Jump to content
Guest razvanelc34

Fetele astea..

Recommended Posts

Guest razvanelc34
Posted

ok bine..sa va spun am 17ani..ma duc la sala(fortza,aparate,etc)de cateva zile si am vazut cateva fete pe care am cam pus ochii venind acolo.problema e urm:cum ma bag in seama cu ele?.Ma ajuta si pe mine cineva?Ce fac,inainte sa plec ii cer numaru de tel,apoi o sun si o intreb dak iesim undeva sau cum? vreau replica exacta ce sa ii zic sau ce fac va roooooooooooooooooooooooooooooog astia cu experienta.Eu vreau sa nu ma refuze decat dak are prieten.(P.S. nu k ma laud,da' nici urat nu sunt)

Posted

pai daca vezi ca nu se descurca la ceva le ajuti si tu si de acolo intri cu ele in vorba:

-cum te cheama?

-florica

-costel, incantat

-si la ce scoala esti?

-liceul cutare

-fain, am ceva prieteni pe acolo

........................................

-ce faci diseara pe caldura asta, nu iesi la o inghetata?

:tiphat:

Posted

un sfat prietenesc.... nu ti ai gasit bine tocmai locul unde sa intrebi lucruri de genu.... de obicei cei mai multi o sa te i-a la misto.... pt ca asa e la noi... sau poate ca nu....?

Ps: incearca sa te bagi macar in seama cu ea / ele .... lucruri micute...nesemnificative pe moment...

Posted

de obicei cei mai multi o sa te i-a la misto....

true.

Incearca sa fii tu insuti :P nu te lua chiar dupa tot ce se scrie aici, dar faza cu "Ce faci diseara, te invit la o inghetata" poate merge :)

Posted

Sfatul meu e sa iti iei ceva haine care iti avantajeaza corpul , sa mergi intr-un club si sa te comporti natural ... dupa putin alcool totul va merge de la sine si ai mari sanse sa prinzi ceva in undita :D

p.s fa-o cu cap :D

Posted

"Salut, sunt razvanel... am cam pus ochii pe tine. *big advertiser smile, glow on face, degetele aratatoare spre ea, degetele mari in sus, mana stanga un pic mai in spate de mana dreapta*"

If I were a chick, I'd at least laugh.

Posted

@ bebe sa sti k se dau sfaturi aici destul de bune :) si cei care fac misto ia warn/suspend ;)

@ razvanel e mai jos un topic care are numele cum sa o cuceresc :D sunt vre-o 12 pagini vezi dak intelegi ceva de acolo k a postat multa lume cu multe idei :)

@zic sa iei sfatu lu frody :) da nu o intreba din ce sc e k totusi e vacanta , intreab-o in ce cartier sta chesti destea, si sfatu lu money merge :D asta in cazu in care zici u k arati asa de bine si sti sa dansezi si bine

Posted

Hmm .. sala :D Pfu cu cate fete m`am bagat in seama acolo ! :D Cel mai simplu lucru e sa le privesti si sa astepti sa greseasca :D Sa greseasca asa : te uiti la ele si cand vezi ca fac gresit la un aparat sau ar putea sa faca mai bine, mergi la ele si le zici : "vezi ca ai putea sa faci asa si asa ... sau daca vrei, pt. grupa musculara pe care vrei sa o lucrezi mai este aparatul asta asta asta, aici faci asa asa asa". Dupa care intri in vorba, cum te cheama, liceu/faculta, unde stai, vii de mult pe aici, cati anishori ai (nu direct, nu intrebi direct cati ani au, ca nu e frumos sa intrebi o fata cati ani are. Intrebi ce clasa e, sau anul nasterii :) "Cate primaveri ai?" de exemplu :D ), si la sfarsit, ca sa stii ca mai iei legatura cu ele in caz ca nu le mai prinzi la sala, un numar de telefon sau ID de mess :) . Nu e greu, e foarte simplu ! :D

