Jump to content
POLAND

Prezervativul, ultima modă anti-doping

Recommended Posts

Sportivii românii sunt inventivi. Doi halterofili ai clubului Steaua, Ionel Răducanu şi Victor Alexandru Predoi, împreună cu antrenorul Ioan Iordache, au încercat să falsifice probele de urină la un control doping. La un control inopinat, în afara competiţiei, solicitat de către preşedintele federaţiei de haltere, Nicu Vlad, unul dintre sportivi a încercat să treacă testul într-un mod unic în România.

"Primul sportiv care a dat proba a fost Alexandru Victor Predoiu. El a falsificat proba, a avut urina altei persoane într-un prezervativ fixat cu leocoplast pe mâna stângă, la care era ataşat un perfuzor prin care curge urina", a dezvăluit Graţiela Vâjâială, preşedintele ANAD.

"Am observat gesturile sportivilor şi ale antrenorului, erau panicaţi, speriaţi. Au amânat foarte mult până când au încercat să emită o probă de urină", a declarat şi Alexandru Butoi, unul dintre consilierii Agenţiei Naţionale Anti-Doping.

Cei doi halterofili au fost suspendaţi pe o perioadă de doi ani, în timp ce antrenorul lor a primit o pedeapsă dublă.

sursa

lol =))) traim in ROMANIA :|

Link to comment

la inceput era vorba sa-i suspende pe toti (predoiu, colegul si antrenorul) dar predoiu a luat toata vina asupra lui si o sa fie pedepsit cu suspendare de 2 ani.

a fost o manevra aici ;).....si daca se mai fac tot asa controale serioase(in special la cluburile cu bani)...sa vedeti ce fel pica lumea :cool2:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...