Jump to content
IceMan

Copilul cu ochi de musca

Recommended Posts

Imagine IPB

Locuitorii orasului Muscatine, din statul american Iowa, au fost uimiti de cazul unei femei care a nascut un copil cu ochi de musca. Oftalmologul Wayne Dickens a declarat pentru publicatia Weekly World News, care a relatat cazul socant, ca acesta e doar inceputul: in viitor vor mai fi cazuri.

Micutul are ochi fragmentati

Cand si-au vazut pentru prima data copilul, Ted si Dede Collinson au crezut ca are ochii extrem de sclipitori si pupila foarte mare. Dupa ce li s-a spus ca, de fapt, micutul Allan are ochii negri si fragmentati ca un diamant, s-au ingrozit. 'Am vrut sa tip si sa izbucnesc in plans, dar mi-a fost teama sa nu sperii bebelusul', a declarat mama neobisnuitului copil. Doctorul Dickens, specialist in oftalmologie, a declarat ca 'acesta e primul caz din lume, dar, pe viitor, tot mai multi copii se vor naste cu anomalii. In era calculatorului si a telefoanelor mobile, natura isi urmeaza cursul firesc. 'Mutatia de care sufera bebelusul e denumita 'ochi multifatetati'. Acest tip de glob ocular e specific insectelor.

Medicii romani cred ca e un trucaj

In primul rand, este contestata varsta copilului, care nu pare a fi de o saptamana. Nu pare a fi un nou-nascut, isi tine singur capul, ca un copil de cateva luni. 'Sunt cazuri in care copilul se naste cu glaucom congenital si ochiul arata aproape ca al celui din fotografie, dar aici pare a fi un trucaj realizat pe computer, pentru ca pe ochi pare atasata o plasa. Oricum, in nici un caz nu poate sa vada', ne-a spus profesor dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti.

sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...