Jump to content
Dretmer

Ajutatima va rog frumos.

Recommended Posts

Posted

Deci am si eu nevoie de niste pareri.

Va rog frumos nu postati la vrajeala sau doar sa faceti bataie de joc am nevoie de niste pareri serioase.

Vreau sami schimba nikul si am nevoie de niste pareri.

Eu mam gandit la nikurile :Ad!da5*,LeXuS, LoTuS sau Dretmer daca voi aveti niste idei mai bune vas ruga frumos sa le postati aici.

Ms anticipat !

Repet rog toti adminii sa nu blocheze acest topic va rog frumos daca se face spam sau se posteaza la vrajeala rog un admin sa inchida acest topic.

Posted

man (or kid) get a life...

ai nevoie de un nume... intra aici si fa-ti nickul gansta' sau ce optiuni mai ai acolo (scrii cv lamer si vezi ce iti apare)

LE: lamer stil gansta' Heavy Nutz da Cracka Fool

Posted

Eu mam gandit la nikurile :Ad!da5*,LeXuS, LoTuS sau Dretmer

primu e lame rau

al doilea e folosit de alt jucator

al treilea nu-mi place

mai bine ramai la dretmer

Posted

Mia placut XeNoN si MeDiOn sau TrUsT sau chiar ScHwEpPeS sau DeVicE mai astept niste raspunsuri si repet cei care posteaza la nimereala sau in bataie de joc nu mai postati de loc va rog frumos.

Posted

Dretmer.

E cel mai "sanatos" de acolo. (adidas ? lexus ?? lotus ???!!?!?!... pana mea imi pun si eu numele McLaren Mercedes SLR 2006)

// for the record : WTF !? Oo

Posted
Mia placut XeNoN si MeDiOn sau TrUsT sau chiar ScHwEpPeS sau DeVicE mai astept niste raspunsuri si repet cei care posteaza la nimereala sau in bataie de joc nu mai postati de loc va rog frumos.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...