ShadyMonto Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Un prieten vroia sa se arunce de pe pod..cica.."fah ma arunc, daca nu te intorci la mine oO" Aia evident ca nu l-a crezut, tipu nu s-a aruncat, dar...gestu conteaza :rofl1: =)) m-am prabusit de ras )) :dance:
ratseloP Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAA AAHAHHAHAA )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) linkmaniadatingservices w0rd :right:
Fane Spoitoru Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ma copii voi a`ti luat-o pe ulei :), io la 14 ani crek fetele erau mai pe ultimu loc ))))))) da in fine io eram nenorocit cand eram mic :D p.s k sfat pt tine ... nush ce sa zic :) ce ar merge la varsta voastra, fa-o sa creada k esti mai matur io stiu :) baga-te si tu cumva cu ea in seama chiar si din senin dak dai de ea pe strada si e singura :D, ii zici sa iesiti la o terasa k si asa merge singura si e si cald afara :) mai vorbiti si la un suc fara acid
rtk Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 La un suc la varsta asta? Fii serios ) :rofl1: nici nu cred ca ajung bine la masa )
The Connection Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Propunere pentru linkmania: - La logo la linkmania , puneti: VEDETI TOPIC PENTRU MATRIMONIALE! si facem sectiune mare pe forum : - Pentru cei de 14 ani - Pentru cei de 14 cu handicap - Pentru cei de 15 ani etc Ii zici: BAh , yo cred ca mie imi place di tini . Io vreu sa mergem la un suc on topic : =)) Deci: Serios ...pai...vorbesti cu ea...etc..doar nu vrei sa iti spunem bancuri? Fi tu insuti:P