Jump to content
IceMan

Iata-i pe cei mai ciudati oameni de pe Pamant!

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

O expozitie a ciudateniilor, intitulata sugestiv "Sa vezi si sa nu crezi", s-a deschis in celebra Times Square din New York. Expozitia-spectacol reuneste personaje desprinse parca din circurile itinerante de altadata, in care bizareria si monstruozitatile naturii provoaca fiori publicului.

"Am fost tatuat pret de vreo 700 de ore ca sa-mi acopar corpul in intregime cu solzi verzi si semne negre. Mi-am facut implanturi de teflon pe ochi, mi-am taiat urechile, mi-am redus nasul, mi-am ascutit dintii si mi-am bifurcat limba", a declarat Omul-Soparla.

Omul-Soparla este doar unul dintre animatorii spectacolului ciudateniilor. Acestuia i s-au alaturat cele mai batrane siameze, un inghititor de sabii sau un barbat care poate merge cu picioarele intoarse la 180 de grade. De fapt, show-ul reuneste curiozitati ale naturii pastrate la Muzeul Ripley din Statele Unite, care detine, de exemplu, o colectie de capete umane bizare, mai mare chiar decat cea a muzeului american de Istorie Naturala.

Un alt exponat de pret este un meteorit cazut in 1958 in China. Expozitia Ripleya��s a mai fost gazduita de Times Square in anii '50 si '60, insa a disparut o data cu transformarea sociala a metropolei americane. Proprietarul acestor ciudatenii afirma ca expozitia s-a intors in Times Square deoarece piata a redevenit un loc frecventat de familisti.

Omul-Soparla

Barbatul din imagine si-a castigat porecla de "Omul-Soparla" dupa ce si-a umplut trupul cu tatuaje si si-a modificat cateva parti ale corpului

"Femeia-pisica "

Americanul Dennis Avners e cunoscut si sub numele de "Cat Woman", adica Femeia-pisica . Barbatul a trecut

prin mai multe operatii estetice de umflare a buzelor si si-a introdus nenumarate piercing-uri pentru a semana cat mai mult cu personajul de benzi desenate. Dennis nu renunta niciodata la imaginea socanta in care a investit atatia bani si recunoaste ca, atunci cand se plimba pe strada, reuseste sa ii sperie pe copii si

sa ii indigneze pe trecatori.

Femeia cu unghii- record

Lee Redmond e femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Ea nu si-a mai taiat unghiile din 1979 si a reusit sa ajunga la o lungime de peste 80 cm. Insumate, cele 10 unghii ale femeii se intind pe o distanta de 7 metri si jumatate. Cum este si firesc, Lee Redmond este dependenta de tratamentul special administrat zilnic de manichiurista personala.

sursa

Guest Blaidy
Posted

Si daca lor asa le place, voi ce aveti cu ei ?

Ce ar fi sa va arat si eu pe strada cu degetu ca sunteti idioti ? <_<

Posted

Ar fi urat din partea ta. :D

ps: totusi, daca va uitat mai bine in jurul vostru....aveti prieteni, rude ce se imbraca ciudat & stuff. Nu ma mira tipu asta care si-a taiat urechile si-a bifurcat limba...& stuff, la ordinea zilei xD

Posted

Ar fi urat din partea ta. :D

ps: totusi, daca va uitat mai bine in jurul vostru....aveti prieteni, rude ce se imbraca ciudat & stuff. Nu ma mira tipu asta care si-a taiat urechile si-a bifurcat limba...& stuff, la ordinea zilei xD

Posted

Bleah.. scarbos :wacko:

Multi oameni care n-au ce face.. dar, in fond, e viata lor.. fac ce vor cu ea.

uite inca unu in avatarul tau!

Oricum fiecare cu gargaunii lui! sau cu convingerile sale (de ex. Yakuza). Eu sunt de parere ca e bine sa avem si asa ceva.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...