Jump to content
POLAND

Care este reclama ta preferata ?

Recommended Posts

Posted

Hmmm ... reclama de la Orange cu aia 2 papitzoi de se cearta pe gura aia :D

Clar e cea mai tare reclama ! :D

O.T. aveam un filmulet misto cu o reclama de la pepsi cand toata actiunea se desfasoara pe un platou mare dintr`un oras oarecare, cand toata lumea (in jur de vreo 500 persoane) se aseaza in forma sticlei de Pepsi, toata actiunea este filmata de undeva de sus, banuiesc ca dintr`un elicopter ! :D e chiar misto, poate va e cunoscuta si voua ;))

P.S. reclama de care aminteam eu m`a marcat prin inventivitatea ei :D nu am vazut`o pe niciun canal romanesc or other :)

Posted

Mie imi plac reclamele de la prigat .

Faza cea mai tare este cu Mosneagul ala care sare peste o baba care se apleaca sa se ia ceva de pe jos :)) cat am putut sa rad la reclama aia OMG

Posted

Totdeauna mi-au placut reclamele de la Orange. Ceva mai deosebit. Era una cu vopsea, apoi cu aia doi care se certau pentru o gura, acum canta impreuna. :)

Posted

era faina una, nu stiu la ce era, de intra doi hoti intr-un apartament si vine proprietaru de crede ca ii taica-so ... dupa care nevasta "ai uitat k nu mai stam cu ai tai?" :rofl1:

Posted

^ ahhaha aia cu batman e prea mortala :D

OT: nu am o reclama favorita, dar imi plac mult cele de la pepsi, sprite sau orange :P

Posted

mai sunt 3 topicuri; 2 la funmania si 1 la Filme... :(

on: imi place aia de la asigurari: "tata sa nu mai bei atata apa de la frigidier..."

Posted

imi place reclama aia de la Coca Cola .....din pacate in romania nu prea e difuzata in care ...ala din GTA face fapte buna si la sfarsit apare sigla aia de la Coca Cola ...tin minte ca prima oara am vazut-o in pauza de la Super Bowl prea tare reclama......

Posted

imi place reclama cu asigurari cand intra hoti si vine fiuso in camera : tata esti bine? Da sunt bine fiule =))) si dupa vine sotiasa cu lampa ( nush ce poti face cu ea ) si il intreaba daca nu o uitat ca nu mai sta cu familia =))

alta ii aia cu nush ce faina la care vine ceva reporter si ii zice ca lui ( reporter ) nu io crescut faina , si atunci cumaratoru` ala ia spus DUTE DOMNE DE-ACI , ESTI NORMAL? :violent1: :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...