Cel mai fain e, cand vine ea sa te intrebe pt. care parte a corpului e un aparat la care se refera ea. Cand mergeam la sala, dupa antrenament, mergeam sus la etaj la fete unde fac aerobic (acolo erau bicicletele) si ma bagam la bicicleta de langa aparatul pt. fund si partea din spate sus a piciorului. Acolo multe ma intrebau "pt. ce parte a corpului e aparatul asta?" Si eu : "pai pt. astaaaaa..." (incepeam de la fund si ma opream la partea din spatele genunchiului, bineinteles, SLOWLY ! :D ele nici nu`si dadeau seama :P

La sala e chiar usor sa te bagi in seama, parerea mea. Mai usor decat pe strada sau intr`un club.

Bafta multa ! :)

Posted

Sal all

Evita sa te duci transpirat in primul rand dk esti la sala

Te bagi in seama cu ele, te prezinti, uitate in ochii lor si nu in jos, ascultale cand vorbesc*(desi sunt fete vb cam mult), incearka sa fi tu insuti, dupoa aceea depinde de tine doar nu vrei sa vin eu sa le agat

ARE DREPTATE smuggster AR TREBUII SA VB <MAI MULT DESPRE FEMEI

Posted

eu cred ca unu isi bate joc de noi. Isi face mai multe usere si deshide aceeleasi topicuri zi de zi, cum sa le cucereasca.

is vreo 7 topicuri de astea

Posted

Chiar ca ar trebui deschis un subforum pe tema asta :D .

Sfatul lui i_need_money este bun, cu o mica exceptie: alcoolul. Se simte/ vede cand ai baut, iar unei tipe nu i se pare prea atragator unul care nu poate fi relaxat/ nu are curaj altfel.

@ Razvan: e chiar mai usor sa te bagi in seama cu ele decat crezi. Mergi si vorbesti. Un "Buna!" este suficient ca sa deschizi discutia, apoi gasesti tu ceva subiecte. Baietii ti-au dat cateva idei. Eu te-as sfatui sa cunosti cateva si sa stai cu ele cat mai mult. Asta va atrage altele. Apoi, iti alegi tu ce-ti place. Daca ai simtul umorului si poti fi relaxat cu multe fete in preajma, n-ar trebui sa ai probleme.

@ Legacy: nu cred... daca se dau sfaturi, vor mai multi sa profite.

Posted

ok bine..sa va spun am 17ani..ma duc la sala(fortza,aparate,etc)de cateva zile si am vazut cateva fete pe care am cam pus ochii venind acolo.problema e urm:cum ma bag in seama cu ele?.Ma ajuta si pe mine cineva?Ce fac,inainte sa plec ii cer numaru de tel,apoi o sun si o intreb dak iesim undeva sau cum? vreau replica exacta ce sa ii zic sau ce fac va roooooooooooooooooooooooooooooog astia cu experienta.Eu vreau sa nu ma refuze decat dak are prieten.(P.S. nu k ma laud,da' nici urat nu sunt)

Fii mistocar, fa caterinca, gen..."ce fac fetele asa frumoase intr-un loc ca asta?" ;;) Ca sa te bagi sub..." :)" unei fete, trebuie sa nu fii timid, si trateaza-le precum le-ai cunoaste.

Posted

Fii relaxat si destins, daca vrei sa ii spui ceva, nu ezita, nu o lasa sa vada ca ai fi intimidat de prezenta ei, restul vine de la sine. ;)

Posted

Chiar ca ar trebui deschis un subforum pe tema asta :D .

Sfatul lui i_need_money este bun, cu o mica exceptie: alcoolul. Se simte/ vede cand ai baut, iar unei tipe nu i se pare prea atragator unul care nu poate fi relaxat/ nu are curaj altfel.

Eu ma refeream sa bea si el ceva si sa puna ochii pe un grup de fete ( ft important sa fie doar fete in grupul ala ) care si ele sa consume ceva :D. Stii cum se zice vinul face conversatie :D

p.s in cazuri din astea e ft important sa iei numarul de telefon ... sa nu te uite de a doua zi :D

Posted

"Salut, sunt razvanel... am cam pus ochii pe tine. *big advertiser smile, glow on face, degetele aratatoare spre ea, degetele mari in sus, mana stanga un pic mai in spate de mana dreapta*"

If I were a chick, I'd at least laugh.

:rofl1: =)) :rofl1:

Posted

Sfatul meu e sa iti iei ceva haine care iti avantajeaza corpul , sa mergi intr-un club si sa te comporti natural ... dupa putin alcool totul va merge de la sine si ai mari sanse sa prinzi ceva in undita :D

p.s fa-o cu cap :D

Mai money, nu intelegi ca el le vrea pe fetele alea de la sala ? :D de unde sa stie bietu` in ce club umbla fetele ... ar putea fi evident acest lucru in cazul in care stau intr`un orasel mic mic, cu un singur club mai schemos sau intr`un sat uitat de loome :D

@razvanelc34 ia pune tu vreo doua poze in topicul " Poze cu tine " ca ne dam noi cu parerea daca esti uratel sau nu :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Posted

daca vrei un sfat care merge garantat da' tre sa arati bine nu doar ca musculatura , eu sunt radiografie si merge ... tre sa sti cu ce categorie de fete te potrivesti , iti iei tzoalele de obicei in ton cu muzica pe care o asculti ... conteaza. de obicei nu te bagi tu in seama fetele din ziua de azi sunt tare tupeiste dar ma rog in cazul in care vrei sa faci tu primul pas. tre sa ii arunci si tu o privire mai "cuceritoare" dar trebuie sa fi mereu indiferend , sa actionezi ca si cum nu iti pasa , chiar usor nesimtit , nu tre sa fi moale. daca esti timid o sa iti trebuiasca ceva antrenament si inca ceva ... tre sa saruti bine , e bine de inceput sa gasesti una mai "ciunta" ca sa te antrenezi pe ea ... nu merge direct cu Afrodita :) . dar din cate am observat daca vrei sa mearga treaba tre sa fi indiferent , incapatanat dar asta doar in situatii neimportante. mereu tre sa o faci sa rada , sa se uite la tine. daca nu zambeste nu e de bine ... dar nu tre sa lasi nici impresia de bufon. cum ceri numarul de telefon ? intr-un mod in care sa para ca nu iti pasa. sa zicem ca ai cunscut-o ati mers si voi 5-10 min sau ati stat 10 min pe banca ... tre sa pleci ... ce ii zici ? nu stiu daca e cea mai buna replica , depinde mult de situatie , dar daca s-a simtit bine merge ceva de genu "bun ... ma bucur ca ne-am simtit bine , imi dai numarul de telefon ? ... ca ma grabesc " conteaza mult tonul ... credema o sa fie disperate daca esti asa mereu indiferent, o sa incerce sa te inmoaie , cu tot felul de chestii ... daca te ti tare o sa fie frumos zi de zi , o sa intre ele in argumente dar tu schimbi subiectul cand nu-ti convine si nu te lasi induplecat ca o sa fie atrase mai mult de tine

PS: daca vrei sa te casatoresti cu ea nu fa asta , daca vrei sa te simti bine si sa te distrezi , sa ai pe cine sa lingi si chestii d'astea ... this is my way and it works very good ... totul e sa fi indiferend , sa nu arati compasiune ... dar cand vezi ca se strica ceva trebuie sa mai lasi si de la tine , niciodata mult fa ceva care ii place dar care nu iti incalca principiile , daca merge relatia un timp , poti sa te mai inmoi ... desi nu am incercat asta niciodata si mi-a dat papucii ... cred ca a fost ca o provocare sa ma inmoaie , deci ai grija . MULT NOROC

Posted

pai daca vezi ca nu se descurca la ceva le ajuti si tu si de acolo intri cu ele in vorba:

-cum te cheama?

