Jump to content
Animosity

Dupa cum spune prea sfanta bere ... "Noi sa fim sanatosi"

Recommended Posts

Posted

Nu am analizat toate variantele dar cu siguranta ca a fost unul dintre CELE MAI GRELE variante ! Si eu am reusit sa fac tot, m`am uitat si peste raspunsurile corecte, ma astept la un 8-9 .... sper sa evaluez cat de cat bine :D

Posted

sa`i pice mana jos la ala care o extras varianta aia :|

pfooo .... si la oral si la scris poezie :|

daca iau 5 ii bine :|

Si eu i`am adresat niste cuvinte dulci celui care a extras cifra asta magica .... fmm ! :banghead:

Posted

Ce vita ii ! :blink: cum am zis si in postul meu anterior, cu siguranta a fost unul dintre cele mai grele variante ! Auzi la el ... cik orice elev stia sa`l rezolve,sa moara ca asa e :blink: Am avut noroc ca am citit de 2 ori comentariul poeziei saptamana trecuta si mi`a mai ramas ceva in minte ... ca altfel sugeam si eu cucu de nervi si injuram pe toti inspectorii si comisiile si tot ! X-(

Posted

Cum sa dea poezie la partea 3 si in plus sa mai fie si traditionalism cu ghestsimanii naibii :| omfg ce nervi am , mai ales ca am tras tare pe proza ... :| am facut doar primele 2 parti ... de punctul 3 nici nu m-am atins :-S sper sa iau macar 5 :|

Cam greu dak nu te-ai atins d ultimul punct, parca ala are 4 puncte, deci nota maxima poate sa fie 6, acum sa nu fi gresit la celalate puncte, best of luck

@Ot, greu subiect, multi injurand( k noi anul trecut) dar totusi vad k va asteptati la note mari, asa sa fie, dar stiti cum e: calculul d acasa nu se compara cu cel d la piatza, MAI ALES la romana unde nu ai un raspuns exact si conteaza cum interpreteaza cel care corecteaza lucrarea -_-

Guest Bogdan
Posted

Cred ca era unul din gele mai grele subiecte.Daca stiu bine...doar 2 variante din cele 100 erau cu subiectul asta.Bafta pe mai departe si ... traiasca nota 5 !

Posted

ei ia auziti ce zice un inspector scolar despre varianta extrasa : click ( e undeva pe la sfarsitul clipului ) :blink:

Mdeaa la Antena 1 am vazut zicea un profesor de roamana ca defat a fost un subiect pt. facultate ... si anul aceste se vor astepta la cele mai multe contestatzii :|

Posted

Am inteles spre linistea noastra, ca baremurile la Lb. Romana sunt asa de bine facute , incat sa nu existe careva care sa nu ia nota de trecere ! :) Sunt facute foarte in favoarea noastra,eu am auzit din niste surse sigure apoi vom vedea daca este sau nu asa :dontknow:

Posted

2 shocuri am avut azi. 1 ca s-a dat azi la romana si 2 cand am vazut varianta. daca n-as fi stiut ca a fost in cele 100 de subiecte care vi s-au dat prin ianuarie, as fi zis ca e imposibil de rezolvat dar presupun ca macar ati citit o data. oricum nu cred ca am vazut pe nimeni sa spuna ca a facut subiectul de azi.

Posted

"Ne-a acoperit pamantul lui Dumnezeu" =))

Am scos 2 pag juma la III. Da nush daca am fost on subject :D

Pana si Nicolae Manolescu a zis ca a fost dificila varianta. (cel a carui critica am avut-o de comentat)

Posted

Manolescu o zis ca daca elevii au citit manualul coordonat de el era doar dificil subiectul , iar daca nu l-au citit era imposibil de rezolvat. Si ft. ambiguu redactat.

Posted

Cum sa dea poezie la partea 3 si in plus sa mai fie si traditionalism cu ghestsimanii naibii :| omfg ce nervi am , mai ales ca am tras tare pe proza ... :| am facut doar primele 2 parti ... de punctul 3 nici nu m-am atins :-S sper sa iau macar 5 :|

me 2 :(

Guest Sm0k3
Posted

"Nicolae Manolescu: Subiectul 3 de la bac nu e rezolvabil!" ..... no comment bduh.gif

:duh: :duh:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...