IceMan Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Clientii cazati la hotelul lui Shukla sunt pregatiti de preotii Pe malul fluviului Gange, la nord de orasul indian Varanasi, s-a deschis primul hotel in care cei aflati pe patul de moarte se pot caza pentru a-si da duhul in liniste, relateaza India Daily. In cazul in care musafirii nu reusesc sa isi incheie socotelile cu viata in maximum doua saptamani, acestia sunt trimisi acasa cu rugamintea "sa revina atunci cand simt cu adevarat ca le-a venit timpul". Patronul hotelului "Mukti Bhawan", Bhairav Nath Shukla, a recunoscut ca ideea de a deschide un astfel de local i-a venit recent. "In timp ce restul lumii se bucura la nasterea cuiva, noi petrecem moartea. Sunt doua momente la fel de naturale si trebuie tratate la fel", a explicat cel care pune la dispozitia oamenilor care vor sa moara in oras, nu mai putin de 12 camere, dotate cu minimum de confort si situate in-tr-o cladire veche de peste 100 de ani. Aici nu sunt cabinete medicale sau personal medical. Singurii ingrijitori ai bolnavilor veniti in hotelul lui Shukla sunt patru preoti care se roaga la capataiul musafirilor. Numarul musteriilor care mor in acest hotel variaza sensibil de la 30 la 70 pe parcursul unei luni. Pentru familiile sarace, cazarea este oferita gratuit de catre Shukla, care isi pune la dispozitia clientilor chiar si propriul birou, daca acestia cred ca acolo este locul ideal pentru a incheia socotelile cu viata. In cazul celorlalti clienti, familiile lor trebuie sa plateasca mancarea si electricitatea consumata pe durata sederii muribunzilor. Regula de aur a hotelului este cea de doua saptamani. "Daca cei veniti aici nu mor in maximum doua saptamani, sunt rugati sa paraseasca pe loc camera si sa revina atunci cand sunt convinsi ca le-a venit sorocul. Trebuie sa inteleaga ca sunt altii care asteapta sa se elibereze un loc", a declarat patronul hotelului. Oamenii care se cazeaza la "Mukti Bhawan" abia daca mai pot vorbi, ei nemaiavand nevoie decat de un preot. sursa
frankie Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 lol da ce noi suntem elefanti sa stim cand ne vine timpu` ))
Mehico Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 This is sick :blink: Ori e un alt mijloc de a face bani (mai "bolnav"), ori nu au ce face cu banii.
_Robert_ Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 si cum simt cand le-a venit vremea ? traim intr-o lume nebuna,nebuna,nebuna.word
IceMan Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Probabil e pentru cei care sunt bolnavi grav... si vor sti ca vor muri de la medici, cred eu.
_Robert_ Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 OMG, cum sa mori acolo frate? Mori la casa ta...eu sunt de aceasi parere cu DivinE , ca mai bine mori unde ai trait toata viatza alaturi de cei dragi ,decat intr-un hotelPs : adica...depinde de om , depinde de pret ...si de situatie
LeNaRiO*PO Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Mai bine mori în casa ta , decât să stai in nu ştiu ce condiţii !:ceuameni:
bunny Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 lol, mai bine as naviga cu pluta pe mare pana oi murii. x_X Deci...tind sa cred ca romanii sunt chiar cu scaun la cap fata de alte nationalitati. Cand citesti altfel de articole iti vine sa te inchini... oO
Fane Spoitoru Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 prefer sa mor acasa inconjurat de cei dragi nu prin spitale sau alte bodegi
TwisteR Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nush lumea ce idei sa mai scormoneasca,am vazut si azi la stiri cruci in rate,lol,deci asa ceva mi se pare absurd,prefer sa mor in casa inconjurat de cei dragi
[Creator] Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Vedeti la ce merge mintea omului? ) O-M-G atata spun.
westy8998 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Doamne numa la macabritati se gandesc indienii astia....:-&
Sephiroth Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 mai bine mori in patu tau in care ai dormit atatia ani decat sa mori fara cei dragi alaturi , te nasti cu cei dragi , mori cu cei dragi , that's my 'theory' ;)
iNm Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 LOOOOOL hai ca am ras bine ( se pare ca nu suntem cea mai dereglata natiune :D )
Stuart Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ce metode se mai gasesc pentru a se face bani :(. Pacat.Probabil acolo se duc cei cu boli incurabile si infectioase sau cei care au trait toata viata in intuneric :(.
the_master28 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 lol, mai bine as naviga cu pluta pe mare pana oi murii. x_X Deci...tind sa cred ca romanii sunt chiar cu scaun la cap fata de alte nationalitati. Cand citesti altfel de articole iti vine sa te inchini... oO +1 ce "ciudatzi" sunt pe lumea asta ....omu ala care a deschis hotelu.. nu cred ca e intreg la cap
Fallout Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 sa va aduc aminte de templul sobolanilor? unde aia manaca si stau cu soboani...stiti voi, ca e mai mereu la discoverynik nu ma mai mira!
Alexiano Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Orice e posibil in lumea asta "nebuna" Maine poimaine vom zbura de pe fatza pamantului cu tot cu tehnologia asta ..... Omu face multe dar tot el se distruge Mai bine mor acasa langa cei dragi decat in ghetourile alea
MisterDevil Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) atat am avut de comentat L.E. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
TrC Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Tata , tata nu muri acasa ... mai astapta 2 zile sa te duc la hotel thx ,OMG ca-s tampiti astia.