Jump to content
Animosity

Dupa cum spune prea sfanta bere ... "Noi sa fim sanatosi"

Recommended Posts

Posted

Asa sa fie :beer: .

Maine la ora 9 trebuie sa ma prezint ... NU vreauuuu !! :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Btw : daca imi cade "Moare cu Noroc" iau +10 =))

=)) =)) .

Am luat 10 , mi-a picat "Moara cu Noroc" (in comparatie cu "Al.Lapusneanu") , i-am dat pe spate :D.

Comisia a fost f. de treaba , au meritat banii de protocol :tiphat: .

-------------------------Maine Engleza-------------------------

Posted

-------------------------Maine Engleza-------------------------

S'ar putea totusi sa intri poimaine , yey! :beer: .

Apropo , eu dau mai departe la Ovidius (in Constanta) asa ca ia ziceti , ma intalnesc cu vreunu dintre voi pe acolo :D?

Posted

10 ;;) , bafta in continuare la proba B tuturor :beer:

eu iar sunt ziua 2 8-| si ultimu 8-| i hate being the last everytime <_<

oh well, bafta la engleza\franceza\maghiara\germana etc...ce-or mai fii ;;)

Posted

voi cat ati invatat pt bac?

ca cica la anu trebuie sa dau si eu si pana acum nu am deschis nicio carte...si de invatat ce eram atent in clasa daca eram atent si nu jucam carti

sau mai pe scurt ati invatat doar la meditatii sau mai deschideati si o carte in pauza unu meci

Posted

eu iar sunt ziua 2 8-| si ultimu 8-| i hate being the last everytime <_<

oh well, bafta la engleza\franceza\maghiara\germana etc...ce-or mai fii ;;)

lol si eu tot ziua 2-a sunt si sunt chiar ultimul , ultimul ultimul pe lista , intru de la 19:45 :blink: nu stiu daca e bine sau rau

Posted

ca cica la anu trebuie sa dau si eu si pana acum nu am deschis nicio carte...si de invatat ce eram atent in clasa daca eram atent si nu jucam carti

sau mai pe scurt ati invatat doar la meditatii sau mai deschideati si o carte in pauza unu meci

Sincer, n-am tocit ca nebunu, dar nici bata nu m-am dus in fata comisiei, am invatat cat mi-a fost de-ajuns, si cat mi-a trebuit. Btw...o sa ai probleme cu poeziile ;;) Btw..cati de-aici ati invatat vreo poezie sau comentariu unei poezii? Eu deloc =))

@alecs, iti dai seama ca respectivele cucoane(ca sa evit o cacofonie :D)vor fi asa de saturate incat vor sa plece cat mai repede, deci...nu stie cum se vor comporta respectivele la ultimii participanti. ;;)

Posted

N-am facut meditatii sau chestii de genul ... am avut cate 160 de absente in fiecare semestru si m-am apucat de invatat vineri si azi am luat 9 la romana :D

Posted

ca cica la anu trebuie sa dau si eu si pana acum nu am deschis nicio carte...

las ca e timp sa invetzi la anu :)

ps:si eu tot atunci o sa invatz.

Posted

Mi`a cazut la romana oral Neomodernismul, Nichita Stanescu` :D Am invatat poezia in juma de ora .. .a mers totul bine , culmea si eu sunt ultimul pe tot liceul :D le`am impresionat cand am inceput sa le recit ... cred ca erau in al 9`lea cer :banana: Una dintre ele mi`a trecut nota cand am trecut la subiectul II, iar cealalta m`a aplaudat la final.. maica`mea era afara, si o strigat ``felicitari mamei, aveti un copil exceptional, cel mai bun raspuns din cate am auzit`` mi`a crescut inima, va dati seama :D Uh` ... wish me luck @ english. .. Succes si voua ! ;)

Posted

Eu am invatat in jur de 5 zile, cam 3-4 ore pe zi, si am invatat toata materia, mai bine zis am invatat tot ceea ce se cerea la oral, in ciuda acestui fapt am avut niste emotii de mi`am uitat si buletinu afara inainte de examen :D Orice imi pica stiam, dar emotiile tot emotii sunt... nu exista examen fara emotii ! :D Trebuie sa mentionez si faptul ca in timpul sem II din clasa a XII-a am invatat mai ales romanele, caci dadeam din fiecare lukrare,roman,nuvela, romantism. Astea au fost temele la lukrari ... deci iti propun sa mai dai cate o privire peste opere sau eseuri in timpul scolii ca inainte de bacalaureat doar sa le recitesti si sa iti aduci aminte :) Poeziile sunt joaca de copil , necesita doar putin creier si sa stii mai ales trasaturile la orice opera fie ea lirica sau epica, dupa care evidentiezi trasaturile :) :nanana:

Sincer, n-am tocit ca nebunu, dar nici bata nu m-am dus in fata comisiei, am invatat cat mi-a fost de-ajuns, si cat mi-a trebuit. Btw...o sa ai probleme cu poeziile ;;) Btw..cati de-aici ati invatat vreo poezie sau comentariu unei poezii? Eu deloc =))

@alecs, iti dai seama ca respectivele cucoane(ca sa evit o cacofonie :D)vor fi asa de saturate incat vor sa plece cat mai repede, deci...nu stie cum se vor comporta respectivele la ultimii participanti. ;;)

Referitor a 2`a ta intrebare, am invatat pe de rost la modernism "Eu nu strivesc corola de minuni a lumii" (Lucian Blaga) , simbolism "Plumb" (George Bacovia), romantism "Oda - in metru antic (Mihai Eminescu), neomodernism "Emotie de toamna" (Nichita Stanescu) . Cam astea au fost poeziile care le`am invatat bine de tot :)

Posted

Referitor a 2`a ta intrebare, am invatat pe de rost la modernism "Eu nu strivesc corola de minuni a lumii" (Lucian Blaga) , simbolism "Plumb" (George Bacovia), romantism "Oda - in metru antic (Mihai Eminescu), neomodernism "Emotie de toamna" (Nichita Stanescu) . Cam astea au fost poeziile care le`am invatat bine de tot :)

Good job :) nu m-am atins de ele si nici n-am de gand :))))))

Posted

Good job :) nu m-am atins de ele si nici n-am de gand :))))))

Crede`ma ca nici eu nu aveam de gand, dar prietena`mea ma tot batea la cap ca ea a trecut deja de bac .... si stia care e miscarea, ma bucur ca a iesit bine ! Succes in continuare 22ror !! :D

Posted

depinde si de capacitatea ta de a retine mai multe lucruri pe timp mai scurt. eu am invatat pentru tot bacul cam 13 zile, cu medie de 8 ore pe zi.

Posted

depinde si de capacitatea ta de a retine mai multe lucruri pe timp mai scurt. eu am invatat pentru tot bacul cam 13 zile, cu medie de 8 ore pe zi.

8 ore/zi ? :blink: cu ce media ai terminat bac`ul ?

Posted

pai de ce sa nu ma crezi? :)

ma trezeam dimineata pe la 8:30, ma apucam la 9, invatam pana pe la 6-7 seara (cu pauze) si dupa antrenament sau pc. imi aduc si acum aminte de lunea de dinainte de examen, cand am invatat de la 10 dimineata pana la 11 seara, cu o pauza de doar 1 ora.

Posted

10 si la engleza :D

la subiectul I s-a schimbat structura. Iti da un text sa vorbesti despre el. Eu am avut de comentat un articol legat de jocurile pe calculator. I-am dat pe spate pe aia cu toate ca am avut comisie severa.

la II am avut de vorbit despre cum imi influenteaza viata televizorul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...