Fallout Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Reţelele de cartier, campioanele conexiunilor la internetReţelele de cartier deţin 38,76% din totalul conexiunilor la internet din mediul rezidenţial. Ele sunt urmate de RDS-RCS, cu 33,54%. Pe locul trei se află UPC-Astral, cu 12,05%, urmat de Romtelecom, cu 9,94%.Acestea sunt rezultatele unui sondaj efectuat prin e-mail de Marketing Highest Option, în perioada 25 aprilie - 30 mai, pe un eşantion de 1.834 de persoane dintre care au răspuns 838, transmite Business Standard.Mai mult de 90% dintre utilizatorii care au răspuns la acest sondaj sunt abonaţi la servicii de internet la domiciliu. 47,17% dintre subiecţi utilizează internetul pentru a comunica prin e-mail sau chat. O altă utilizare o cons?tituie navigarea pentru documentare şi operaţiunile de download/upload de fişiere.Cel mai frecvent tip de conexiune la domiciliu este reprezentat de conexiunea prin modem (46,18%), urmat apoi de conexiunea prin fibra optică (32,76%). Conexiunile de tip wireless sau conexiunile prin telefonul mobil sunt slab reprezentate în totalul tipurilor de conectare. sursa
Ahilosu Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 hmm... sa aleg RDS pentru 3-4 MB/s cu 15 euro sau 10 MB/s cu 15 euro? Atata timp cat marile companii nu-si schimba politica, nu vor cuceri pietele.
zetulescu Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Am si RDS si reeta de cartier......simplu..cand vreau sa ma joc folosesc rds cand vreau sa down ceva...reteaua de cartier
[Creator] Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Eu am RDS fiber-link si platesc 9$ pe luna...trafic nelimitat,vorbesc la telefon f mult si platesc 10 mii la telefon )) Se merita...cel putin in Tg-Mures RDS a luat fata Romtelecom si au umplut tot orasul cu fibra. Cat despre retea....nu am incercat niciodata.
Ghiba Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 10 mii am platit si eu in primele 2 luni, de 5 luni incoace la tel platesc de ma ustura ... La internet, sunt multumit de rds momentan
The Fan Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Si eu sunt pe RDS. Ping foarte mic, chiar daca viteza nu e asa mare... Si sincer, 4 MB/s pentru 15$ nu mi se pare chiar asa de mult.... sunt multumit, momentan am 9$ dar abonamentul e pe numele mamei si ea nu vrea sa treaca la 15$ nici macar daca platesc eu.. si mor de ciuda.. C'est la vie.