alecs Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 oh my gosh :blink: ce variantaaa , sa-ti bati copiiioricum am facut tot dar am emotii :surprised:
knoxuletz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nu am analizat toate variantele dar cu siguranta ca a fost unul dintre CELE MAI GRELE variante ! Si eu am reusit sa fac tot, m`am uitat si peste raspunsurile corecte, ma astept la un 8-9 .... sper sa evaluez cat de cat bine :D
bunny Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 oh my gosh ce variantaaa , sa-ti bati copiiioricum am facut tot dar am emotii word ^
Smok3 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 sa`i pice mana jos la ala care o extras varianta aia pfooo .... si la oral si la scris poezie daca iau 5 ii bine
knoxuletz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 sa`i pice mana jos la ala care o extras varianta aia pfooo .... si la oral si la scris poezie daca iau 5 ii bine Si eu i`am adresat niste cuvinte dulci celui care a extras cifra asta magica .... fmm !
alecs Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ei ia auziti ce zice un inspector scolar despre varianta extrasa : click ( e undeva pe la sfarsitul clipului ) :blink:
knoxuletz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ce vita ii ! :blink: cum am zis si in postul meu anterior, cu siguranta a fost unul dintre cele mai grele variante ! Auzi la el ... cik orice elev stia sa`l rezolve,sa moara ca asa e :blink: Am avut noroc ca am citit de 2 ori comentariul poeziei saptamana trecuta si mi`a mai ramas ceva in minte ... ca altfel sugeam si eu cucu de nervi si injuram pe toti inspectorii si comisiile si tot ! X-(
DivinE Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Imi pare rau de cei care au dat bacul anul acesta. A fost o varianta cat se poate de grea...Bafta in continuare!
ShadyMonto Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ar trebuii impuscat tui chizdosu' masii!! Oricum...am facut la tot..ma astp la 8 si putin (8 si 20..)
Tsu_Xing Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cum sa dea poezie la partea 3 si in plus sa mai fie si traditionalism cu ghestsimanii naibii omfg ce nervi am , mai ales ca am tras tare pe proza ... am facut doar primele 2 parti ... de punctul 3 nici nu m-am atins :-S sper sa iau macar 5 Cam greu dak nu te-ai atins d ultimul punct, parca ala are 4 puncte, deci nota maxima poate sa fie 6, acum sa nu fi gresit la celalate puncte, best of luck @Ot, greu subiect, multi injurand( k noi anul trecut) dar totusi vad k va asteptati la note mari, asa sa fie, dar stiti cum e: calculul d acasa nu se compara cu cel d la piatza, MAI ALES la romana unde nu ai un raspuns exact si conteaza cum interpreteaza cel care corecteaza lucrarea -_-
Guest Bogdan Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cred ca era unul din gele mai grele subiecte.Daca stiu bine...doar 2 variante din cele 100 erau cu subiectul asta.Bafta pe mai departe si ... traiasca nota 5 !
bunny Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Oricum sa speram ca la celelale 2 probe o sa ne fie mai usor.. <_<ps: sportul nu se pune in discutie :D
Smok3 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ei ia auziti ce zice un inspector scolar despre varianta extrasa : click ( e undeva pe la sfarsitul clipului ) :blink: Mdeaa la Antena 1 am vazut zicea un profesor de roamana ca defat a fost un subiect pt. facultate ... si anul aceste se vor astepta la cele mai multe contestatzii
knoxuletz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Am inteles spre linistea noastra, ca baremurile la Lb. Romana sunt asa de bine facute , incat sa nu existe careva care sa nu ia nota de trecere ! :) Sunt facute foarte in favoarea noastra,eu am auzit din niste surse sigure apoi vom vedea daca este sau nu asa :dontknow:
Ahilosu Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 2 shocuri am avut azi. 1 ca s-a dat azi la romana si 2 cand am vazut varianta. daca n-as fi stiut ca a fost in cele 100 de subiecte care vi s-au dat prin ianuarie, as fi zis ca e imposibil de rezolvat dar presupun ca macar ati citit o data. oricum nu cred ca am vazut pe nimeni sa spuna ca a facut subiectul de azi.
c3nz0r Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 "Ne-a acoperit pamantul lui Dumnezeu" Am scos 2 pag juma la III. Da nush daca am fost on subject :D Pana si Nicolae Manolescu a zis ca a fost dificila varianta. (cel a carui critica am avut-o de comentat)
iNm Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Manolescu o zis ca daca elevii au citit manualul coordonat de el era doar dificil subiectul , iar daca nu l-au citit era imposibil de rezolvat. Si ft. ambiguu redactat.
Bianconero Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cum sa dea poezie la partea 3 si in plus sa mai fie si traditionalism cu ghestsimanii naibii omfg ce nervi am , mai ales ca am tras tare pe proza ... am facut doar primele 2 parti ... de punctul 3 nici nu m-am atins :-S sper sa iau macar 5 me 2 :(
alecs Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 "Nicolae Manolescu: Subiectul 3 de la bac nu e rezolvabil!" ..... no comment :duh:
Guest Sm0k3 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 "Nicolae Manolescu: Subiectul 3 de la bac nu e rezolvabil!" ..... no comment bduh.gif :duh: :duh:
vexx Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Si eu ma rog la sf. 5 ...cei care se asteapta la un 8-9 dc va plangeti ?
Tsu_Xing Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 la la la la lu lu lu li li li li weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee