Guest duiu1957 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Am peste c^teva zile proces cu politzia rom^na....mi-a fost suspendat permisul auto pt. depasirea vitezei max. admise cu 51 km. pe ora....M-ar interesa ceva date despre erorile aparatelor radar,..norme legale,ceva adrese net ajutatoare..,etc....
Guest Bogdan Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Deci mergeai cu 51 sau cu 101?! fi mai clar putin!
Fane Spoitoru Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ai proces :) vorba vine ai facut tu contestatie si deaia :) oricum castigi stai linistit ;) incearca sa zici k tu mergeai cu 50 fix :) asa arata acu, acum daca te insea nu ai de unde sa sti p.s dc te-au mai oprit pt 1 km totusi astea nu sunt sanatosi ? wtf :-< apropo unde te-au prins ?
Fallout Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 poti cere dovada ca aparatele sunt calibrate corect. vezi ca exista niste documente care tre' sa insoteasca aparatul radar.ps: intereseaza-te mai bine pe un forum auto. cred ca vei avea mai multe sanse acolo.Bafta!
The Wizard Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 depinde pe unde erai, alcool etc... parca permisul se suspenda daca depasesti viteza legala cu vreo 30 km/h
Fane Spoitoru Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dak treci suta til ia dak e pana in 100 iei decat puncte si amenda
Burne Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 nici daca ai 55 km/h nu se leaga nimeni de tine, 1km/h in plus in minus poate fi eroare de masurare pot fi multi factori da cu 51 de km/h inregistrati pe radarul lor nici macar nu te opreste acum sunt 2 posibilitati ori nu le-a placut politistilor de tine ( in cazul asta se legeau de altceva nu de 1 km/h in plus ) ori incerci sa pari interesantoricum pt 51 km/h in zona de restrictie la 50 km/h nu ramai fara permisEDIT: haoleo acum am citit cum trebuie .... aveai 101 km/h in zona de 50 ....... spor la invatat legislatie ( trebuie sa dai un examen ca sa primesti permisul inapoi ) :P
Zym3r Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ai proces :) vorba vine ai facut tu contestatie si deaia :) oricum castigi stai linistit ;) incearca sa zici k tu mergeai cu 50 fix :) asa arata acu, acum daca te insea nu ai de unde sa sti p.s dc te-au mai oprit pt 1 km totusi astea nu sunt sanatosi ? wtf :-< apropo unde te-au prins ? omu` a zis clar ... CU 51 km/h OT: e clar, ti-a trebuit NFS stai fara permis :-"
Fane Spoitoru Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 aaaaaaaaa lol )))))) nu am vazut sry mane bafta la invatat degeaba ai procesc cu ei in cazu asta k oricum nu il mai primesti inapoi 3/6 luni ;)
AlyG - Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Omg cu 51 de km si ia luat permisu ) pe tata lu unu la prins cu 180 dar lucra la jandarmerie si cunostea multi asa ca nu i la luat
iNm Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Omg cu 51 de km si ia luat permisu ) cu 51 km peste limita ;) p.s spor la invatat ca permisul nu-l mai vezi ...
Beethoven Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Off topic M-au intrebat in Ungaria (pe autostrada) daca nu mi se pare 198 km/h un pic prea mult. Le-am spus ca ma grabesc, dar din pacate masina e cam lenta, asa ca ma multumesc cu atat :P Am luat micul dejun in Germania, cafeaua am baut-o in Viena, pranzul in Budapesta (cuplata cu o intalnire) si cina vreau sa o iau in Romania. :D S-au uitat la mine ca la felul trei si mi-au urat "Sa va fie de bine si conduceti cu prudenta mai departe. Nu uitati ca in cateva minute se termina autostrada" (mai erau vreo 70 de km)
Ahilosu Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 partea nasoala e ca la examenul de recuperare de carnet e mai greu decat la cel de dobandire. bine, daca ai ceva relatii poti sa intervii. btw parca daca ataci in instanta suspendarea de carnet primesti o dovada cu drept de conducere pentru 15 sau 30 de zile, right?
