintr-un alt punct de vedere (fara sa te contrazic)

Posted

Shady, nu spune "nu e asa cum zici tu.. exista si alte lucruri". Astea nu sunt argumente. Daca tu vrei sa exemplifici si prin asta sa argumentezi, adu exemple solide.. nu "mai sunt si altii care au versuri bune".

Una e sa faci 7 melodii bune si sa umplii cu 3 de club cum facea 2pac si alta e sa faci 2 HIT-uri si sa umplii restul albumului cu kkturi si intre ele sa fie si una care are 2-3 versuri calumea..

Adu argumente ce nu convingi pe nimeni daca dai quote la multe chestii si spui acelasi lucru la fiecare.

Posted

Eu nu am nimic cu Lazarus chiar il respect dar manele nu asculta rap nu asculta is curios si eu ce fel de muzica asculta :-?

Posted

Cam are dreptate Adi Minune :D Singura diferenta intre hip`hop`ul lui 50 si manelele lui Adrian, e ritmu ! :D In rest, aceasi chestie, aceleasi versuri ! :) Atata tot ca is intr`o alta limba.

Dap.. alea sunt manele.

Nu neaparat. Nu`l baga pe Em in aceasi oala cu 50. Mai bine de 70% din melodiile lui em au cu totu alt subiect decat "masini,bani,femei,dusmani" ! Hip`hop`ul nu a murit odata cu pac. Sunt si acum rapperi care fac treaba ! ;)

Posted

aahahahahahahah :rofl1: :rofl1: :rofl1: adi minune feat. 50 de centi - manele-hop (candy shop .... oooooo viatza mea ....) :lol:

ce tare si 50 de centi, a stat si sa gandit putin pana a zis unde e: Romania ? =))

Posted

Termina cu posturile astea . Nu te mai crede buricul pamantului ca nu esti thx .

Ataca ideea, nu omul k ?Zicea cineva .

L.E Ideea este ca fiecare asculta ce vrea el , ce doreste inimioara lui si voi nu puteti face nimic .

Eu daca vreau ascult intr-o zi manele , intr-o zi acult rock si tot asa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...