bunny Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 yup, bafta maine la mate, mi-am facut un teanc de copiute xD :rofl1:
Tsu_Xing Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [-x bad bunny <_< Hai k la mate se poate lua lejer nota 5, nu e greu. Trust me
Bianconero Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [-x bad bunny <_< Hai k la mate se poate lua lejer nota 5, nu e greu. Trust me bafta maine
iGARFiELD Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 hai bafta mie maine la geografie :) numa eu dau la geografie din sala restudau mate ps. doamne ajuta sa nu ramane asa cand dau engleza scris :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
frankie Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 bafta maine la bac xD 2+2=5 xDgarf, hai ca la geo e usor, avem munti, avem apa, avem bere xD
iGARFiELD Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 stiu ca e usor nici nu imi fac grija :) da la engleza scris daca raman tot in sala aia m-am supt :) ca is bota ps. ms ms bafta si la restu :pray:
bunny Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 garf, hai ca la geo e usor, avem munti, avem apa, avem bere xD:rofl1:btw, cam la ce ora se afla varianta care se extrage? :) Ca sa nu iau tot teancul de 100 de variante, ci doar varianta respectiva xD
Ahilosu Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dai la geografie cand toti dau la mate? I SO know the feeling. Numai ca eu am dat la istorie..eram singurul din sala care dadea la altceva decat matematica :error:
bunny Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 back :D eh, subiecte nici najpa nici usoare, abordabile varianta 3 ^_^
alecs Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a fost chiar foarte abordabila varianta , sa vedem rezultatele :whistle:
iNm Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Deci cine imi da link cu toate variantele la filosofie rezolvate ma inchin in fatza lui cand il vad :Dp.s la geogra am facut cam de 9/9.50 :D
iGARFiELD Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 care imi da link cu rezolvarile la engleza :D si gramatica imi ajunge :D ma inchin de doua ori :D plssau care le avetzi rezolvate in word sau ceva sa imi zica sa vb pe mess
Tsu_Xing Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 puneti si voi un link cu varianta sa stiu si eu cum arata (la mate :P )
alecs Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pun de exemplu la ce am avut eu , adica M 1-2 :http://img230.imageshack.us/my.php?image=varianta003doc01bh0.png http://img71.imageshack.us/my.php?image=varianta003doc02vw1.png
Tsu_Xing Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 bun, k eu tot mate M 1-2 am fost :PSeamana cu c am avut noi anul trecut, rezolvabile :P
bunny Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 mdea, eu am avut M1-1. mai greu la noi <_< ps: bafta la proba de azi :D
Smok3 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 La Masurari Electrice Si Electronice am avut azi ... sper sa iau un 8 :D Maine La Ed. Fizica si gataaa :D
nipu_ro Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 din seria "romanul este descurcaret" am un sfat pentru cei care dau bacul anul asta(probabil ca multi v-ati gandit la asta si multi dintre voi-sper- ca ati avut curajul sa il puneti in aplicare)aflu cu stupoare ca ministerul ii trateaza pe liceeni romani prosti-este bine folosit cuvantul- si a publicat pe langa subiecte-de parca nu era de ajuns- si rezovarile la aceste subiecte in consecinta liceeanul roman este "fortat" sa ascunda aceste rezolvari in toaleta liceului -bine cunoscuta in special pentru fumatori- sper ca multi ati avut curajul daca mai aveti timp sper sa incercati
bunny Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 din seria "romanul este descurcaret" am un sfat pentru cei care dau bacul anul asta(probabil ca multi v-ati gandit la asta si multi dintre voi-sper- ca ati avut curajul sa il puneti in aplicare) aflu cu stupoare ca ministerul ii trateaza pe liceeni romani prosti-este bine folosit cuvantul- si a publicat pe langa subiecte-de parca nu era de ajuns- si rezovarile la aceste subiecte in consecinta liceeanul roman este "fortat" sa ascunda aceste rezolvari in toaleta liceului -bine cunoscuta in special pentru fumatori- sper ca multi ati avut curajul daca mai aveti timp sper sa incercati da ce nene in buzunar n-aveau loc? ) @oh well, maine sport, si gata, ca m-am saturat :) bafta maine tuturor, cei care dati geografie\engleza, sau ce alte probe mai dati :)