-florica

-costel, incantat

-si la ce scoala esti?

-liceul cutare

-fain, am ceva prieteni pe acolo

........................................

-ce faci diseara pe caldura asta, nu iesi la o inghetata?

:tiphat:

:dooh: Uitati cine vorbea :nanana:

Sfatul meu e sa iti iei ceva haine care iti avantajeaza corpul , sa mergi intr-un club si sa te comporti natural ... dupa putin alcool totul va merge de la sine si ai mari sanse sa prinzi ceva in undita biggrin.gif

p.s fa-o cu cap biggrin.gif

=)) Mai funny decat multe din topic-urile de la FunMania ^_^

#on-topic : get a life... NU stiam ca e forum de matrimoniale... 8-|

@razvanelc34 ia pune tu vreo doua poze in topicul " Poze cu tine " ca ne dam noi cu parerea daca esti uratel sau nu
Penibil :)
Posted

Nuclear, stii cate ceva... dar ai si unele conceptii gresite. Una dintre ele: "nu te bagi tu in seama, fetele de azi sunt tupeiste". Daca astepti sa vina ele la tine, ma tem ca mori virgin. Faza cu indiferenta cand ceri numarul de telefon... daca ii ceri numarul, nu esti 100% indiferent. Si inca o chestie: "sa pari", "sa dai impresia" etc. suna fix a prefacatorie. Mai util ar fi sa-ti educi gandirea astfel incat sa constientizezi propria valoare (suna aiurea, dar nu e vina mea ca manelistii abuzeaza de unele cuvinte) si sa ai mai multa incredere in tine.

Glamour, cred ca ar fi bine sa-ti clarifici putin ce inseamna "matrimonial".

Posted

Nuclear, stii cate ceva... dar ai si unele conceptii gresite. Una dintre ele: "nu te bagi tu in seama, fetele de azi sunt tupeiste". Daca astepti sa vina ele la tine, ma tem ca mori virgin. Faza cu indiferenta cand ceri numarul de telefon... daca ii ceri numarul, nu esti 100% indiferent. Si inca o chestie: "sa pari", "sa dai impresia" etc. suna fix a prefacatorie. Mai util ar fi sa-ti educi gandirea astfel incat sa constientizezi propria valoare (suna aiurea, dar nu e vina mea ca manelistii abuzeaza de unele cuvinte) si sa ai mai multa incredere in tine.

Glamour, cred ca ar fi bine sa-ti clarifici putin ce inseamna "matrimonial".

well sa stii ca ai dreptate.

veneam acum 2 luni de la disco cu taxiu cu un tovaras de al meu. imi zicea el mie ca a vazut in disco o fata si ca si ea se uita la el dar ii era ciuda ca nu avea tupeu sa se bage cu ea in seama ( discutia se purta in taxi). la un momendat ne zice taximetristu ( om pe la 50 de ani ) "bai baieti o fata oricat ar fi ea de cu*va nu vine ea la tine si iti zice hai sa ne fu*em." :readthis: :readthis: :readthis: :readthis:

Posted

:dooh: Uitati cine vorbea :nanana:

=)) Mai funny decat multe din topic-urile de la FunMania ^_^

#on-topic : get a life... NU stiam ca e forum de matrimoniale... 8-|

Penibil :)

a 14 year old shouldn't give advices

/ontopic

In mare parte fa cam ce a zis THuG-Radu, incearca sa le "studiezi" din cand in cand sa le vezi ce le place etc.

Posted

Hmm, fete de 17 ani la sala? inseamna ca sunt eu demodat!

Incerca sa gasesti un subiect de care sa fie interesata si ea ( asta e usor, faci cum a zis Thug-Radu), fii natural, mici glume.

Bafta!

ps: vreau o poza cu voi doi (dupa ce o cuceresti) :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...