Jump to content
Lancelot

First date:D

Recommended Posts

Posted

o zis a 7-a sau a 8-a .... la 13 ani putea sa fie in oricare din ele ... nu uita ca in urma cu 15 ani copii mergeau la scoala de la 6 ani nu de la 7-8 cum merg azi

da...adevaru e ca si eu la 6 ani m-am dus... :tiphat:

Posted

uhm .. Eram pe la sfarsitu clasei a 7 a, la tara, in noaptea de Pasti...desigur..in cimitir ^^ ... era mai mare cu un an ca mine, vorbisem cu vre'o 2 sapt inainte sa fim impreuna (cum era pe vremea aia ..trimeteam biletele prin cea mai buna prietena :lol: ) , dar nu am facut nimic ... si in noaptea de Pasti s-a intamplat ...firs kiss dupa care (cum a zis si Tractor :lol: ) am ramas dezamagita :rofl1: ..mi se parea super aiurea si ce dreq cauta el cu limba la mine o.O .

Posted

well...my first date :)

Eram in clasa a 5`a pe terenul din curtea scolii, aveam Ed Fizica cand deodata o fata a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna, ea era in clasa a 7`a...2 ani mai mare ca mine..copil cum eram am zis "da"...seara am condus-o acasa, atunci a fost si primul kiss calumea :-"...ne cunosteam inca din vacanta de vara, cand am fost amandoi intr-o excursie la Borsec...:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...