Jump to content
Lancelot

Omar Haysam si "rapirea" ziaristilor

Recommended Posts

Posted

Marea rapire din Irak a celor 3 ziaristi romani.....o joaca de salon?

cati dintre voi credeti ca ati asistat la o farsa mediatica pusa in scena ptr a-l urca pe Base in sondaje?

Si ce parere aveti despre condamnarea lui Omar? Este verdictul dat doar de ochii americanilor?

@ dat fiind ca am inceput un topic acum cateva zile despre manipulare...eu zic ca am asistat la un caz clasic de indobitocire al opiniei publice :)....mie nu mi se pare credibil nimic in povestea respectiva..nici macar carpeta din spatele ziaristilor romani

Posted

Hmmm ce pot sa zic ... in mare a fost o farsa pt. a ajuta la urcarea lui Base in sondaje.

Verdictul nu a fost in special dat de ochii americanilor ... a fost dat pt. ca unele persoane sa poate si sa profite de averea lui Omar.Omar Haysam, fiind pe vremea lui Ceausescu student la o facultate din RO, a ajuns sa fie si membru PSD, acumuland o avere destul de mare ... binenteles facuta pe urma unor oameni ca noi care muncim pe rupte si munca noastra nu e rasplatita indeajuns, plus ca a fost bagat in multe afaceri necurate.

Nu spun ca e nevinovat si nu merita pedepsit, dar ce s-a propus pt. Omar e prea exagerat.

Posted

e foarte clar , Omar Haysam vroia sa o taie din tara pentru ca lantul se apropia incet dar sigur de par, faza era ca avea niste bani care nu ii putea justifica si implicit nu ii putea scoate din tara , a inscenat rapirea asta , s-a jucat cu nervii romanilor ceva timp , "teroristi" ( el ) au cerut despagubirea statu a ridicat din umeri si eroul Haysam s-a oferit sa achite despagubirea ( scoatea o droaie de bani din tara si pleca linistit cu buzunarele goale pt ca totii banii lui il asteptau in Irak )

Basescu nu cred ca a avut nici o treaba cu toate astea, mai ales ca tata blondei rapite e ceva senator PSD si doar sa fi fost suspectat de complicitatea la rapire se urca PSD'ul pe el

Haysam e un baiat destept fost spion irkian pe vremea lui Ceusescu stie unele chestii si ca atare s-a descurcat a fost eliberat din arest si a fugit din tara fara ca nimeni sa stie multa vreme pe unde e

Posted

Basescu ii un idiot..(iubit de romani)

Toata chestia cu rapirea m-a emotionat foarte tare cand am vazut-o la stiri.

Dupa un timp am inceput sa macin toate informatiile si am o opinie: Conspiratie la cele mai inalte culmi( nu sunt fan teoria conspiratiei) Basescu si ziaristii deacord cu rapirea ---> primeau o parte din suma de bani pe care urma hayssam sa o exporte din tara pentru "rascumparare". Hayssam pastreaza restul sumei de bani. Hayssam este inchis .. evadeaza ca David Copperfield din Romania. si traieste bine mersi in Siria====> si ca sa si bata joc mai tare de romani .. mai da si telefoane pe la antena 3

vaishamar..

Posted

Eu mi-am dat seama ca e o farsa de la inceput. :dooh: Traiasca prostia romaneasca, ca numai la noi merg toate smecheriile astea :sef:

Posted

Lol , desigur ca a fost o farsa .Cum sa trimiti un msg cu toate semnele de punctuatie atunci cand ai fost rapit . msg-ul era ceva de genul :

Buna "Ciprian" (cred ca asa il chema pe prietenul ziaristei), am fost rapita si nu este o gluma .

Posted

Lol , desigur ca a fost o farsa .Cum sa trimiti un msg cu toate semnele de punctuatie atunci cand ai fost rapit . msg-ul era ceva de genul :

Buna "Ciprian" (cred ca asa il chema pe prietenul ziaristei), am fost rapita si nu este o gluma .

:rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...