Dretmer Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Deci am si eu nevoie de niste pareri.Va rog frumos nu postati la vrajeala sau doar sa faceti bataie de joc am nevoie de niste pareri serioase.Vreau sami schimba nikul si am nevoie de niste pareri.Eu mam gandit la nikurile :Ad!da5*,LeXuS, LoTuS sau Dretmer daca voi aveti niste idei mai bune vas ruga frumos sa le postati aici.Ms anticipat ! Repet rog toti adminii sa nu blocheze acest topic va rog frumos daca se face spam sau se posteaza la vrajeala rog un admin sa inchida acest topic.
Sequenz 31 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 daca vrei sa iti schimbi nickul pe forum nu poti inca.. nu ai 300 de posturidaca vrei sa il schimbi in cs.. incearca XeNoN sau NiXoN.. :-"
never Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 man (or kid) get a life...ai nevoie de un nume... intra aici si fa-ti nickul gansta' sau ce optiuni mai ai acolo (scrii cv lamer si vezi ce iti apare)LE: lamer stil gansta' Heavy Nutz da Cracka Fool
Azra'il Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mie imi place Wobbly Retardo.BTW, mai ai vreo 15 usere. Nici alea nu-ti plac?
sylv Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Eu mam gandit la nikurile :Ad!da5*,LeXuS, LoTuS sau Dretmerprimu e lame raual doilea e folosit de alt jucatoral treilea nu-mi placemai bine ramai la dretmer
ReneGade Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 parerea mea e sa ramai la dretmer.daca vrei alt nick alege-ti dintr-un joc / film / ceva ce-ti place :)
Dretmer Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Mia placut XeNoN si MeDiOn sau TrUsT sau chiar ScHwEpPeS sau DeVicE mai astept niste raspunsuri si repet cei care posteaza la nimereala sau in bataie de joc nu mai postati de loc va rog frumos.
musthyzz Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dretmer.E cel mai "sanatos" de acolo. (adidas ? lexus ?? lotus ???!!?!?!... pana mea imi pun si eu numele McLaren Mercedes SLR 2006)// for the record : WTF !? Oo
LeNaRiO*PO Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ramai la Dretmer si gata !Adidas ?! pune`ti P|_||\/|/\ daca vrei ceva haine !
Dretmer Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Mia placut XeNoN si MeDiOn sau TrUsT sau chiar ScHwEpPeS sau DeVicE mai astept niste raspunsuri si repet cei care posteaza la nimereala sau in bataie de joc nu mai postati de loc va rog frumos.
Dretmer Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 In fine credca il voi lasa pe asta.Daca nu mai posteaza nimeni aici rog un admin sa blocheze acest topic.