UmbrA^ Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Salut lom3! As vrea sa stiu daca au aparut subiectele pe internet adica subiectele de la examen. Stie cineva ceva despre ele? Unde le-am putea vedea? Astept.
#spoitoru# Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 care examen? capacitate sau bac? :) s-au afisat la amandoua pe site-ul oficial al ministerului educatiei.
Angel of Darkness Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Salut lom3! As vrea sa stiu daca au aparut subiectele pe internet adica subiectele de la examen. Stie cineva ceva despre ele? Unde le-am putea vedea? Astept.Pune ma mana si invata, nu mai deschide topic-uri de prost gust...
UmbrA^ Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 hey hey am invatat si am note mari in orice caz asa ca vreau sa vad unde sunt afisate pt ca eu nu le gasesc! Si daca puteti dati-ne si noua un link!
trayan1989 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 subiectele au fost afisate inca de pe 15 ianuarie
4 Real Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Umbra, tu ai deschis si topicul acela in care intrebai ce trebuie sa spui la interviul pentru Liceul Militar. Sincer, la ce-am citit acolo, ma indoiesc ca ai note mari. Bine, nu judec oamenii dupa note... problema ta e ca nu prea stii sa vorbesti si ai o viziune eronata asupra lumii.
UmbrA^ Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Pfff se pare ca nimeni nu m-a inteles :( off. Eu sunt de vina ca n-am scris rezultatele pt testele nationale vreau sa aflu rezultatele variantele le stiu tu ce crezi ca m-am nascut ieri... doamne... sper ca acum inteleserati cred ca si facui spam :( hai ultimu post!
#spoitoru# Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 rezultatele la matematica sunt aici si la bac si la capacitate. nu inteleg totusi, despre care examene vorbesti...p.s. la celelalte materii nu am reusit sa aflu, dar daca ai dat capacitatea trebuie sa fie baremele puse la scoala.
TeddyBear Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 mai bine ai invata totul si vei stii sa rezolvi subiectele .. indiferent de bac/capacitate :right:
MobiuS Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 asteapta si dute azi dupa 16 in curtea scolii in care ai dat capacitatea .... pe net nu se afiseaza punctajele obtinute pana in 19 dupa contestatii