Jump to content
POLAND

Se caută voluntari pentru experimentul "Marte"

Recommended Posts

Posted

Agenţia Sapţială Europeană caută participanţi la cel mai îndrăzneţ experiment din istoria spaţială de până acum. Experimentul simulează o expediţie pe Marte, iar participanţii vor fi izolaţi 17 luni într-un buncăr. Agenţia caută 12 voluntari europeni pentru cele 520 de zile de experiment.

Pe lângă simularea activităţilor zilnice de pe o nevetă spaţială şi a unor proceduri pentru situaţii de urgenţă, voluntarii vor fi supuşi şi unor teste privind plictiseala şi tensiunile interpersonale. Spaţiul de mişcare al participanţilor va fi şi el în conformitate cu dimensiunile dintr-o navetă spaţială: 550 de metri pătraţi.

sursa

Posted

unde se fac inscrieri ? :> da si tu un link sau un numar de tel ceva :> Pentru 150 de mii de euro, stau o luna gratis de la mine :P

Posted

Ca la puscarie.. sa pierzi 1 an jumate din viata pentru niste bani... mi se pare cam aiurea.

Si totusi... mare parte din noi isi pierd 40 de ani din viata in acelas scop :lol:

Posted

Am depus cererea, luna viitoare plec in USA :)

(for real)

Daca as sti cum si un sa fac cerere sa mor yo daca nu te-as insoti :D pentru bani frumosi

Sigur e o excursie de neuitat ;)

Merg in excursie MoK si tot ei imi mai dau bani =))

Posted

lol,e o idee...ar fi fain sa ajungi acolo dar.... sunt o gramada de teste,DACA le treci POATE ajungi acolo :naughty: :whistle:

Posted

Treaba cu teste de plictiseala suna interesant. Daca te gandesti putin, ca esti inchis timp de 17 luni cu acelasi persoane...nu stiu daca as rezista. E un fel de Bigbrother care nu e bine de loc ;) + ca nu tu iti alegi colegii care te vor insoti, si credeti-ma, eu am stat un an in camin, unde am avut 3 colegi de camera (din 5) care aveau o multime de mofturi :comp1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...