ShadyMonto Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pun de exemplu la ce am avut eu , adica M 1-2 :http://img230.imageshack.us/my.php?image=varianta003doc01bh0.png http://img71.imageshack.us/my.php?image=varianta003doc02vw1.pngSi eu la fel ma astept la un 8.2 - 8.6 :D super tare!! In schimb la chimie am facut o varza :( .. nu stiu cat o sa iau ma astept la o nota intre 7 si 8.5 :( , aveam asteptari mai mari la chimie organica...dar a fost varianta un pic cam greoaie.Azi sport , ma astept sa zic cam asa : gimnatisca un 7 (is varza) :dance: , viteza un 8-9 , saritura 8-9 , flotari 10 , joc sportiv 10 . (cam atat as lua---zici ca'i proba olimpica cu stat in maini , in cap ..mamaliga lor) . O sa dau un reply cu ce nota am luat for real.
bunny Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 gata si sportu, n-am reusit sa fac roata..ca in rest a fost ok :Pacum sa vedem rezultatele sambata :D bafta all sa trecem toti :D
Tybork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cel mai frumos la examenul de mate ca cele mai usoare cerinate au 4 puncte :D . Asa ca, daca ai facut numa alea cu 4 puncte, poti face lejer un 8 :)
iNm Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Am facut cam de 6/7 la filosofie. Acuma bafta tuturor pe sambata
Beethoven Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Am facut cam de 6/7 la filosofie. Acuma bafta tuturor pe sambata GG Inteleg ca ai scapat de stres :P
iNm Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 GG Inteleg ca ai scapat de stres :Psa vedem ce e la romana :P ( cica 55% din municipiu or picat ) si dupa scap de stres :P
vexx Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 eu am dat istorie azi..am facut ceva..sa vad la romana ce am facut :(..hai cu 5 :cool2:
ShadyMonto Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Yey gata scoala!!!! Azi am scapat de sport : gimnastica - 7.5 , viteza - 8 , flotari - 10 , fotbal - 10 , saritura - 10 ! :DMa astept la o medie generala de BAC de peste 8.95 ! Mult noroc pe sambata , tuturor :cool2:!
c3nz0r Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 am luat 9.50 :( in conditiile in care s-a corectat la sange viteza:6.3 (am scos 6.0 dar a trecut 6.3) saritura:2.45 flotari:30 gimnastica: am gresit putin fotbal: 9 - mi-am facut preluarea pe stangul, am intrat in unghi si am dat putin pe langa Per total am avut parte de comisii foarte severe la fiecare proba de la romana pana la sport. Am dat 2 licee bune la un loc si eram intr-o zona centrala. Doar ieri la contabilitate se aflase varianta cu vreo 20-25 de minute inainte de incepere dar degeaba, nu mai aveam voie sa iesim din sala si nici nu avea nimeni fituici. Pana nu vad 5.00 la Romana( am invatat trad si poezia da nu am talent de poet sau de student la filo ca sa comentez) nu ma pronunt. Oricum a fost un bac de tot kktul in sensul ca au fost defavorizati elevi buni si favorizati elevi foarte prosti care nici macar nu stiu daca "Ion" e roman sau poezie. mortii masii de sistem
iNm Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 C3nzor cum sa nu aiba nimeni fituici la el? si eu am dat impreuna cu cel mai bun colegiu din Oradea si in zona ultra centrala dar toti eram blindati cu variantele gata rezolvate si telefoanele pregatite :D
THuG-Radu Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 C3nzor cum sa nu aiba nimeni fituici la el? si eu am dat impreuna cu cel mai bun colegiu din Oradea si in zona ultra centrala dar toti eram blindati cu variantele gata rezolvate si telefoanele pregatite :D Anu trecut la romana am mers cu nu mai putin de 53 de fitzuici la mine ! :D
THuG-Radu Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 puteti sa-mi spuneti ce contine proba la fotbal?lol.Jaloane, pasa, primesti pasa inapoi, sut la semi-inaltime si gol ! :D (poarta goala of course :) ).
iGARFiELD Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 sa vedem ce e la romana :P ( cica 55% din municipiu or picat ) si dupa scap de stres :Pn-ai picat gojdu fa :) doar unu o picat ala din C asa am auzit
iNm Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Anu trecut la romana am mers cu nu mai putin de 53 de fitzuici la mine ! :D eu azi la filosofie aveam 160 de fituici la mine ... deci esti mic :D p.s garf stiu ca n-am picat vreau sa stiu nota
ShadyMonto Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 eu azi la filosofie aveam 160 de fituici la mine ... deci esti mic :Dlol..pe toata perioada BAC'ului am avut doar 2 fitzuici micutze , ambele la mate :)
bunny Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 lol..pe toata perioada BAC'ului am avut doar 2 fitzuici micutze , ambele la mate :) eu am avut mai multe, peste 300 :D :rofl1: (ca doar am avut 3 probe scris, nu? )
oick Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Unde naiba incapeau toate? Mai e o zi si vedem care cum ce note ati luat :>
c3nz0r Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 lol..pe toata perioada BAC'ului am avut doar 2 fitzuici micutze , ambele la mate :)exact atat am avut si euDar nu ca sa copii dupa ele. Le-am luat ca sa mai repet formulele la derivate si integrale in timp ce stateam in clasa in asteptarea variantei. Decat sa stau o ora jumate sa frec menta mai bine mai repet ceva. Cand a venit varianta le-am bagat in adidasi :D
Dani Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jaloane, pasa, primesti pasa inapoi, sut la semi-inaltime si gol ! :D (poarta goala of course :) ). tin minte atat am gresit la Sport am dat pe langa poarta de emotii oricum mi-a dat 10.. doar greseala aia ama vut-o :) @eu n-am avut nici o fituica la mine.. la noi s-a dat grila.. atunci in 2003.. iar la romana mi-a cazut in spate sefa de promotie de la romana-engleza nu picam nici daca vroiam.. @money si garf dati de baut.. prietenii stiu de ce :nanana: @c3nzor.. derivatele erau usoare.. mie nu-mi placeau limitele, graficele si functiile de la alg :(
vexx Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 eu am avut mai multe, peste 300 :D :rofl1: (ca doar am avut 3 probe scris, nu? ) dar ce controale au fost la voi tata?..la noi nici sacoul nu`l puteai tine...te cauta si la cravata.. :error:
iNm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Unde naiba incapeau toate? De ce crezi ca s-a inventat sacoul pt baietzi? :>