Lex-Enkei Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No joking - cu ce ti-ar schimba viata daca ai afla ca maine vor ateriza in Bucuresti? ahahahah sa nu aterizeze in patrimoniu bucurestiului - ferentari :lol: ca raman fara nava :lol:se poate sa existe si alte forme de viata, se poate sa nu... cine stie...poate ca e prea devreme ca sa aflam ;)
raig Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Disperatii aia cu OZN-urile cred ca o sa le pice o gramada de aliene sexi pe mana? Altfel nu inteleg de ce or fi asa de nerabdatori sa apara. Poate o sa dea mici si bere si o sa participe la alegeri.
bunny Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Parerea mea este ca noi suntem extraterestri ) this is new :rofl1: ot: stiti vorba aia, pana nu vezi nu crezi...dar totusi, am vazut atatea documentare pe discovery...and...what can i say...cred...
Domino628 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ahahahah sa nu aterizeze in patrimoniu bucurestiului - ferentari :lol: ca raman fara nava :lol: se poate sa existe si alte forme de viata, se poate sa nu... cine stie...poate ca e prea devreme ca sa aflam ;) chiar ca raman fara nava astia is in stare sa fure nava si so duca la fier vechi daca nu ma credeti click here
kadafi2pac Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Parerea mea este ca noi suntem extraterestri ) extraterestu = fiinta care se afla ( provine) din afara globului terestru ... nush cum esti u extraterestru.... OT: cred ca exista... asa cum am aparut noi din atomi si celule vii .... asa pot sa apara si pe alte planete ...
Scream Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 deci nush ce sa cred .... oricum sunt de parere ca e prea mare universul asta ca sa fim singuri...probabil in alte galaxi sunt alte forme de viatza ca la noi...nu prea s`au descoperit si s`au studiat majoritatea planetelor...nush poate cnd o sa fim capabili sa trecem de limitele galaxie noastre...poate o sa descoperim ceva...si poate de acolo o sa fie alte forme de viatza mai innapoiat ca noi si o sa zica "wow OZN`URI" :) ... oricum e ciudat ...
CrashOver Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 OT: cred ca exista... asa cum am aparut noi din atomi si celule vii .... asa pot sa apara si pe alte planete ...Word !!! :right:
Beethoven Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 extraterestu = fiinta care se afla ( provine) din afara globului terestru ... nush cum esti u extraterestru.... Asa cum Marcel Desailly, Thierry Henry etc . sunt francezi (de exemplu). :DOn topic - e plin cu OZN-uri in jurul nostru. Asta pana le identificam, dupa aceea sunt OZI-uri :P
Guest InSiDe Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Exista extraterestri dar nimenea nu stie exact cum arata.
ratseloP Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 te-ai luat dupa mine :error: Da... si el incearca sa faca post-uri inutile. [Tie iti si iese ] On-Topic : Aliens exist... proofs exist... Aliens Will Come !! :dooh:
Guest bloodnight2000 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Eu pana nu ii vad eu in fatza mea nu cred nimic ;)
ratseloP Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Eu pana nu ii vad eu in fatza mea nu cred nimic ;)Uhah... Si marmota invelea ciocolata-n staniol ^^.