Jump to content
Lancelot

First date:D

Recommended Posts

Posted

well...ptr toti cei careu au simtit golul ala in stomac...asa cam ca la saritura cu parasuta....si ptr toti cei care s-au balbait de 20 de ori pana sa o invite la un film in orash..e timpul confesiunilor...

@ la mine...hmm prima intalnire "serioasa" a fost udneva la nivelul clasei a 7-a sau a a8-a...era o fata pe care o admiram in secret de vreo 2 ani >:) si cu care ma bateam zilnic..am fost prin parc...am hranit ceva porumbei la mana a 2-a...ne-am pus pe o bancutza romantica si eu abia am fost in stare sa scot 3 cuvnte..si alea despre Star Treck logic =)))

Well finalul apoteotic a fost cand am patat-o cu inghetata si a plecat nervoasa acasa

Partea amuzanta a fost ca a dorit sa mai iesim o data :dooh:

Posted

Prima mea intalnire serioasa a fost in a 8-a, cand mi-am petrecut o noapte intreaga cu o anumita fata... Desigur, o placeam de ceva timp, deci... Ma rog, mi-a placut si ei i-a placut. Dar 6 ani mai tarziu, in anul 2 la facultate am gasit prin lucrurile mele vechi o adresa. Guess what, era adresa ei. In ziua de azi inca este prietena mea and I think next year I'm getting married.

Posted

felicitari Daedalus!

eu nu mai tin minte exact care a fost prima intalnire, dar stiu ca in urmatoarele intalniri ne placea sa stam seara (noaptea) pe acoperisul liceului :)

Posted

Prima mea intalnire serioasa a fost in a 8-a, cand mi-am petrecut o noapte intreaga cu o anumita fata... Desigur, o placeam de ceva timp, deci... Ma rog, mi-a placut si ei i-a placut. Dar 6 ani mai tarziu, in anul 2 la facultate am gasit prin lucrurile mele vechi o adresa. Guess what, era adresa ei. In ziua de azi inca este prietena mea and I think next year I'm getting married.

superb! ;;)

p.s in vara dintre a 8a si a 9a ... intr-un parc ... am baut sa imi fac curaj si m-am imbatat in asa hal incat am vomitat pe mine ( frumoasa intalnire nu? :D )

Posted

Pff, my god x_X in clasa a 7-a, first date. Abia asteptam sa scap de ea :rofl1: she was annoying and very very veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery stupid. oO No really, n-apucam sa deschid gura, caci incepea ea cu prostiile ei...like wtf woman let me speak xD so...2 days after, n-am mai bagat-o in seama. :D

Posted

superb! ;;)

p.s in vara dintre a 8a si a 9a ... intr-un parc ... am baut sa imi fac curaj si m-am imbatat in asa hal incat am vomitat pe mine ( frumoasa intalnire nu? :D )

si cu fata? ce s-a intamplat? :D

OT: prima intalnire in clasa a 8 a am avut-o, la o cofetarie, a mers bine (pt 2 luni) :D

Posted

si cu fata? ce s-a intamplat? :D

In primul rand o ras bine de mine ( eram imbracat in alb ... si am vomitat pe haine in mijlocul parcului ) si 2 zile mai tarziu eram impreuna ( de data asta am fost treaz la momentul optim ;;) )

Posted

daca se poate numi intalnire, prin clasa a 5-a. Am fost la stadionul Dinamo sa ne plimbam parca. stiu ca era iarna dar mai multe nu prea imi mai aduc aminte.

Posted

Prima mea intalnire s-a sfarsit cu primul meu sarut :wub:

La sfarsitul clasei a 6-a, de zilele orasului, o seara minunata...a fost ca in filme :wub:

Posted

Clasa a saptea cu o tipa de clasa a noua :wub: Damn ... n`am s`o uit niciodata pe fata aia ... atat de sexy si frumoasa :yupee:

P.S. Nu am mai vazut`o din 1993 ..... :|

P.S Care are idee cum mai pot afla adresa ei, nr. telefon sau orice altceva, dati un Pm, raman recunoscator :D

Posted

erm... first date era prin clasa a 8-a daca nu ma insala memoria .... dupa ce am ranjit 2 ani dupa ea am vb cu cineva sa o invite in oras cu el si prietena lui, si s-o "intamplat" sa trec si yo pe-acolo, da' asta aproape o manca pe fata lui asa ca ne-am simtit ca in 2. si daca imi amintesc bine in seara aia am avut si primu kiss

Posted

primul meu pupic, ca nu a fost sarut ... a fost la 6 ani..cu vecina sub masa...si m-a prins maicamea :) nasol....

my first date hmm, cand aveam 15 sau 16 ani, eram fff timid pe atunci, m-am oprit in fata ei....nici sa ma balbai nu am putut :))) ne uitam unu la altu ca si cum zi ceva, ba nu zi tu ... si ea mi-a zis "da?" si ff greu, am intrebat-o ce face dupa ore, daca ar avea chef sa ne plimbam impreuna acasa... ea a zis da, si cand am ajuns in fata blocului la ea .. a fost si primul sarut cu adevarat. m-am pierdut :) nu mi-a venit sa cred. bineinteles nu a tinut toata chestia decat 1 luna, apoi lucrurile de genul au inceput sa vina ca pe roate....

