BOUNTY_KILLER Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Microsoft Surface Da stiu ca e un duble post ... dar vad ca prin hardware bate vantul de vad toate topircuile au maxim 1 reply ... ma gandeam ca va gasesc aici .... si nici nu tiam unde sa postezi aceasta minune :D ... astept commente
never Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Microsoft Surface Da stiu ca e un duble post ... dar vad ca prin hardware bate vantul de vad toate topircuile au maxim 1 reply ... ma gandeam ca va gasesc aici .... si nici nu tiam unde sa postezi aceasta minune :D ... astept commente oricum vine spawn sau iceman si il va muta... nush ce te-ai mai obosit sa faci topicul asta.... ps: stii cat costa o prostie d'aia? n-are rost sa iti bati capul cu asaceva...
Guest Bogdan Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 S-a anuntat ca va costa intre 5 si 15 mii de dolari. Nu mi se pare o suma enorma pentru asa ceva, desi nu cred ca se va lansa foarte curand in Romania... nu e prostie chiar deloc...se poate folosi la mult mai multe chestii decat sa pui poze din aparat foto in telefon...
Guest Blaidy Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 S-a anuntat ca va costa intre 5 si 15 mii de dolari. Nu mi se pare o suma enorma pentru asa ceva, desi nu cred ca se va lansa foarte curand in Romania... nu e prostie chiar deloc...se poate folosi la mult mai multe chestii decat sa pui poze din aparat foto in telefon...Si cine crezi tu ca il va folosi ? NU este practic deloc.
Ahilosu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 sa zicem ca e bun pentru demonstratii, pentru vizualizari in masa dar pentru utilizatorul de rand e inca prea mult.