Jump to content
liquidz

Paranormal

Recommended Posts

Guest antiquee
Posted

Da fantomele sunt o prostie!nu exista,este vorba de posedari si chesti deastea asta exista!entitatzi demonice care infesteaza o casa sau un loc,o persoana!multzi knd vb chesti dinastea ei zic despre fantome poate se refera la altcv adik entitate demonica,spirit rau etc!si multzi nu shtiu la c se refera cuv fantoma!

Posted

nu sunt 100 % convins ca nu exista fantome..

a fost un caz in jud. Craiova in urma cu cativa ani.. cand se arunca cu pietre in case ( nu era nimeni acolo ), se ardeau prizele, se stingeau * aprindeau becurile etc.. cum explicati asta ? mana deavolului ?

aa da.. uite ceva interesant: click

Posted

mda vezi si tu cum au vazut aia in filmu ala de mai sus sau tot spaniolu ala de a gasito pe fetita aia mica in cimitir pe un mormant de a fugit saracu pana l-au tinut picioarele :) pacat k nu mai am filmuletu ala k il puneam aici ... in alta ordine de idei nush ce sa zic despre fantome eu vreau sa intalnesc una daca chiar exista da sa nu fie prin padure si sa ii sclipeask ochi k probabil am sa fug si eu ca restu oamenilor din filmele de mai sus :)

Posted

eu am trecut prin astfel de experiente , dar prefer sa nu le impartasesc in public deoarece as starni foarte multe reactii si insulte la adresa mea ... oricum , astia care spuneti ca nu credeti pana nu vedeti , va doresc sa vedeti o chestie de genul asta si sunt curios cum o sa treceti peste asta , daca o sa treceti ...ganditi-va doar cum ati reactiona intr-o astfel de situatie , multi ati face pe voi

Posted

povesti pescatoresti! nu exista asha ceva si daca exista, sa vina la mn :| , cei ironic e ca ele pot arunca diferite obiecte in capu tau da tu nu le poti face nici un fizical damage :blink: legea lu newton ca sa misti un obiect tre sa actioneze asupra lui o forta a unui obiect de masa m, ce forta, daca nu au greutate? si daca nu au masa cum aud astia pasi pe podele? sa fim seriosi, si iara cum se vad lumini albe de ce brusc ne gandim la fantome de ce nu ar fi ingeri?

Posted

De ce majoritatea filmuletelor cu "ingeri" "fantome" fetite" etc..sunt facute noaptea la lumina lanternei sau chiar mai rau a unui amarat de telefon....de ce nu ziua .. :) ...imi este destul de greu sa cred in aceste filmulete.

Posted

prostii... mai ales fazele cu fantome #-o

o intamplare la mine in oras cu asa zisa "mireasa din cimitir" #-o #-o care se zicea ca apare la 00:00 FIX si in ziua de duminica pe monumentul eroilor din cimitir .. 3 duminici la rand stateam acolo de la 00:00 pana la 00:30 .. unii prieteni speriati si toate alea .. dar.. nimic =)) =))

Posted

atata stiu ca acus 4 ani am fost la padis pe patlou, pe la 00;00 un var de al meu m-a rugat sa merg cu el sa filmam pe acolo pe la corturi :) (ceva xxx :)) ) dupa juma de ora cand ne-am intors spre cortul nostru am fost sa ne facem nevoile si camera era la mine.la un momentan a aparut o persoana in fatza mea, in clipa in care am ridicat camera sa filmez nu mai era nimeni in jurul meu si varu-meu bine mersi isi facea nevoile in continuare :))

ps. cand am povestit m-au crezut beat :), iar cand s-a uitat toata lumea la camera sau vazut doua picioare in momentul cand am ridicat camera :blink:

pss. Freaky or not , cand am ajuns acasa caseta nu mai era :blink: :blink:

LE: inca nu cred in fantome oricum :)) am zis asa doar de chestie ce mi s-a intamplat.

Posted

Noh am fost pasionat de chestia asta (vro 3 zile) si am citit cateva articole si fazut cateva filme (documentare). Fizica cuantica (stiinta probabilitatilor) admite faptul ca existe mai multe lumi paralele care isi desfasoara activitatea simultan. In anumite cazuri exepctionale au loc asa zisele "sparturi" spatiu-timp. Exemple sunt nenumarate (nu ma refer la poze sau alte "manarii" facute in photosop) daca consultam cronicile istorice au fost cateva evenimente care au rupt legatura spatio-temorala si astfel unele persoane / obiecte au "calatorit" in trecut. Un astfel de exemplu ar fi cel din Germania (sper sa nu gresesc) o fata a fost data disparuta si nu s-a dat de urma ei. Dupa cateva zile, unul dintre inspectori, dintr-o pura coincidenta, a gasit in cronica orasului o "pictura" care samana leit cu fata disparuta. Avea si o descriere foarte exacta. In carte se spunea ca fata aparuse dintr-un nor de ceata neagra cu numeroase descarcari electrice care se indrepta impotriva vantului (fonomen care se intamplase si in seara disparitiei fetei, si intalnit in jur triunghilui bermudelor). Aceasta avea mai multe "semne ale diavolului" cum erau considerate pe vremea aceea. Haina de bumbac, ceasul de mana etc etc. Nu continui cu povesti nevuritoare, daca vrei sa aflati mai multe dai PM =) . Un alt fenomen din apropierea triunghilui bermudelor care a avut loc in ultii ani reprezinta un exemplu foarte bun. Un vaz de croaziera a fost prins in norul de ceata de care vorbeam mai devreme. Vasul putea fi vazut de pe coasta dar foarte vag, acesta parca "aparea si disparea" la intervale constante. Aparatele electrice nu mai functionau. Din fericire norul a disparut iar vazul si calatorii nu au patit nimic.

Exemple sunt multe, sper ca nu v-am plictisit cu aberatiile mele. Pentru mai multe date consultati cartile lui Dan Apostol.

PS sry de eventualele greseli is foarte obosit

Faza cu triunghiu bermudelor a fost o activitate secreta a marinei americane daca nu ma insel.. oricum dupa ce am vazut filmul triunghiul bermudelor .. am facut niste cautari pe google si am gasit urmatoarele..

Experiment Philadelphia

Project Rainbow

Faze inexplicabile nu am avut inca.. doar cele gen "deja vu" ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...