SeBi Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Nu stiu daca este chiar locul potrivit sa postez aici...dar incerc.Ok, deci vreau sa merg si eu la mare....dar nu acum...pe la inceputul lui august...ca mai am vreo 3 examene si ceva de rezolvat pe-acasa....asa, deci m-am gandit sa ma cazez pe undeva prin constanta. Stiti, sunt persoane care au apartamente si inchiriaza o camera ca sa mai faca rost de niste bani. Nu imi prea convine mie sa nu am baia mereu la dispozitie si restul dar nu am ce face. Asta este cea mai ieftina soluitie. Vreau sa va intreb cam cum merg preturile la asa ceva. Va mai spun ca o sa stam 2 persoane in camera. Va rog nu dati raspunsuri de genul: "du-te la hotel" sau "o sa vezi tu cand ajungi in gara ca te racoleaza propietarii".
Ayana Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 din cate stiu eu... si eu merg vara asta la mare doar ca la mijlocul lui iulie, depinde f mult la pret si departarea de plaja. Cica la Costinesti este cu 40 RON/ noapte pe camera de 2 pers la vila cu baie separata (aici urma sa stam noi) dar destul de departe de plaja. Pana la urma se pare ca am ramas la oferta de 60 RON/ noapte/camera (tot camera de 2 pers) cu baie separata si asta, doar ca e mai aproape de plaja. Daca stai sa faci impartirea la 2 nici nu iese asa mult pt un sejur... astea sunt preturile care le stiu eu...
bebe16 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 depinde acum... eu stau in cta si ma gandeam cu tata sa punem chiriasi doar pe timp de vara... acum poti sa gasesti destule de ieftin la case.. 20 - 30 ron pe noapte .... la o casa modesta...
LeNaRiO*PO Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 http://plaja.ro - Ofertele pentru toate buzunarele .http://cazare.ro
SeBi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Pai 30 de lei de persoana pe noapte nu este mult...dar unde gasesc eu asa ceva?Problema este ca merg in plin sezon....Of...la naiba cu banii astia. Ofertele pensiunilor le-am vazut...insa mi se pare cam scump....in plin sezon....
Ayana Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 uite ma voi interesa la cine a facut aranjamentele pt mine si voi incerca sa iti dau date mai exacte :) nu promit nimic
SeBi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Te rog frumos...eventual un nr de telefon....pe PM...ti-am zis ca nu vreau sa fie neaparat aproape de plaja....
SeBi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Stiu...am sunat acum la cineva....se pare ca ne-ar lua 30 lei de persoana...2 pers...in camera cu 2 paturi!
Alexiano Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Decat sa te cazezi la hotel/motel mai bine te cazezi intr-o casuta .....e si mai ieftin si daca prinzi un loc bun e si frumos....unii chiar au conditii ;)
SeBi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Pai prefer intr-o gazda la negru...iti dai seama ca este mai ieftin....
THuG-Radu Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Anu trecut @ Costinesti, eu am mers pe neveu. Nu am planificat nimic, nu am rezervat nimic. Si piratu care l`am luat din Constanta pana`n Costinesti, o zis ca are o cunostiinta in Costinesti, poate are camere libere. Ne`o dus acolo ... am vazut camerele, ce pot sa iti zic, e FRUMOS. Mai mult nu. Nu e lux. Ai 1 pat MARE (am incaput 3 persoane dormind pe latu patului, numa bine am incaput, un dulap MARE, televizor, baie proprie (dush WC + ghiuveta, tot timpu apa calda). Cum iesi din camera, ai o superba terasa in fatza, la 1 metru de usha, o terasa luuunga, sa zicem vreo 15 metri, cateva mese lungi de 6 persoane, cu cu scaune si "terasa" aia, e sub o vie foarte foarte deasa. Dupa-masa la 2-3 cand era mai cald, nu trecea soarele prin ea nicicum, e superba terasa. Faza e ca e la 10 minute de plaja ! :) Ask cRs ca a venit in vizita la mine, am stat pe terasa, e super. Cand am plecat de acolo, am luat numarul omului si l`am intrebat cu cat timp inainte sa`l sun sa rezerv, a zis 7-8 zile si se rezolva. Pretul anu trecut a fost de 1 mil/camera, adica la noi a venit la 330.000 ROL/persoana. In curte in capat, are o bucatarie comuna, unde poti sa iti faci de mancare, sau poti vb. cu patronu, iti face nevasta`sa, cika face mancare foarte buna (nu am mancat de acolo niciodata). Am numarul lui, daca te intereseaza, PM me, ti`l dau cu toata placerea.P.S. : noaptea e foarte liniste acolo, in caz ca te intereseaza linistea :D
ShadyMonto Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Aveam un prieten care anu' trecut isi inchiria tot apartamentu' (era situat la vreo 10 min de mers pe jos de satu de vacanta->mamaia) cam cu 100 lei , ii mergea destul de bine (era in plin sezon iulie-august) --si nu il interesa ca sta 1 singur sau 5 persoane.Eu atata stiu din propie experienta.
StiuCA Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 cel mai misto e sa ai o ruda pe la maredaca ai bani -hotel daca nu Cu CORTU FRATE ca nu e asa rau:D
martafoy Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Am cateva pensionare prin cartier care stau la bloc si inchiriaza camere pe sezon si am auzit ca ar cere 500 000 - 600 000/familie sau "cuplu".Este destul de aproape de Mamaia,in zona parcului Tabacarie.Nu fac reclama,am potat informativ.Oricum cred ca trebuie sa ai mare grija pe unde te cazezi caci se pot intampla multe lucruri neplacute ,ma refer la cei care stau pe marginea drumului si isi flutura cheile ...
SeBi Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Mersi radu.Momentan am gasit....cu 30 de lei...cel putin asa a zis ca ne ia de persoana...o femeie la care am fost acum 3 ani. Nu are televizor si altele dar....este curat, este placut....si este in costinesti...asa voi fi ami aproape de "dragostea" mea...Neptun, unde nu ma pot apropia decat daca ma anjajez vara asta si sincer nu am de gand. Apartamentul de inchiriat cu 100 de lei nu este rau..d.aca merg ami multi...dar eu merg doar cu prietena...asa ca...Multumesc tuturor pentru informatii. Oricum, o sa te rog, daca apar probleme sa-mi dai numarul...iti voi trimite un PM.
Legacy Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 momentan is la mare ... o sa ma uit si eu cat mai costa si daca vrei iti fac rost de niste nr de aci sa te interesezi, de la agentii etc
SeBi Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Da, ar fi interesant....dar ti-am zis...fa si tu rost de niste numere de la niste persoane care nu iau pielea.... deci ma intereseaza pentru 2 persoane.....nu cred ca are importanta atat de amre statiunea cat preturile...ca oricum...am de gand sa fac turul statiunilor...daca aflii ceva nr de tel...te rog trimite-le pe PM.
Legacy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 pai ... un apartament la cheie ( gazda ) costa cam 2 mil o noapte ... la hotel de 2 - costa intre 1.400 - 1.800la hotel de 3 - costa inntre 1.800 -2.300la hotel de 4 -costa intree 2.300 si 4.000s-au majorat preturile de la 1 iuliesi e un numar la un centru de asta de iti spune mai multe detalii ; 0241 (prefix cta) / 831.000 parca :preturile fiind din mamaia ... cam asta am vazut eu