Posted

Din cate am observat majoritatea au avut prima intalnire prin clasa a 8a .. culmea, si eu :nanana: eram prunc, ce mai` ... o stiam pe tipa de cand facea baschet la sala liceului unde am studiat.. am vb mai multe inca pe atunci era mIRC-ul in voga.. ne scriam e-mailuri cand eram eu plecat prin cantonamente ... si ne-am intalnit pt prima oara mai serios la mine acasa :D am chemat`o sa ne cunoastem mai bine ..sa povestim alea alea ... a mers bine, si din clipa aceea am fost impreuna timp de 6 luni` ... pe atunci era recordul meu intr`o relatie ! De atunci nu am mai discutat cu ea, ne`am intalnit acu vreo 2 sapt pe strada si am facut schimb de id`uri ... pe viitor, who knows :dontknow: Poate ne "regasim" :3some::peace:

Posted

in clasa a 7-a intr-un parca am pupato pe obraz si ne-am despartzit =)) era exact ultima zi de scoala si venea vacantza si cand am revenit in clasa a 8-a o prietena de a ei mi-a zis a zis X ca numai vrea sa fie cu tine =)) si eu sec OK =))

Posted

in clasa a 7-a intr-un parca am pupato pe obraz si ne-am despartzit =)) era exact ultima zi de scoala si venea vacantza si cand am revenit in clasa a 8-a o prietena de a ei mi-a zis a zis X ca numai vrea sa fie cu tine =)) si eu sec OK =))

Garf, pe la varsta aia asa se proceda ... imi dai prietenia ? :D si ea zicea rusinos "da" ... dupa care niste intalniri rusinoase aveau loc si intr`un final dupa vreo 2 saptamani sa auzi de la prietena acesteia ca "ea" nu te mai vrea... am patit si eu asa =))

Posted

Garf, pe la varsta aia asa se proceda ... imi dai prietenia ? :D si ea zicea rusinos "da" ... dupa care niste intalniri rusinoase aveau loc si intr`un final dupa vreo 2 saptamani sa auzi de la prietena acesteia ca "ea" nu te mai vrea... am patit si eu asa =))

word:))

tin minte ca pe cand eram micut... nu mai stiu cati ani aveam....imi placea de o fata si nea i am zis unui prieten sa ii zica daca vrea sa fie prietena mea... :wub: :wub: ea a zis da .... dar cum eu eram prea mic nu stiam ce sa fac si na doar stateam si ma plimbam pe langa ea ;;) intr-un final a venit prietenu meu la mine si mi-a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine :P offf dupa aceea cred ca vreo 2 luni am tot stat dupa ea sa o intreb de ce nu mai vrea..... :dontknow: hehehhe mic si prost eram :D =(( oricum dupa ceva timp ea s'a mutat prin nu stiu ce oras.... si parca ma simteam mai bine dupa aceea =))

Posted

Prima mea intalnire si primul meu sarut a fost prin clasa a 7-a sau a 8-a .Eram la Casa memoriala Ion Creanga (iasi) .Nu tin minte ce am vb eu atunci dar stiu ca m-a sarutat cu limba si nu stiam ce face ea cu limba in gura mea !:))Mi se parea atat de scarbos :DDDD

Tipa avea 16 ani parca si eu aveam 13 dar stiu ca ii zisesem ca am 16 sau 17 :))

Posted

Prima mea intalnire si primul meu sarut a fost prin clasa a 7-a sau a 8-a .Eram la Casa memoriala Ion Creanga (iasi) .Nu tin minte ce am vb eu atunci dar stiu ca m-a sarutat cu limba si nu stiam ce face ea cu limba in gura mea !:))Mi se parea atat de scarbos :DDDD

Tipa avea 16 ani parca si eu aveam 13 dar stiu ca ii zisesem ca am 16 sau 17 :))

hahahahahahaha la 13 ani tu esti clasa a 8a ??????????

Posted

hahahahahahaha la 13 ani tu esti clasa a 8a ??????????

o zis a 7-a sau a 8-a .... la 13 ani putea sa fie in oricare din ele ... nu uita ca in urma cu 15 ani copii mergeau la scoala de la 6 ani nu de la 7-8 cum merg azi

Posted

Prima intalnire adevarata parca a fost in clasa a 6`a :-? nu mai retin exact, la sfarsit. Pe atunci se faceau bancheturi de sf. de semestru in generale :D si am chemat`o cu mine pe o fata de clasa a 8`a, cu 2 ani mai mare ! :D A fost ok, dar ea n`a vrut sa fie prietena mea, pe motiv ca`s prea mic. :D np, am combinat`o pe alta ! :))) Si azi suntem buni amici ! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...