Jump to content
Fallout

Kamikaze la doar 6 ani

Recommended Posts

IPB Image

Kamikaze la doar 6 ani

Talibanii se folosesc de naivitatea copiilor, în războiul purtat cu trupele americane staţionate în Afganistan. Un băiat de şase ani, care colecta deşeuri metalice în provincia Andar, a povestit militarilor afgani şi americani cum talibanii l-au forţat să poarte o vestă plină cu explozibil.

Copilul povesteşte că talibanii i-au spus că, dacă va apăsa pe un buton, va răspândi numai flori în jurul său. Aceştia i-au cerut să "răspândească florile" acolo unde va vedea mai mulţi americani. Când şi-a dat seama că talibanii i-au legat o bombă de corp, puştiul a cerut ajutorul armatei afgane.

Versiunea băiatului a fost imediat dezminţită de talibani, care susţin că e doar o poveste propagandistică. Liderii tribali afgani şi trupele NATO sunt însă convinse de veridicitatea poveştii şi doresc să o mediatizeze pentru a-i avertiza pe locuitori să-şi supravegheze copiii şi să-i ferească de talibani.

sursa

Link to comment

voi nu ati inteles nimic... mai ales partea in care copilul nu vroia sa moara si i se spusese ca:

Copilul povesteşte că talibanii i-au spus că, dacă va apăsa pe un buton, va răspândi numai flori în jurul său. Aceştia i-au cerut să "răspândească florile" acolo unde va vedea mai mulţi americani.

faptul ca ceilalti sunt dereglati si mint copii nu e vina copiilor. Acesta nu a fost instruit sa omoare, a fost pur si simplu mintit. Eu nu sunt de acord cu metoda folosita... sa isi poarte razboiul sfant dar nu mintind copiii.

Link to comment

actually sunt impotriva crestinilor. nu spune ca ceilalti ar trebui sa moara, dar asta spune coranul.

Oare? Nu l-am citit cu foarte mare atentie, era si demult si chiar este o lectura grea. Cu toate astea nu-mi amintesc de asa ceva.

OT. Fanatismul isi alege intotdeauna instrumentele dintre cei slabi sau usor influentabili. In conceptia lor, i-au oferit acelui copil un bilet spre raiul plin de hurii (mereu virgine :P ). Ce-o fi facand cu ele la varsta de 6 ani, nu stiu. Pentru el, cred ca oferta se reducea doar la miere si lapte ...

@Sere NU EXISTA NIMIC SFANT INTR-UN RAZBOI.

Link to comment

beeth nici tu nu ai citit cu atentie.. nimeni nu i-a zis copilului ca va muri ci ca va imprastia petale :| un copil de 6 ani e in stare sa si creada treaba asta -> nu vroia nici laptele si nici mierea, cu atat mai putin huriile.

si nu, nu exista nimic sfant in razboi, dar totusi e o realitate si consider ca e treaba celor mari.. copiii nu isi au locul nici a fi indoctrinati nici in a provoca pagube dusmanului. Aceasta metoda e una din cele mai josnice posibil si face razboiul lor cu atat mai putin sfant cu cat nu respecta viata propriilor lor semeni. Nu am aprofundat cunostintele despre coran si nici nu doresc. Religia lor mi se pare inacceptabila din punctul meu de vedere, nu am nimic cu ei, sa traiasca fericiti si sa ne lase si ei in pace...

Link to comment

scopul scuza mijloacele .... nu cred ca e primu si cu siguranta nu e nici ultimul, e foarte usor de prostit un copil sa faca asa ceva mai ales daca vb frumos cu el mai ii dai o ciocolata sau chiar o tigara ( ii spui sa fumeze cu tine ca barbatii ) si face ce vrei tu

noroc ca pustiu asta e putin mai destept si-a dat seama si a mers la cine trebuia

Link to comment

In opinia mea ... Definitia de Kamikaze inseamna sa mori pt un obiectiv, tara, religie etc. (scurt si la obiect) insa mintirea unui copil de 6 pt a fi partas la un razboi impotriva altor natiuni nu este ceva care poate fi acceptat de societate insa daca stam sa ne gandim ... nu este decat o victima colaterala a conflictului

Este Chiar trist ce sunt in stare sa faca oamenii pentru suprematie :( 8-|

Link to comment
Guest Bogdan

Pentru ei o o mandrie sa mori cat mai repede! cu cat mori mai repede..se spune ca iti va fi mai bine in viata de apoi...sau asa cva:)

Link to comment

beeth nici tu nu ai citit cu atentie.. nimeni nu i-a zis copilului ca va muri ci ca va imprastia petale :| un copil de 6 ani e in stare sa si creada treaba asta -> nu vroia nici laptele si nici mierea, cu atat mai putin huriile.

Ei nu am citit. Nu am afirmat ca i-ar fi spus cineva adevarul, cu atat mai putin ca ar fi vrut ceva din promisiunile raiului islamic, ci In conceptia lor, i-au oferit acelui copil un bilet spre raiul ... . Altfel spus, ca nu se considera vinovati pentru amagirea (si moartea) acelui copil, din moment ce i-au oferit posibilitatea de a trai viata de apoi cum numai cei mai buni drept-credinciosi o pot face. Asta e logiCA CAre ma face sa-mi fie scarba de orice fel de fanatism sau prozelitism.

Link to comment

war... war never changes...

da... Fallout

Mai tineti voi minte ce s-a intamplat cu copilul din filmul "Enemy at the gates"? A fost folosit de rusi si de nemti pt a le furniza informatii despre tabara adversa, iar cand a fost descoperit a fost omorat de nemti! victime colaterale.

Nemtii il ademeneau cu ciocolata si carne din conserve iar rusii cu propaganda nationalista (copilul era rus).

Link to comment

se bat, omoara, se sinucid.. ca e in religie, ca e o mandrie.. sa se omoare intre ei dai .....

de zeci de ani se incerca sa se opreasca acest lucru. dar cand ajungi sa trimiti un copil nevinovat de 6 ani, sa il minti, mi se pare nebunie totala. s-a ajuns deja prea departe.. nuke them

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...