Jump to content
LeNaRiO*PO

Accident la Metrou !

Recommended Posts

O femeie a fost ranita astazi in metroul bucurestean, la statia Gorjului, dupa ce si-a prins capul intre usile vagonului din care incerca sa coboare, anunta Antena 3. Martorii oculari au declarat ca acelasi lucru s-a inrtamplat si in cazul altor doi calatori, in aceslasi vagon.

Femeia a fost scoasa dintre usi de un barbat aflat pe peron care a deschis usile cu un baston. Mecanicul trenului nu a intervenit in nici un fel si si-a continuat cursa in timp ce alti calatori o ajutau pe victima.

Femeia a facut plangere si a cerut Metrorex efectuarea unei anchete. Victima a anuntat ca se va prezenta la medic pentru investigatii deoarece usile i-au presta capul si gatul circa doua minute si are maxilarul traumatizat si venele de la gat afectate.

“Trenul a circulat normal pe tot traseul, iar la staţia Gorjului s-au deschis uşile şi m-am pregătit de coborâre. În aceeaşi fracţiune de secundă am sesizat cum uşile se închid, am realizat pericolul şi mi-am pus mâinile în semn de protecţie în jurul gâtului” - a povestit femeia, conform Antena 3. Victima acuză şi faptul că nu erau semnale de alarmă în tren, decât undeva foarte departe în vagon, deci nu la îndemână.

Sursa : ROL

Doamne fereste cum s`a intamplat ! o.O :|

Link to comment

nu inteleg cum coboara unii din metrou de-si prind capul intre usi :| Cred ca primul lucru pe care l-as face daca as vedea ca se inchid usile, ar fi sa pun mainile si sa le tin, nu sa-mi pun mainile la gat :| Daca stirea asta e facuta de antena 3, pe pariu ca o sa se descopere ca Basescu e vinovat si in cazul asta ? :>

Link to comment

nu e de gluma cu metroul, o prietena de-a mea a ramas prinsa intre usile metroului cand vroia f grabita sa urce (eu eram in spatele ei), in fine faza a vazut-o si unul din conductorii metroului si a deschis din nou usile. Totul s-a petrecut f rpd si am ramas f speriati dupa incident!

:blink:

Link to comment

Nu cred, cum sa iti prinzi capu? Stai cu capu pe spate si astepti special sa iti prinzi capu? :rofl1:

Vagon bantuit, frate de unde le scoateti pe astea? :sef:

SI chiar si asa... voi stiti cum sunt usile metroului? se inchid odata ramai cu capu pe jos in situatia asta daca ma intelegeti...

Si eu personal am patit, noroc ca era o geanta nu capu meu, dar imediat ce s-a inchis usa si mi-a prins geanta s-a redeschis usa, datorita unui senzor special.

Oricum nu cred :D

Link to comment

' date='Jun 16 2007, 11:13' post='2029710']

Numa la noi vezi asa ceva....adica....omg.....sa-ti prinzi capul la metrou :)))

Nu-i adevarat!

Sa nu trageti niste concluzii de genul aceasta, pentru ca noi nu prea stim ce se intampla in alte tari. In ultimul timp stirile inseamna moarte, accidente rutiere, incendii si la sport iar nu-l auzi nu pe Jiji vorbind :dooh:

Nu auzim niciodata despre lumea in afara granitei Romaniei, nu auzim niciodata despre o inventie noua...de ce oare?...pentru ca aceste lucruri nu sunt asa de interesante omului care se uita sau citeste stirile.

Sa nu credeti ca in alte tari nu au loc astfel de accidente sau si mai grave ;)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...