Guest razvanelc34 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 sunt si eu curios,voi ce ati alege intre Betty(destul de urata,desteapta,descurcareata,etc) si Barbie(frumoasa,cam proasta uneori,etc)dak ati avea 16-19 ani(k majoritatea pers de peste 26-30 ani aleg Betty)eu pana acum am iesit numai cu Barbie(cu una dintre ele am plecat in timpu intalnirii k era prea proasta si nu spunea o vorba..numai eu vorbeam si imi sarise tzandara) si nu am reusit sa tzin o relatie de prea lunga durata cu ele..sper k fata pe care am cun de 1 zi sa nu fie numai Barbie..deci Betty sau Barbie?
Fallout Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 cred ca trebuia sa postezi aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=169OT: cati ani ai?
lifedesignerboy Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 cred ca trebuia sa postezi aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=169OT: cati ani ai?nu cunosc prea bine forumu si am vazut k tot ce are leg tu dragostea/femeile se posteaza aici
Legacy Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Noua sectiune Linkmania ( fara sa vrea moderatorii) : Matrimoniale ... deci as vrea si eu o Barbie , 1.80,blonda,ochii albastrii,dotata cu planetare si air_baguri de calitate, fara sa vb mult si cam atatams
Guest bloodnight2000 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 eu as vrea o combinatie infatisearea lui barbie,si mintea lui betty,dar daca nu exista varianta asta,barbie sa fie
yo_addi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 barbie as alegeNoua sectiune Linkmania ( fara sa vrea moderatorii) : Matrimoniale ... deci as vrea si eu o Barbie , 1.80,blonda,ochii albastrii,dotata cu planetare si air_baguri de calitate, fara sa vb mult si cam atatamsam eu una dar nu tio dau:P
shb Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 cu sigurantza ca barbie este mai dragutza , mai populara si mai fascinanta ^_^
MulTuMIt Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 vad ca toti ati ales Barbie asha ca..........aleg si eu la fel
Z3r0 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ma gandeam la Betty, dar cui ii face placere sa stea langa o femeie urata, oricat ar fi ea de desteapta? Mie cel putin nu imi place. Prefer BARBIE si o educ eu cu timpul
Ayana Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 banuiesc ca si la barbati se poate referi sondajul asta...eu as alege... echivalentul masculin al lui betty... de ce? pt ca intotdeauna vor exista lucruri care se pot imbunatati la look... se poate schimba frizura... se pot schimba 1000 de lucruri inclusiv operatie estetica, pe cand daca ma pricopsesc cu Ken (varianta masculina a lui Barbie), mai destept nu il pot face - de implant de neuroni nu am auzit-, risc o viata plictisitoare in care ma voi da cu capul de pereti "cat de prost poate fi?!?"BTW sunt curioasa cat din frumusetea de odinioara va ramane cand vom fi amandoi batranei de manuta pe strada? atunci e mai important sa ai langa tine o persoana cu intelect macar cat al tau sa stii ca poti purta o discutie interesanta...I will take the HE- Betty :)
bunny Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 KEN ))))))))))))))))))000000000zero aaa..barbie, of course :D
Ahilosu Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 sunt si eu curios,voi ce ati alege intre Betty(destul de urata,desteapta,descurcareata,etc) si Barbie(frumoasa,cam proasta uneori,etc)dak ati avea 16-19 ani(k majoritatea pers de peste 26-30 ani aleg Betty)eu pana acum am iesit numai cu Barbie(cu una dintre ele am plecat in timpu intalnirii k era prea proasta si nu spunea o vorba..numai eu vorbeam si imi sarise tzandara) si nu am reusit sa tzin o relatie de prea lunga durata cu ele..sper k fata pe care am cun de 1 zi sa nu fie numai Barbie..deci Betty sau Barbie?omfg...ba voi astia care ati raspuns..ati citit ce a scris asta aici? ca a iesit cu ele, ca nu poate sa tina o relatie. prietene iti recomand cu caldura un control psihiatric ca e grava problema.
Shade Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Exista fete destepte care sa nu dea dureri de cap? :blink: