Jump to content
crasdan

farse

Recommended Posts

Posted

Sal all ......As dori sa fac si eu niste farse ,ca plec intro excursie la munte cu niste baieti ,,si as dori sa mi spuna cine stie farse haioase ......asa de fun :beer: :banana: =))

Posted

pasta de dinti pe clanta, pe fete le sperie soparlele, vezi cum faci rost de asa ceva si da-i drumu prin camere =))

vezi cum sunt asezate paturile, daca dau ceva langa (dulap etc.) pune o cana cu apa, legi de toarta o ata si duci atat pana in pat si cand dorm poate trag de ea sau poate trag de ea din curiozitate.

vezi si tu pe moment.

vezi sa iei desfacator de bere sa nu strici mobilierul pe acolo :)

Posted

sal aia cu laxativele e naspa si oricum am mai incercat asa ceva si nu prea mere am pus in suc in mancare fiecare cu gusturile lui =)) ........ma inspir din farsle lui endi larchin (Jetix) poate imi iese una dar nui material ei au tot deagata ...... :box: chestia e ca fete nus .........mda :naughty: :(

Posted

........ma inspir din farsle lui endi larchin (Jetix) poate imi iese una dar nui material ei au tot deagata ...... :box: chestia e ca fete nus .........mda :naughty: :(

vezi de la 3:40 sunt 2 episoade prima e noua a doua veche, poate te inspiri d-acolo (and? si io ma uit la larchin)

Posted

am vazut recent prin sectiunea asta o farsa cu unu de dormea si altii il pictau cu markerele pe fata, incearca si tu, poate pui si o poza aici...

da am vz si yo :rofl1: :rofl1: nu mai mergeau markerele =)) ce tare si ala nu simtea nimik :lol:

try: pasta de dinti pe clanta :D ... hmm :-? ... iam lipit lu un preten adidasii cu super glue de podea :rofl1: iam furat sireturile :lol:

Posted

aha super eu am incercat alt ceva era la o tabara si si iam pus pasta de dinti pe fata

adica pe obraz si omul na simti ...si noaptea te foiesti alea alea si cand se trezeste baiatu era plin de pasta de dinti uscata prin par si pe fata ........ =))=)) muream de ras ...........mia placut farsa super :cool2:

Posted

N-aveti haz..Uite aci frate : Deci sa zicem ca baiatu are gel la el si el se frezeaza in fiecare zii,ii folositi voi toti gelul puninduvi-l voua in par sau chestii d'astea si ii inlocuiti gelu cu spuma de ras,si cand respectivu se trezeste sa se frezeze si se uita in oglinda vede ca e chel :)...Ori ii decorezi fata cu pasta de dinti..ori vechea poanta cu pana .. Good luck

Posted

La papuci toata lumea pune botul ca nu se uita cu atentie ce dreq e acolo :D

Cand eram mic am pus prajituri in papuci la taicameo hehe, tot era de ciocolata si crema pe picioare =))

Incearca si prelandez sau aracet dar nu cu aceeasi persoana ca se prinde :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...