IceMan Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Eclyse este atractia parcului safari german, Schloss Holte Stukenbrock, de la granita cu Olanda. Micuta iapa este produsul unei aventuri de-o noapte a mamei sale, Eclipse, cu un mascul zebra, Ulise, din Italia. Spre deosebire de alti urmasi rezultati din cai si zebre, care au dungile caracteristice imprastiate pe tot corpul, Eclyse este o curiozitate a naturii, pentru ca le are numai pe cap si pe spate. sursa
LeX LuTHoR Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Heh :) Ce ciudat arata :) A mai auzit povesti dinastea.Mai demult auzisem ca o femeie de 24 ani o facuse cu un caine lup :blink: si rezultatul a iesit un copil jumatate om, jumatate caine ... adica aveam cap de om si corp de om dar membrele si urechile de caine + ca avea si coada ... dar nu am vazut vreo dovada ( poze, reportaj ) care sa arate ca e adevarat ... desi nu stiu ce sa cred ... daca e adevarat.Tot ce e posibil !
Fallout Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 foarte interesant arata! Heh :) Ce ciudat arata :) A mai auzit povesti dinastea.Mai demult auzisem ca o femeie de 24 ani o facuse cu un caine lup :blink: si rezultatul a iesit un copil jumatate om, jumatate caine ... adica aveam cap de om si corp de om dar membrele si urechile de caine + ca avea si coada ... dar nu am vazut vreo dovada ( poze, reportaj ) care sa arate ca e adevarat ... desi nu stiu ce sa cred ... daca e adevarat.Tot ce e posibil ! asta n-o cred :error:
Guest Bogdan Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 epic movie: yes yes...my father screwed a goat! :D ciudat animal :blink:
Zym3r Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :o nice....ce mai urmeaza? :DPS: SkuLL_CrusHeR .... SI MARMOTA?
Sabotor78 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Heh :) Ce ciudat arata :) A mai auzit povesti dinastea.Mai demult auzisem ca o femeie de 24 ani o facuse cu un caine lup :blink: si rezultatul a iesit un copil jumatate om, jumatate caine ... adica aveam cap de om si corp de om dar membrele si urechile de caine + ca avea si coada ... dar nu am vazut vreo dovada ( poze, reportaj ) care sa arate ca e adevarat ... desi nu stiu ce sa cred ... daca e adevarat.Tot ce e posibil !Zebrele si caii fac parte din aceeasi familie, deci se poate. Oamenii si lupii, nu, de aceea nu se poate.
LeX LuTHoR Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Doh <_< Am scris ce am auzit si eu ... da nu am zis ca si cred ... am zis tot ce e posibil ... la cate tampenii apar in fiecare zi nu m-ar mira sa apara si asa ceva ...
Ahilosu Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 nu-i chiar asa mare chestie. la fel apar si corciturile de caini, pisici sau mai stiu eu ce.
m4x Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ce comic arata "micuta iapa" :lol: ...oare cum se cheama noua specie? :D
Freak Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :o nice....ce mai urmeaza? :DPS: SkuLL_CrusHeR .... SI MARMOTA?SI eu SI eu ! vreau sa stiu ce urmeza ! :bananadance2: Arata ciudat :D