Jump to content
IceMan

Cel mai mare mancator de hot-dog nu mai poate deschide gura

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Recordmenul mondial la mancat hot-dog, Takeru Kobayashi, are mari probleme cu maxilarul din cauza antrenamentelor prea intense. Maxilarul sau s-a blocat, impiedicandu-l pe marele 'mancau' sa deschida gura.

Nenorocirea s-a intamplat chiar cand Kobayashi, 29 de ani, se antrena in speranta ca va dobori un al saptelea record mondial la rand, in cadrul unui concurs ce se va desfasura la 4 iulie la New York.

sursa

Posted

=))

Saracu om....Sa saturat de mancat nu mai poate.....O viata o are si pe aia o mananca :D

Am murit de ras cand am citit :rofl1:

Stiu si eu pe cineva care a patit la fel... Dar nu manca hot-dogi ci pizza... inca nu poate vorbi calumea dupa 4 ani...se balbaie... uneori ii ia un minut pana sa deschida gura etc.

omg, nu vreau sa ma gandesc :(

Posted

Nice, poate-i fac medicii vreo operatie care sa-i 'deblocheze' maxilarul , btw nu merge nici 'manual' deschis? :lol:

Lol... daca il deschide 'manual' tot degeaba...ca nu poate sa vorbeasca sau sa mestece....sau daca poate..ar fi printre primii oameni care isi mesteca mancarea cu ajutorul mainilor :)

O fi un lucru grav... dar tot pare amuzant.. in fond, nu l-a obligat nimeni sa manance atatia hot-dogi.

Posted

a mankat un hot dog kamikaze c yo nenorocit maxilaru :rofl1:

=)) :rofl1: :lol: :rofl1: :rofl1: :rofl1: =))

cum a zis si alexis , ce-i prea mult strica =))

Posted

l-am vazut de curand intr-un concurs transmis pe sport.ro. omul asta nu mai e de mult timp normal. nu stiu cum poate sa manance asa mult. probabil imediat ce inghite ii scoate pe fund :/

Posted

l-am vazut de curand intr-un concurs transmis pe sport.ro. omul asta nu mai e de mult timp normal. nu stiu cum poate sa manance asa mult. probabil imediat ce inghite ii scoate pe fund :/

bine zici ahilosu awbwahawhahahahahhahahah :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...