Jump to content
udvaritibor92

How to ...

Recommended Posts

Posted

Propun acest thread sa fie unul cu joculetze/pariuri ce pot sa-ti aduca o bere gratis de la cineva.

incep eu cu primul joc:(asa explici jocul)

Deci trebuie sa raspunzi la 5 intrebari gresit , o sa intreb doar intrebari la care stii raspunsul, de ex n-o sa te intreb unde tine xy petrecere maine seara.Daca ai mai jucat te rog sa ma opresti.

In ce oras suntem?

Care este prenumele meu?

Ce scrie pe tricoul meu?

A cata intrebare e asta?

(acting angry /surprised) Hai de ce ma minti, e clar ca stii ce faci, ai mai jucat asta vreodata? (si aici zic de obicei nu si ai o bere)

Guest Bogdan
Posted

deci sa explic ce am inteles eu si sa-mi zici daca e bine..la primele 3 se pun doar intrebari banale..si respectivu tre sa raspunda gresit..dupaia la 4 intreb ce intrebare e...si daca el zice altceva in afara de 4 (asta inseamna ca pierde) eu par surprins ca m-ar fi batut si intreb daca a mai jucat inainte (care de fapt e a 5a intrebare)?!

Posted

1. Suntem unde vrem NOI

2.Nu te stiu ... Nu ma sti

3.Nu te stiu ... Nu ma sti

4.Este penultima intrebare

5.La intrebarea asta am primit 1 bere

Hai ca mam distrat pe cinste .. cand imi aduci berea aia? :beer:

Posted

1. Suntem unde vrem NOI

2.Nu te stiu ... Nu ma sti

3.Nu te stiu ... Nu ma sti

4.Este penultima intrebare

5.La intrebarea asta am primit 1 bere

Hai ca mam distrat pe cinste .. cand imi aduci berea aia? :beer:

-=[]_([])[]_=- chiar e amuzant =))=))

Nu am inteles nimic din jocu asta

Posted

e greu? e foarte greu? mai cititi de doua ori sa va prindeti.. baietii e vorba de bere gratis!

DEci voi trebuie sa va ganditi la modalitati de a face rost de bere gratis.. din puburi .. cluburi ... de acasa? w/e..

Posted

Hai sa va zic cum fac eu rost de bere :>

Ridic mana, vine chelneru si ii zic sa mai aduca un rand..

Kewl huh?

Guest Bogdan
Posted

Daca ti-o da si gratis...esti tare! udvaritibor nu a propus sa jucam asta pe forum...el propunea jocuri 4 real life...care sa le poti face prietenilor cand esti in club/bar/etc...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...