SeBi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Am aruncat o privire pe www.upc.ro la telefoane. Eu nu ma prin oricat as incerca. Poate voi sunteti mai destepti....ei spun ca la abonamentul de 32 lei vorbesti nelimitat in retelele fixe...chiar asa sa fie? Chiar ma omoara curiozitatea. Mi se pare cam absud...mai ales cand vine vorba de convorbiri in RTC. Si daca este adevarat...oare cand va apare contraoferta RDS? Am vazut ca ci RTC are convorbiri nelimitate in retea.... Deci...Daca as fi avut UPC as fi putut sa vorbesc nelimitat si gratuit pe RTC?...sau RDS?
LeX LuTHoR Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Uhh ma cam indoiesc.Dar si daca e adevarat ... atunci as renunta la RDS la orice ora.Acum RDS`ul imi merge rau din cauza unei furtuni de acum 1 saptamana cand a "puscat" o magistrala ... si acum tot repara la ea ... deci pe cuvant, am ajuns sa am net si tel. cu portia :sef: Odata merge odata nu ...
Fallout Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 am primit si eu prin posta o oferta din asta. nu stiu cat este de plauzibila!
LeX LuTHoR Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hmmm ... m-am uitat pe site ... o sa incerc sa ma interesez mai mult despre aceasta oferta :readthis: .Sper sa merite ! :whistle:
user000 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 io o sami fac abonamentu carei pe oferta acuma: 80 lei tel (gratuit in toate retelele fixe) si internet la 4mb.si mai imi fac abonament la tv cu 40 lei toate programele care le au ei (inclusiv HBO) :Dio zic ca merita...
alecs Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Am aruncat o privire pe www.upc.ro la telefoane. Eu nu ma prin oricat as incerca. Poate voi sunteti mai destepti....ei spun ca la abonamentul de 32 lei vorbesti nelimitat in retelele fixe...chiar asa sa fie? Chiar ma omoara curiozitatea. Mi se pare cam absud...mai ales cand vine vorba de convorbiri in RTC. Si daca este adevarat...oare cand va apare contraoferta RDS? Am vazut ca ci RTC are convorbiri nelimitate in retea.... Deci...Daca as fi avut UPC as fi putut sa vorbesc nelimitat si gratuit pe RTC?...sau RDS? Astral-ul de cand a fost o companie UPC inregistreaza pierderi foarte mari . Au fost perioade , acum 4 luni de exemplu , in care se reziliau contracte in masa , datorita serviciilor foarte proaste dar si scumpe prestate de UPC. Niste probleme cu servere din olanda , etc ... nu conteaza asta . Conteaza ca in momentul de fata UPC-ul a ramas cu clienti foarte putin , datorita pierderii increderii in provider. Si eu , personal , am reziliat contractul cu upc imediat ... astralul care la inceput era un serviciu de incredere , nu cred ca imi pica netul nici macar de 2 ori pe an mai demult , in ultima perioada cadea zilnic , iar cei de la departamentul tehnic erau de toata jena , nu iti raspundeau , te lasau sa astepti pe fir de iti venea rau , etc.Deci , ce vrea UPC sa faca acum? sa arunce o bomba din asta sa isi aduca clientii inapoi , personal nu cred in bazaconille oferite de UPC .
Tybork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 OK...fiind din Cluj-Napoca pot povestii mai multe despre UPC, desi nu sunt sigur ca e locul potrivit forumul LinkMania.Deci...treaba cu abonamentul 32 RON vorbesti nelimitat este adevarata. Eu acum o luna mi-am facut abonamentul de 55 RON care contine convorbire nelimitata in orice retea de telefonie fixa + internet cu viteza pana la 512 kbits/sec. Problema este doar ca abonamentul ti-l faci pe 2 ani, iar treaba cu convorbiri nelimitate tine 6 luni ;) . Deci e un fel de promotie sa zic, la care mai mult pierzi decat sa castigi ;)
SeBi Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Aha...deci tine 6 luni. Asta este teapa...eu nu am vazut nici o steluta...nimic. Deci se pare ca sunt neseriosi daca fac asa ceva. Este si aici un loc de discutii despre UPS pentru ca este un forum. La rds imi place f mult ca daca sun la rel cu clientii este cineva acolo 24/24 si raspund foarte repede.
alecs Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 cam astea sunt serviciile oferite de astral , nu e de mirare ca o iei razna cu UPC
SeBi Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Aia cel ami probabil este o gluma. Totusi....probabil in curand (2-3 ani)...vom vorbi gratis in retelele fixe din oras.....
alecs Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Aia cel ami probabil este o gluma. Totusi....probabil in curand (2-3 ani)...vom vorbi gratis in retelele fixe din oras..... nu este o gluma , este pe un site de glume , dar faza initiala nu este gluma ...