Jump to content
IceMan

Si-a cusut numarul de telefon pe pacient

Recommended Posts

Posted

Domnule Blk , folosesc acest apelativ fiindca nu va cunosc varsta sau rangul social asa ca prefer aceasta varianta. Stiu ca acest post e total offtopic insa dorinta mea de a-mi exprima recunostiinta si admiratia pentru dumneavoastra este coplesitoare. Doresc sa va multumesc pe aceasta cale electronica si imperfecta pentru exprimarea sentimentelor pentru noua cale ce mi-a deschis postul dumneavoastra. Acum cand realizez cata incredere am investit in fetele ce imi dadeau numar de telefon cu 555 in fata , de-abia acum realizez cat de naiv eram , de-abia acum cortina s-a ridicat din fata mea si parca totul in jurul meu prinde culoare. Mi-ati deschis ochii , va voi fi vesnic recunoscator , asa cum ar trebui sa fie si ceilalti userii ce apartin acestui forum.

Al dumneavoastra vesnic visator , Trotilatu'.

k.

Posted

Imagine IPB

O doctorita din Statele Unite si-a cusut numarul de telefon pe piciorul unui pacient de care s-a indragostit in timpul unei interventii chirurgicale.

Conform site-ului Yahoo News, Sandra Nemington, in varsta de 35 de ani, a ramas impresionata de Kurt Fulson, un pacient de 40 de ani pe care il opera la genunchi. 'Sigur primeste numere de telefon de la zeci de femei si am vrut sa ma asigur ca nu il va pierde pe al meu', si-a motivat doctorita gestul.

sursa

Am ras cu lacrimi =)) . Ar fi culmea sa fie data afara, dar pentru dragoste face orice =))

Uite ca i-a lovit si pe americani caldura si le-a luat mintile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...