Jump to content
Guest antiquee

OZN

Recommended Posts

Guest antiquee
Posted

Ce parere avetzi despre poveshtile cu OZN si venirea lor pe pamant etc.????

Posted

:| ce cauta asta la topic de stiri ? strangi posturi ? da un search pe ozn si cred ca o sa gasesti cateva topicuri pe tema asta

@on am o parere buna despre ozenieuri

Posted

Nu stiu ce sa zic ... poate ca am o parere buna poate ca nu ... Nu sunt sigur pt. ca unii zic ca nu exista extraterestri & OZN-uri si unii zic ca exista si ca odata si odata vor veni pe Pamant cu intentiii pasnice sau vor dori distrugerea nostra.

Nici nu stii ce sa mai crezi cand auzi toate bazaconiile de la TV si din ziare, reviste ETC.

Eu nu as dori sa ma intalnesc cu asemenea fiinte. :gunsfire:

Posted

You never know. Pana la urma va iesi ceva la iveala. Nu e Universul o chestie asa pentru a gazdui o planeta populata. Exista. Fii sigur ca acolo, undeva, este viata. Daca Universul ar fi fost creat de cineva, nu cred ca acel cineva l-a creat atat de mare, dar cu o singura planeta populata de viata chiar daca asta a fost pe parcurs. In cateva milioane de ani acel cineva si-ar fi dat seama ca suntem aici. Poate suntem doar un test de laborator, te-ai gandit la asta?

Posted

You never know. Pana la urma va iesi ceva la iveala. Nu e Universul o chestie asa pentru a gazdui o planeta populata. Exista. Fii sigur ca acolo, undeva, este viata. Daca Universul ar fi fost creat de cineva, nu cred ca acel cineva l-a creat atat de mare, dar cu o singura planeta populata de viata chiar daca asta a fost pe parcurs. In cateva milioane de ani acel cineva si-ar fi dat seama ca suntem aici. Poate suntem doar un test de laborator, te-ai gandit la asta?

corect. oricum sunt foarte multe povesti care circula pe tema asta...majoritatea neadevarate!

Posted

Word. same here.

Posted

buahaha ... si eu zic ca te-ai uitat la prea multe filme, ai imaginatie bogata. (desi nu zic ca nu ar fi posibil)

OT: ceva dovezi despre ozn-uri? majoritatea sunt "lucrate", poate are cineva o sursa credibila sa posteze si aici.

Posted

dar cine a spus ca e un spatiu infinit ?

//ontopic

btw ... stiti ecuatia asta ?

N = R* x fp x ne x fl x fi x fc x L (ecuatia Drake)

unde,

N = The number of communicative civilizations

R* = The rate of formation of suitable stars

fp = The fraction of those stars with planets

ne = The number of "Earths" per planetary system

fl = The fraction of those planets where life develops

fi = The fraction life sites where intelligence develops

fc = The fraction of planets where technology develops

L = The "Lifetime" of communicating civilizations

daca inlocuim necunoscutele cu variabilele minime aceptabile (de exemplu) avem :

N = 6 x 0.5 x 2 x 0.33 x 1^10-7 x 0.01 x 69 = 1.3 x 10^-7 = 0.0000001

si daca inlocuim cu varibile putin mai optimistice

N = 10 x 0.5 x 2 x 1 x 0.01 x 0.01 x 50,000 = 50

....but still....

Posted

Extraterestrii sunt cu noi. Ei sunt cei mai buni la CS. Nu stiati ca le place CS? =))=))=))

Pai ei l-au inventat si le place sa joace cu noi ca ne bat usor.

No joking - cu ce ti-ar schimba viata daca ai afla ca maine vor ateriza in Bucuresti? Eu cred ca as trai linistit in continuare la fel (daca nu ar rade civilizatia umana sau nu ne-ar face sclavi ca in filme:P).

Posted

Sure! Vreti dovezi?

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=Un...utare&meta=

Multe..

http://ro.wikipedia.org/wiki/OZN

...iar..

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=Ob...utare&meta=

Dati un google si gasiti foarte multe site-uri unde se discuta pe tema asta. Daca va uitati la destule site-uri din acea lista..sunt sigur ca veti gasi destule dovezi.

Like...wtf? Piramidele din Egipt? Si in zilele noastre sunt greu de construit..

Like...wtf?Pictures of Area52? De ce sa existe o baza secreta daca nu contine ceva secret, de care populatia nu ar trebui sa stie?

Si sunt multe argumente.

:tiphat:

Posted

buahaha ... si eu zic ca te-ai uitat la prea multe filme, ai imaginatie bogata. (desi nu zic ca nu ar fi posibil)

OT: ceva dovezi despre ozn-uri? majoritatea sunt "lucrate", poate are cineva o sursa credibila sa posteze si aici.

Pai stai calm, am trecut de faza in care aveam imaginatie bogata. De aceea am decis sa merg la studii superioare pe baza matematicii.

De altfel, Area 51 este o panarama scoasa de americani. Daca stam sa ne gandim mai bine, ei sunt atat de tari incat majoritar la ei apar alienii. Si wow, ia ghici, imi vine sa imi dau afara pranzul cand aud parerea "Maybe the government is making some tests on aliens". Grow up!

Posted

Nu exista.

esti absolut sigur?

atat timp cat exista o mica probabilitate nu trebuia sa ignoram acest lucru...

nu zic ca sunt sau au fost, ci ca exista o mica sansa ca acest lucru sa apara in viitorul mai mult sau mai putin indepartat...

Posted

Poate ca exista sau poate nu exista. Cu ce v-ar schimba viata in bine sa aflati ca intr-adevar exista si au trimis mesajul ca in 200 ani vor ajunge la noi :crybaby:

Suntem asa de plictisiti de cotidianul nostru ca doar ET ne mai poate salva =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...