Beethoven Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 btw parca daca ataci in instanta suspendarea de carnet primesti o dovada cu drept de conducere pentru 15 sau 30 de zile, right?Primesti dovada (valabila doar in tara) care ti-o prelungesti pana la pronuntarea sentintei.@Lazarus,S-a clarificat de mult ce a facut :D
Guest Bogdan Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Off topic M-au intrebat in Ungaria (pe autostrada) daca nu mi se pare 198 km/h un pic prea mult. Le-am spus ca ma grabesc, dar din pacate masina e cam lenta, asa ca ma multumesc cu atat :P Am luat micul dejun in Germania, cafeaua am baut-o in Viena, pranzul in Budapesta (cuplata cu o intalnire) si cina vreau sa o iau in Romania. :D S-au uitat la mine ca la felul trei si mi-au urat "Sa va fie de bine si conduceti cu prudenta mai departe. Nu uitati ca in cateva minute se termina autostrada" (mai erau vreo 70 de km) prea tare!!! :rofl1: :rofl1:
Tybork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Unii dintre voi nu prea ati inteles ceea ce a facut elAm peste c^teva zile proces cu politzia rom^na....mi-a fost suspendat permisul auto pt. depasirea vitezei max. admise cu 51 km. pe ora....M-ar interesa ceva date despre erorile aparatelor radar,..norme legale,ceva adrese net ajutatoare..,etc....Deci...daca ai facut o astfel de greseala, ei au dreptul sa-ti suspende permisul de conducere. Spune clar in decret, ca depasirea vitezei admise cu 50 km/h duce la suspendarea si retinerea carnetului.Prea multe sanse nu ai sa castigi procesul ;)
bebe16 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 pai nu ma ca el a vrut sa spuna ca a depasit viteza legala cu inca 51 km ... adica 50 +51 .... = 101 .... deci acu trb neaparat sa dea examenu... doar daca nu are pile ... dar nu cred ca are din moment ce a intrebat aci:P
Lancelot Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ca unu care abia a reintrat in posesia pemrisului ( dupa inca un mic accident again :D ) iti trasmit bafta la legsilatie...trb sa iei minim 13 din 15..chestionare un pic mai usoare ca cele de la examen :) PS probabil ai dovada 15 zile..nu 30 :P dupa aia incepi sa numeri zilele care le mai ai pana la examenul de lesgislatie In cazul in care iei examenul..depui o cerere la comandantul brigazi rutiere..impreuna cu ceva acte :D si daca indeplinesti conditiiile ( printre care si ceea de a nu fi avut suspendat permisul in ultimul an deloc ) poti spera ca perioada de suspendare a permisului se va reduce la jumate elementar si niciun pic de birocratie
Cronoss Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 cu 51 km peste limita ;)p.s spor la invatat ca permisul nu-l mai vezi ...Da asa este ... daca ai cu >50 km pe ora fata de limita de viteza care este pe portiunea respectiva se suspenda permisul. Dar ... auzisem la un moment dat la radio parca ... ca parlamentul prupsese o lege care sa scoata examenul care trebuia sustinut in momentul in care voiai sa iti vezi permisul inapoi. Legal cica nu ar fi fost corect, pentru o fapta savarsita sa primesti 2 pedepse: amenda+suspendare si examenul de repunere in drepturi. Acum ramane de vazut daca il aproba :)
IceMan Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Tot ce am de spus: spor la invatat si la examen... nu cred ca ai sanse sa-ti recuperezi permisul fara examen.
Cronoss Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Oricum ar fi ... nu e un capat de lume .... mai nasol e ca ai ramas fara el tocmai vara Eu o luam razna daca ramaneam fara el vara, bine macar ca fata mea are si ea permis :D P.S. Daca ai ceva relatii in Politie se poate rezolva, trust me ;) Doar la fazele cu alcool nu prea se baga nimeni, in rest ... se cam pot rezolva multe.
Ahilosu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dar exista si riscul sa dai peste cineva care nu "primeste" si mai intri si sub incidenta penala :error:
Cronoss Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dar exista si riscul sa dai peste cineva care nu "primeste" si mai intri si sub incidenta penala :error:Cand intri pe o usa ... te asiguri ca e cineva inauntru, daca ma intelegi ;)