frankie Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ce tare !! :D super efectele...insa nu reuseau fara multa munca :)http://www.youtube.com/watch?v=GpuEMSH6zB4...ted&search= try this one 2 :>
Dretmer Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wau ce adevarat e filmul cum au reusit sa faca asa ceva ?
westy8998 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Lol am si eu programul cu care poti sa realizezy efectele alea.....mai greu e insa pana reusesti sa faci miscarile....cu sabiile
Ahilosu Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 gasesti multe filme asemanatoare pe blogul lui qui gon jin.trebuie sa fii dependent rau de SW ca sa faci asa ceva :/
ShadyMonto Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 lol , la cata staffu' au avut cred si eu ca le-a reusit atat de bine
Smok3 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :gives: efecte speciale vad in fiecare film ( aproape )
bebe16 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 aia sunt specializati in asa ceva sau sunt doar niste copii??? :o
[Creator] Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cred ca a stafuri kunkdun full optiuni ))) Super Frumos
The Wizard Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 marfa filmu da era si mai tare daca vedeam si niste force-uri gen push, pull etc. :)
Valek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 E chiar usor sa faci o sabie laser animata, ai nevoie doar de rabdare si putina minte. Puteti folosi LSMaker (incepatori), Adobe AfterEffects, Adobe Premiere, Combustion si multe altele... cautati tutorialele lui Ryan Wieber pentru After Effects, sunt bune.
THuG-Radu Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 E chiar usor sa faci o sabie laser animata, ai nevoie doar de rabdare si putina minte. Puteti folosi LSMaker (incepatori), Adobe AfterEffects, Adobe Premiere, Combustion si multe altele... cautati tutorialele lui Ryan Wieber pentru After Effects, sunt bune. Poate ca e usor sa faci o sabie laser animata, dar e mai greu sa faci miscarile alea. Stiu baietii kendo nu gluma. Demonstratie de enbu (denumire din shotokan) in kendo cu sabii din Star Wars ! :D Tare combinatia !
Dretmer Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Oricum a iesit super filmuletzul exact ca in Star Wars :P
m4x Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 nais...oare cat le-a luat sa-l faca ? :D superb filmuletzul
Ayana Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ma cam lasa rece... nu a fost facut chiar ca lumea.. nu exista umbrele specifice si partile luminate (obrajii lor cand apropie de fata sabia, etc etc)... amateurs...@spawn&beethoven: asa sunt eu mai carcotasa de fel :-" nu sunt rautacioasa...
Sp4wN`19 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ma cam lasa rece... nu a fost facut chiar ca lumea.. nu exista umbrele specifice si partile luminate (obrajii lor cand apropie de fata sabia, etc etc)... amateurs...pai tocmai de asta sunt de apreciat ca sunt amateurs, nu au buget de milioane de dolari, tu cu o prietena ai putea sa faci? ;)eu zic ca e marfa filmuletul.
Beethoven Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ma cam lasa rece... nu a fost facut chiar ca lumea.. nu exista umbrele specifice si partile luminate (obrajii lor cand apropie de fata sabia, etc etc)... amateurs...ce rautaciosi suntem...Am vazut filme facute de "profesionisti" vandute caselor de filme cu efecte mult mai prost puse la punct, ca sa nu vorbesc de razesul moldovean ucis in apararea lui Stefan, murind eroic, cu privirea atintita spre cerul scump al patriei brazdat de ... un supersonic :D E doar un exemplu, apar si la case mai mari.
elusion Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Am vazut filme facute de "profesionisti" vandute caselor de filme cu efecte mult mai prost puse la punct, ca sa nu vorbesc de razesul moldovean ucis in apararea lui Stefan, murind eroic, cu privirea atintita spre cerul scump al patriei brazdat de ... un supersonic E doar un exemplu, apar si la case mai mariexact cum zici .. asa se intampla :) ... totusi pt niste amatori au iesit chiar bine :beer:
Lancelot Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 hmm..e pasiunea lor o inteleg...dar parca vad ca in adancul sufletului lor..ei se cred ceva jedi uitati pe pamant :D