Jump to content
IceMan

Adrian Pintea a murit!

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Ca o coincidenta stranie, Adrian Pintea, actorul care a interpretat in telenovela "Daria, iubirea mea" (Acasa TV) rolul unui muribund, s-a stins din viata la scurt timp dupa terminarea filmarilor.

Sotia lui, cunoscuta bioterapeuta Lavinia Tatomir, l-a tinut de mana pana in ultima clipa de viata.

"Sotul meu a fost viata mea, ratiunea mea de a fi! L-am tinut de mana pe Adrian pana a trecut Dincolo. A fost sotul meu, iubitul meu, copilul meu carunt, asa cum ii placea sa se alinte". Acestea au fost dureroasele cuvinte rostite de Lavinia Tatomir, sotia celebrului actor Adrian Pintea, la cateva minute dupa decesul acestuia. Vestea trecerii in nefiinta a celui ce a dat viata de-a lungul carierei unor personaje memorabile a socat lumea artistilor.

Actrita Tora Vasilescu, interpreta ce a jucat alaturi de Pintea in telenovela "Daria, iubirea mea" (Acasa TV), a fost inmarmurita de durere: "Imi pare rau acum, desi l-am judecat pentru desele intarzieri ale lui pe platoul de filmare. Vag, stiam despre problemele lui de sanatate, dar am crezut ca sotia sa va avea sorti de izbanda prin sedintele de bioenergie. Din pacate, cu moartea nu poti juca teatru". Un actor cu suflet de haiduc, rol caruia i-a dat viata in 1981, in filmul "Iancu Jianu", Pintea s-a casatorit cu Lavinia in anul 2000. La inceput, actorul i-a fost pacient, la cabinetul ei de bioenergie, incercand sa-si trateze ciroza si altfel decat cu medicamente: "Am luptat impreuna sa invingem boala", a declarat Lavinia.

"A fost adus in soc septic sever"

Adrian Pintea s-a stins din viata la doar 52 de Prof. dr. Dan Tulbure, seful sectiei Terapie Intensiva, de la Fundeni, a declarat, ieri, ca Adrian Pintea a fost adus la spital, in urma cu cinci zile, intr-o stare foarte grava, dupa ce fusese internat intr-un spital de boli infectioase pentru tratarea unui abces dentar. Pintea suferea de ciroza provocata de virusul hepatitei B, care s-a complicat sever cu o insuficienta cardiaca. In plus, avea si hipertensiune pulmonara si renala. "Pacientul a ajuns la spital in soc septic sever. Din cauza complicatiei cardiace, a fost exclus transplantul de ficat. Din pacate, pacientul nu a reactionat la nici un tratament".

sursa

Guest m0m0_86_06
Posted

alcoolul.pai normal ,un actor nu are situatiia financiara mai buna decat a unui pensionar.R.I.P :( :( :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...