K1dduletz Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 da - cand ma gandesc ca cineva umbla prin mine su manusile alea ...
skullmadness Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 mie nu mi frica de operatii, am fost operat de 6 ori si am numa 12 ani :) , am avut probleme la "carnatz" (stiti voi ce)Si eu care credeam ca is singurul care are 12 aniON...Da
mortallx Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 cand am fost mic de la 2 ani am intrat in arta operatiilor am avut o grava operatie la picior deci DA recunosc imi este frika
Mousey Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Am fost operat in dec. 2002 la rinichiul stang. Pot sa spun ca imi e frica.
Ga|\|EzU Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 3 operatii la activ, si pot spune ca in ciuda faptului ca m-am obisnuit cu ideea, nu pot evita senzatia de teama de dinaintea uneia.
Guest turbonet Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mie imi este foarte frica nu vrau sa fac vre una
SergiuHellDragon Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nu apar efecte secundare de la atatea operatii??? !!
Sleya Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 DA !!! pentru ca Romania este plina de idioti...inclusiv doctorii....m-am operat de 2 ori...din acelasi motiv...unghie incarnata la degetul mare de la picior...de fiecare data de alt doctor....prima data mi-a scos unghia de tot...mi-a facut 2 injectii in deget(anestezie) si degeaba...am simtit totul...cand ma taiat...eu tipam si el cica....ce te doare?...eu DA!!!....el...asa e normal sa doara putin...eu...ma doare ingorzitor..el...hai ca mai am putin a doua oara...nu mai mi-a socs unghia de tot...doar mi-a taiat carnea si mi-a scos un colt...dar....de data asta mi-a facut 3 injectii si tot am simtit durerea si doctorul mi-a zis ceva de genul...ca sunt imun la anestezie data viitoare o sa foloseasca tranchilizante
Crys. Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 mie frica doar de clipele din-antea operatiei , am trecut printr-o operatie de apendicita si muream de frica cand eram cu tubu' ala in bot si vedem doctorii cum scoteau instrumentele alea ... in rest dupa'aia e bine