Jump to content
Fallout

Retele de cartier

Recommended Posts

Posted

Reţelele de cartier, campioanele conexiunilor la internet

Reţelele de cartier deţin 38,76% din totalul conexiunilor la internet din mediul rezidenţial. Ele sunt urmate de RDS-RCS, cu 33,54%. Pe locul trei se află UPC-Astral, cu 12,05%, urmat de Romtelecom, cu 9,94%.

Acestea sunt rezultatele unui sondaj efectuat prin e-mail de Marketing Highest Option, în perioada 25 aprilie - 30 mai, pe un eşantion de 1.834 de persoane dintre care au răspuns 838, transmite Business Standard.

Mai mult de 90% dintre utilizatorii care au răspuns la acest sondaj sunt abonaţi la servicii de internet la domiciliu. 47,17% dintre subiecţi utilizează internetul pentru a comunica prin e-mail sau chat. O altă utilizare o cons?tituie navigarea pentru documentare şi operaţiunile de download/upload de fişiere.

Cel mai frecvent tip de conexiune la domiciliu este reprezentat de conexiunea prin modem (46,18%), urmat apoi de conexiunea prin fibra optică (32,76%). Conexiunile de tip wireless sau conexiunile prin telefonul mobil sunt slab reprezentate în totalul tipurilor de conectare.

sursa

Posted

hmm... sa aleg RDS pentru 3-4 MB/s cu 15 euro sau 10 MB/s cu 15 euro? Atata timp cat marile companii nu-si schimba politica, nu vor cuceri pietele.

Posted

Eu am RDS fiber-link si platesc 9$ pe luna...trafic nelimitat,vorbesc la telefon f mult si platesc 10 mii la telefon :))))

Se merita...cel putin in Tg-Mures RDS a luat fata Romtelecom si au umplut tot orasul cu fibra.

Cat despre retea....nu am incercat niciodata.

Posted

10 mii am platit si eu in primele 2 luni, de 5 luni incoace la tel platesc de ma ustura ... :|

La internet, sunt multumit de rds momentan

Posted

Si eu sunt pe RDS. Ping foarte mic, chiar daca viteza nu e asa mare... Si sincer, 4 MB/s pentru 15$ nu mi se pare chiar asa de mult.... sunt multumit, momentan am 9$ dar abonamentul e pe numele mamei si ea nu vrea sa treaca la 15$ nici macar daca platesc eu.. si mor de ciuda.. C'est la vie.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...