udvaritibor92 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Propun acest thread sa fie unul cu joculetze/pariuri ce pot sa-ti aduca o bere gratis de la cineva.incep eu cu primul joc:(asa explici jocul)Deci trebuie sa raspunzi la 5 intrebari gresit , o sa intreb doar intrebari la care stii raspunsul, de ex n-o sa te intreb unde tine xy petrecere maine seara.Daca ai mai jucat te rog sa ma opresti.In ce oras suntem?Care este prenumele meu?Ce scrie pe tricoul meu?A cata intrebare e asta?(acting angry /surprised) Hai de ce ma minti, e clar ca stii ce faci, ai mai jucat asta vreodata? (si aici zic de obicei nu si ai o bere)
Guest Bogdan Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 deci sa explic ce am inteles eu si sa-mi zici daca e bine..la primele 3 se pun doar intrebari banale..si respectivu tre sa raspunda gresit..dupaia la 4 intreb ce intrebare e...si daca el zice altceva in afara de 4 (asta inseamna ca pierde) eu par surprins ca m-ar fi batut si intreb daca a mai jucat inainte (care de fapt e a 5a intrebare)?!
Lancelot Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :blink: ok clsoe pls...total neinteresant incalcit si bla bla
elusion Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 1. Suntem unde vrem NOI 2.Nu te stiu ... Nu ma sti3.Nu te stiu ... Nu ma sti4.Este penultima intrebare5.La intrebarea asta am primit 1 bere Hai ca mam distrat pe cinste .. cand imi aduci berea aia? :beer:
Fallout Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Parerea mea ca jocul asta nu se poate juca pe forum. E un fel de: "Cum de spune CORECT: pana de vulpe LA PALARIE sau PE PALARIE?" :yum:
Alexiano Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 1. Suntem unde vrem NOI 2.Nu te stiu ... Nu ma sti 3.Nu te stiu ... Nu ma sti 4.Este penultima intrebare 5.La intrebarea asta am primit 1 bere Hai ca mam distrat pe cinste .. cand imi aduci berea aia? :beer: -=[]_([])[]_=- chiar e amuzant Nu am inteles nimic din jocu asta
RebornPS Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 e greu? e foarte greu? mai cititi de doua ori sa va prindeti.. baietii e vorba de bere gratis!DEci voi trebuie sa va ganditi la modalitati de a face rost de bere gratis.. din puburi .. cluburi ... de acasa? w/e..
frankie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 udvariti nu te-am inteles si nu te voi intelege niciodata
udvaritibor92 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dude nu joc pe forum adica ceva ce arati la prieteni sau ma rog necunoscuti si faci rost de o bere ,ceva ... se numeste bar bet....doa
blk Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hai sa va zic cum fac eu rost de bere :>Ridic mana, vine chelneru si ii zic sa mai aduca un rand..Kewl huh?
Guest Bogdan Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Daca ti-o da si gratis...esti tare! udvaritibor nu a propus sa jucam asta pe forum...el propunea jocuri 4 real life...care sa le poti face prietenilor cand esti in club/bar/etc...