Jump to content
IceMan

Statuia care prevesteste Apocalipsa

Recommended Posts

Imagine IPB

Parintele paroh Dam PetreaCatolicii din Bucuresti au ajuns sa traiasca un moment unic. O copie a celebrei statui a Maicii Domnului, ridicata la Fatima in Portugalia, a fost adusa ieri in Capitala.

In comunitatea romano-catolica este recunoscut faptul ca statuia este purtatoarea unor mesaje divine, transmise de Maica Domnului.

Ieri, statuia Maicii Domnului a fost primita de enoriasii Bisericii Don Orione din Voluntari si de cei ai Bisericii Sfantul Anton de Padova din Colentina. Pentru enoriasii Bisericii care poarta hramul Sfantului Anton, dar si pentru parintele paroh Dam Petrea, a fost un moment unic. Cei care au introdus statuia in tara le-au facut o mare cinste aducand-o si in parohia lor. Pentru prima data in Romania, statuia (copie fidela a celei de la Fatima) a fost venerata de credinciosi, care o considera purtatoare a mesajelor divine. Potrivit legendei, statuia a fost ridicata in cinstea Sfintei Fecioare care s-ar fi aratat, ani de-a randul, credinciosilor. Dintre toate aparitiile, au facut incojurul lumii marturiile a trei copii de ciobani, carora Maica Domnului li s-ar fi aratat de sapte ori, in 1917, vorbindu-le. Unul dintre cei trei frati, Lucia, a marturisit ca la ultima intalnire cu Maica Domnului aceasta i-a spus ca sfarsitul lumii este aproape, dar ca oamenii mai au o ultima sansa sa-si castige mantuirea.

Glontul Papei, turnat in coroana Fecioarei

Ultimul glont scos din corpul Papei Ioan Paul al II-lea, in urma atentatului din 1981, a fost turnat in coroana pe care o poarta pe cap Sfanta Fecioara, in statuia de la Fatima. Credinciosii si preotii spun ca insasi Maica Domnului a intervenit si l-a salvat de la moarte pe cel care in 1978 din cardinalul Karol Wojtyla a devenit Papa Ioan Paul al II-lea.

sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...