musthyzz Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 bre...da cand se afiseaza notele ? :D LE : acu m-am uitat pe pagina la medu...deci maine e jale ... ajung si eu acasa dupa 3 luni de absenta...ohoohoooooooo zmeilor... :bananadance2:
bunny Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 dar ce controale au fost la voi tata?..la noi nici sacoul nu`l puteai tine...te cauta si la cravata.. :error: pai noi am dat intr-un liceu de "mecanica" tevile alea sa stea ele goale? ))) pana mea, cred ca jumate din copiute sunt prin motoarele alea, si tevi sau ce dracu or fi
Tsu_Xing Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 stai linistit k mai bine mergi la liceul unde ai dat sa vezi rezultatele k pana le afiseaza astia p net t plictisesti sau poti sa fi unul dintre norocosii la care uita sa completeze -_-P.S. bunny, cred k ai un extra morcov acum... stim noi unde :whistle: ^_^
Tybork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 mai dureaza mult pana le afiseaza? wtf Ai emotii mari, asa? Nu va mai stresati atata, totul va fi in regula :right:
knoxuletz Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 8,91 Media generala la bac :) fericit dar nu sunt multumit ... contestatie oricum nu depun ca n`am picat in cap ! :D Si la noi s`a picat la romana... in masa :rofl1: Deseara ma intalnesc cu profesorii ( Teacher`s si cu 1Q Jack )
Tybork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 8,91 Media generala la bac fericit dar nu sunt multumit ... contestatie oricum nu depun ca n`am picat in cap ! :D Si la noi s`a picat la romana... in masa. Deseara ma intalnesc cu profesorii ( Teacher`s si cu 1Q Jack )Stii cum sta treaba cu media generala la bac?Cei care au copiat de se rupea banca sub ei, nu sunt multumiti, pentru ca asteptau la mai mult, dat fiind faptul ca au copiat totul :) .Cei care au invatat, iar nu sunt multumiti, pentru ca au niste colegi care n-au invatat nimic, si totusi au note la fel sau in unele situatii mai bune decat oamenii care au invatat :D.Asta ii viata...cruda si nedreapta :rofl1:8.31 :D :D :D Doctor Docent in gaming :rofl1:
vexx Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 8.55 :D ....pacat de aia care au copiat..si de cei care au cazut la romana .... :beer:
bunny Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Stii cum sta treaba cu media generala la bac? Cei care au copiat de se rupea banca sub ei, nu sunt multumiti, pentru ca asteptau la mai mult, dat fiind faptul ca au copiat totul :) . Cei care au invatat, iar nu sunt multumiti, pentru ca au niste colegi care n-au invatat nimic, si totusi au note la fel sau in unele situatii mai bune decat oamenii care au invatat :D. Asta ii viata...cruda si nedreapta :rofl1: Doctor Docent in gaming :rofl1: Sincer nu ma asteptam ca unii colegi, sa nu zic buni "la carte", mediocrii, sa nu ia bacu, iar altu care saracu a ramas corigent la 2 materii pe primu sem...sa ia bacul cu 9 si cu rubricele pline de absente.. ps: romania, trezeste-te
musthyzz Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Felicitari celor care au trecut primul hop important (capacitatea sau ma rog testele nationale sunt un fass asa ca nu le pun) .Pentru cei care nu au reusit ... hainuinimic viata merge inainte...primesti un pumn,te eschivezi si ripostezi.Spor si bafta in continuare pentru adm. la facultate ... aventura abia incepe :)
THuG-Radu Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Spor si bafta in continuare pentru adm. la facultate ... aventura abia incepe :) Cata dreptate ai ...
bunny Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Well, faza cea mai tare a fost ca, aveam un coleg in generala, si s-a nimerit ca lui tas-o sa-i ceara bac-ul anul asta, pt servici, si s-a nimerit sa dea si tas-o bacu impreuna cu fis-o, faza funny e ca...tatal a luat bacul si fiul nu :rofl1:ps: bafta tuturor mai departe, sa ne vedem la anu tot la fel de veseli :)
Ahilosu Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Am picat la rom 3.90 ) pfoo 6 din clasa mea or picat si mai ai puterea sa razi? /:)
B|adeTrinity Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 si mai ai puterea sa razi? /:) chiar, cum sa razi dupa ce vezi ca pici un examen al vietii ? acu degeaba o sa iei la toamna sau cand e a2-a sesiune, ca locurile la facultati sunt ocupate :( *felicitari money ... <3 Money ... chiar azi am vazut How High :nanana:
The Fan Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Felicitari celor care au luat.Pt restul.. mai lasati CS-ul. Dauneaza grav rezultatelor scolare.. :)
iNm Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 *felicitari money ... <3 Money ... chiar azi am vazut How High :nanana:Mersi pisi , am baut si pt tine , si continui si mai imediat :D
Fane Spoitoru Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 bafta in continuare la admitere p.s garf sa faci contestatie k 20 de sutimi nu o fi moarte
Smok3 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 si mai ai puterea sa razi? /:) Poi privesc partea buna a necazului ...( daca picam la mate sau Masurari electrice adioo ) la romana invatz ceva romane si gata ( de data asta invatz si poeziile ) si sunt fff sigur pe mine ca in august tot il iau .. si decat sa`i iau acuma la rom cu 5 mai bine in august cu vre`un 7 :P
c3nz0r Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 va iubesc pe[e toti :D :cool2: amm luiat 8.71 siu am facut contestatie )