IceMan Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Actorul Adrian Pintea a murit astazi, dupa ce a fost internat, in stare grava, la secţia de terapie intensivă, la spitalul Fundeni, informeaza Realitatea Tv. Pintea suferea de o ciroza extrem de grava si de insuficienta cardiaca. Actorul, in varsta de 52 de ani, a mers la un alt spital initial, pentru un abces dentar, dar medicii l-au transferat la Fundeni unde au descoperit ca sufera de o ciroza foarte grava cauzata de virusul hepatic de tip B, dar si de probleme pulmonare si renale. Soţia sa, bioenegeticianul Lavinia Pintea, a stat alături de Pintea la spital până în ultimele momente. Diferenţa dintre cei doi, care s-au căsătorit în urmă cu trei ani, era de 26 de ani. Actor de teatru şi cinema şi regizor de teatru, Adrian Pintea s-a născut pe 9 decembrie 1954 şi a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" din Bucureşti, la clasa profesorului Petre Vasilescu, în 1979. Dumnezeu sa il odihneasca! sursa Link to comment
[Creator] Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Dumnezeu sa il odihneasca! :( Link to comment
Guest Invisible Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 daaaaaaayum whos that nigguh?Macar din respect abtine-te!A fost un mare actor Link to comment
Guest Smuggsterul Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 baaaaaa care ati fugit cu al meu post? Link to comment
LeX LuTHoR Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Odihneascase-n pace ! :pray: :angelsmile: :boohoo: Si-a jucat bine toate rolurile :director: ... am multa stima si respect pt. acest om. Link to comment
Tybork Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 R.I.P. :( P.S. Tot respectul meu ii apartine acestui domn si pentru munca acestuia Link to comment
Guest <Raziel> Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Dumnezeu sa il odihneasca! Link to comment
Fane Spoitoru Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 doamne fereste si doctori astea :-< dumnezeu sa il odihneasca in pace p.s cineva sa ii dea suspend lu Smuggsterul k deja aiureaza in toate posturile si in alea de la discutii generale ... Link to comment
-Sly+ Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Mare actor,Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui. :( Link to comment
Ahilosu Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 eu am inteles ca a murit din cauza unei infectii la o masea. may God have mercy upon his soul :( Link to comment
THuG-Radu Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ciroza ? Alcoolu ? Anyway, R.I.P. ! Link to comment
Lancelot Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 heh..unul din marii nostri actori...pacat....dar bautura nu iartaAhi mai greu in zilele noastre sa mori de la o masea Link to comment
Guest Smuggsterul Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 "p.s cineva sa ii dea suspend lu Smuggsterul k deja aiureaza in toate posturile si in alea de la discutii generale ..."jura-te pe rozP.S si tu nu aiurezi in toate kkturile fara sens pe care le scrii? Link to comment
LeNaRiO*PO Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Smuggsterul potoleste`te intr`un astfel de topic faci asa ?Hai nu cred ca mai pupi forumul Linkmania ! Hai pa ! OT : RIP Era un om exceptional ! Sa`i fie tarana usoara ! Link to comment