Jump to content
Animosity

Dupa cum spune prea sfanta bere ... "Noi sa fim sanatosi"

Recommended Posts

Posted

bre...da cand se afiseaza notele ? :D

LE : acu m-am uitat pe pagina la medu...deci maine e jale >:) ... ajung si eu acasa dupa 3 luni de absenta...ohoohoooooooo zmeilor... :bananadance2:

Posted

dar ce controale au fost la voi tata?..la noi nici sacoul nu`l puteai tine...te cauta si la cravata.. :error:

pai noi am dat intr-un liceu de "mecanica" tevile alea sa stea ele goale? =))))) pana mea, cred ca jumate din copiute sunt prin motoarele alea, si tevi sau ce dracu or fi =))

Posted

stai linistit k mai bine mergi la liceul unde ai dat sa vezi rezultatele k pana le afiseaza astia p net t plictisesti sau poti sa fi unul dintre norocosii la care uita sa completeze -_-

P.S. bunny, cred k ai un extra morcov acum... stim noi unde :whistle: ^_^

Posted

8,91 Media generala la bac :) fericit dar nu sunt multumit ... contestatie oricum nu depun ca n`am picat in cap ! :D Si la noi s`a picat la romana... in masa :rofl1: Deseara ma intalnesc cu profesorii ( Teacher`s si cu 1Q Jack )

Posted

8,91 Media generala la bac fericit dar nu sunt multumit ... contestatie oricum nu depun ca n`am picat in cap ! :D Si la noi s`a picat la romana... in masa. Deseara ma intalnesc cu profesorii ( Teacher`s si cu 1Q Jack )

Stii cum sta treaba cu media generala la bac?

Cei care au copiat de se rupea banca sub ei, nu sunt multumiti, pentru ca asteptau la mai mult, dat fiind faptul ca au copiat totul :) .

Cei care au invatat, iar nu sunt multumiti, pentru ca au niste colegi care n-au invatat nimic, si totusi au note la fel sau in unele situatii mai bune decat oamenii care au invatat :D.

Asta ii viata...cruda si nedreapta :rofl1:

8.31 :D :D :D

Doctor Docent in gaming :rofl1:

Posted

Stii cum sta treaba cu media generala la bac?

Cei care au copiat de se rupea banca sub ei, nu sunt multumiti, pentru ca asteptau la mai mult, dat fiind faptul ca au copiat totul :) .

Cei care au invatat, iar nu sunt multumiti, pentru ca au niste colegi care n-au invatat nimic, si totusi au note la fel sau in unele situatii mai bune decat oamenii care au invatat :D.

Asta ii viata...cruda si nedreapta :rofl1:

Doctor Docent in gaming :rofl1:

Sincer nu ma asteptam ca unii colegi, sa nu zic buni "la carte", mediocrii, sa nu ia bacu, iar altu care saracu a ramas corigent la 2 materii pe primu sem...sa ia bacul cu 9 :| si cu rubricele pline de absente..:|

ps: romania, trezeste-te ;;)

Posted

Felicitari celor care au trecut primul hop important (capacitatea sau ma rog testele nationale sunt un fass asa ca nu le pun) .Pentru cei care nu au reusit ... hainuinimic viata merge inainte...primesti un pumn,te eschivezi si ripostezi.

Spor si bafta in continuare pentru adm. la facultate ... aventura abia incepe :)

Posted

Well, faza cea mai tare a fost ca, aveam un coleg in generala, si s-a nimerit ca lui tas-o sa-i ceara bac-ul anul asta, pt servici, si s-a nimerit sa dea si tas-o bacu impreuna cu fis-o, faza funny e ca...tatal a luat bacul si fiul nu :rofl1:

ps: bafta tuturor mai departe, sa ne vedem la anu tot la fel de veseli :)

Posted

si mai ai puterea sa razi? /:)

chiar, cum sa razi dupa ce vezi ca pici un examen al vietii ? :|

acu degeaba o sa iei la toamna sau cand e a2-a sesiune, ca locurile la facultati sunt ocupate :(

*felicitari money ... <3 Money ... chiar azi am vazut How High :nanana:

Posted

*felicitari money ... <3 Money ... chiar azi am vazut How High :nanana:

Mersi pisi , am baut si pt tine , si continui si mai imediat :D

Posted

si mai ai puterea sa razi? /:)

Poi privesc partea buna a necazului ...( daca picam la mate sau Masurari electrice adioo ) la romana invatz ceva romane si gata ( de data asta invatz si poeziile :| ) si sunt fff sigur pe mine ca in august tot il iau .. si decat sa`i iau acuma la rom cu 5 mai bine in august cu vre`un 7 :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...