Jump to content
Animosity

Dupa cum spune prea sfanta bere ... "Noi sa fim sanatosi"

Recommended Posts

Posted

hai bafta mie maine la geografie :) numa eu dau la geografie din sala :)) restudau mate :))

ps. doamne ajuta sa nu ramane asa cand dau engleza scris :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Guest coNNecT
Posted

Bafta gARFi3LD :right:

Posted

garf, hai ca la geo e usor, avem munti, avem apa, avem bere xD

:rofl1:

btw, cam la ce ora se afla varianta care se extrage? :) Ca sa nu iau tot teancul de 100 de variante, ci doar varianta respectiva xD

Posted

dai la geografie cand toti dau la mate? I SO know the feeling. Numai ca eu am dat la istorie..eram singurul din sala care dadea la altceva decat matematica :error:

Posted

Deci cine imi da link cu toate variantele la filosofie rezolvate ma inchin in fatza lui cand il vad :D

p.s la geogra am facut cam de 9/9.50 :D

Posted

care imi da link cu rezolvarile la engleza :D si gramatica imi ajunge :D ma inchin de doua ori :D pls

sau care le avetzi rezolvate in word sau ceva sa imi zica sa vb pe mess

Posted

Pun de exemplu la ce am avut eu , adica M 1-2 :

http://img230.imageshack.us/my.php?image=varianta003doc01bh0.png http://img71.imageshack.us/my.php?image=varianta003doc02vw1.png

Posted

din seria "romanul este descurcaret" am un sfat pentru cei care dau bacul anul asta(probabil ca multi v-ati gandit la asta si multi dintre voi-sper- ca ati avut curajul sa il puneti in aplicare)

aflu cu stupoare ca ministerul ii trateaza pe liceeni romani prosti-este bine folosit cuvantul- si a publicat pe langa subiecte-de parca nu era de ajuns- si rezovarile la aceste subiecte

in consecinta liceeanul roman este "fortat" sa ascunda aceste rezolvari in toaleta liceului -bine cunoscuta in special pentru fumatori-

sper ca multi ati avut curajul

daca mai aveti timp sper sa incercati

Posted

din seria "romanul este descurcaret" am un sfat pentru cei care dau bacul anul asta(probabil ca multi v-ati gandit la asta si multi dintre voi-sper- ca ati avut curajul sa il puneti in aplicare)

aflu cu stupoare ca ministerul ii trateaza pe liceeni romani prosti-este bine folosit cuvantul- si a publicat pe langa subiecte-de parca nu era de ajuns- si rezovarile la aceste subiecte

in consecinta liceeanul roman este "fortat" sa ascunda aceste rezolvari in toaleta liceului -bine cunoscuta in special pentru fumatori-

sper ca multi ati avut curajul

daca mai aveti timp sper sa incercati

da ce nene in buzunar n-aveau loc? :)))

@oh well, maine sport, si gata, ca m-am saturat :) bafta maine tuturor, cei care dati geografie\engleza, sau ce alte probe mai dati :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...