L!nuX Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cum sa furi un ceas ... CLick pe link si vedeti cum l-au pradat pe G. W. Bush in Albania . Era si un banc pe tema asta cu 3 presedinti ( American , Francez si Roman ) si erau cu o limuzina si scoate americanu mana pe geam si cand o trage are o sticla de wisky in mana si zice " aici suntem in America" , scoate si francezu mana pe geam si cand o trage la loc are in mana un Corissant si zice " aici suntem in Franta " , scoate si presedintele roman mana pe geam si cand o baga la loc in masina zice "aici suntem in Romania" si ailalti intreaba "Cum ti-ai dat seama ? " , la care presedintele zice "Mi-au furat ceasu de la mana " .
Zym3r Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cum sa furi un ceas ... CLick pe link si vedeti cum l-au pradat pe G. W. Bush in Albania . Era si un banc pe tema asta cu 3 presedinti ( American , Francez si Roman ) si erau cu o limuzina si scoate americanu mana pe geam si cand o trage are o sticla de wisky in mana si zice " aici suntem in America" , scoate si francezu mana pe geam si cand o trage la loc are in mana un Corissant si zice " aici suntem in Franta " , scoate si presedintele roman mana pe geam si cand o baga la loc in masina zice "aici suntem in Romania" si ailalti intreaba "Cum ti-ai dat seama ? " , la care presedintele zice "Mi-au furat ceasu de la mana " . muahahhaa, na ca nu numai romanii sunt priceputi in arta asta :error:
rtk Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 am vazut la stiri...sa ii stranga mana si i`au luat ceasu ) :rofl1:
never Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 lasa ca il trimite innapoi prin posta binladen (desigur dupa ce pune nishte antrax in el, ca doar ei sunt prieteni de catarama)
KoBrA`19 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A vrut omul sa aiba o amintire de la Bush :rofl1: :ceuameni:
Legacy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ma mira faptul ca nu are simt omul ... se pare ca a sesizat ca nu mai are ceasul dupa o buna perioada de timp.. el tot saluta de zor ... dar nu si-a dat seama ca a ramas fara ... Acuma stiti dc nu poarta Base ceas :D
Guest [Smuggster] Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 probabil ca a observat dar nu putea sa plece dintr-o data suparat ....nu cred ca moare dupa un ceas ;)
Tybork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Mai tare decat aceasta faza a fost cand romanii nostri au iesit iesit la o plimbare intr-un parc din Viena, si au mancat niste lebede crezand ca sunt gaste :dooh: =)) . Nu trebuie mutat la funmania? La sectiunea FunMania nu se uita nimeni, ca nu este contorizata :rofl1:
L!nuX Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Mai tare decat aceasta faza a fost cand romanii nostri au iesit iesit la o plimbare intr-un parc din Viena, si au mancat niste lebede crezand ca sunt gaste :dooh: La sectiunea FunMania nu se uita nimeni, ca nu este contorizata :rofl1:Aceia nu erau romani erau persoane de etnie rroma , asta ca sa nu jignesc ...
_Robert_ Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 daca era in romania trebuia sa fie multumit ca a plecat doar fara ceas :rofl1:esti prea drastic :blink: sunt altii mai hoti ca romanii :Pn-am zis ca nu sunt :)
#spoitoru# Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 daca era in romania trebuia sa fie multumit ca a plecat doar fara ceas :rofl1:esti prea drastic :blink: sunt altii mai hoti ca romanii :P
L!nuX Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 cica agentii lui bush si politia din albania neaga k i s-ar fi furat ceasul , chiar daca imaginile arata clar k o data avea ceasul la mana, altdata, nu voodoo frateh
Sp4wN`19 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 muahahhaa, na ca nu numai romanii sunt priceputi in arta asta :error:daca era in romania l-ar fi furat pe bush cu totul :rofl1: :rofl1: :rofl1:
THuG-Radu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 daca era in romania l-ar fi furat pe bush cu totul :rofl1: :rofl1: :rofl1: Ii fura si pe bodyguarzi =))
TwisteR Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Am inteles,ca ceasul il pusese in buzunar,intr o declaratie de presa ,acum nush care e adevarul adevarat :D
LeNaRiO*PO Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :ceuameni: Nu ma mir deloc ! Ca si titlul topicului : balcans
Ayana Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Am inteles,ca ceasul il pusese in buzunar,intr o declaratie de presa ,acum nush care e adevarul adevarat :Ddoar nu va zice ca cetatenii acelei frumoase tari i-au furat ceasul... s-ar isca un conflict politic... si eu as fi zis la fel in locul lui (plus ca e vina lui ca nu a fost atent)...
Guest SaKin Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dovada ca nu numai in romania se fura =)). :ceuameni: :duh:
Beethoven Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 doar nu va zice ca cetatenii acelei frumoase tari i-au furat ceasul... s-ar isca un conflict politic... si eu as fi zis la fel in locul lui bineinteles ca nu poate da decat un raspuns diplomatic :D (plus ca e vina lui ca nu a fost atent)... Cu partea asta nu sunt de acord. :D Chiar daca l-ar fi simtit sau vazut pe cel care ii lua ceasul, nu putea decat sa zambeasca mai departe si sa ignore incidentul, sperand ca-l vor ignora si altii. :P