ShadyMonto Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 se pare ca pe mine m-ati uitat ... pls dati-va cu parerea : EuroVita sau Magne B6??? (am ramas intre astea 2)
Ayana Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 vitamax :D mai scumpe dar fac toti banii si contin tot ce ai putea avea nevoie.Dintre cele 2 eu am incercat eurovita... sunt ok...
Beethoven Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 vitamax :D mai scumpe dar fac toti banii si contin tot ce ai putea avea nevoie. Dintre cele 2 eu am incercat eurovita... sunt ok... Lasa Eurovita :P chiar daca a preluat GlaxoSmithKline Europharm :D O alimentatie cat mai variata, cat mai multe fructe si vegetale sunt oricand preferabile complexelor de vitamine. Magne B6 e alta poveste fata de Vitamax. Daca simti ca trebuie sa iei pilule, ia Magne B6. Preferabil ar fi totusi alimentatia sanatoasa si mai multa miscare. (ce bine ar fi daca m-asi tine si eu de propriul sfat ) PS - Sere stie ca vorbesc intr-o oarecare masura in cunostinta de cauza ...
rat Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 am luat si eu magne b6 plus nush ce alte tampeni care pe langa o alimentatie sanatoasa ar fi trebuit sa imi dea cam cateva kg in plus da dutedute ca nu o mers nimic!!!!! @shady dute la analize de sange si apoi iti zice medicul de tot ce ai nevoie si ce iti lipseste
Alexiano Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Din cate am auzit ViaMax e cea mai buna ;) Si eu am probleme cateodata....cand stau jos....si apoi cand ma ridic ma apuca ameteala cateva secunde ...Dar imi revin repede ;) Ma mai inteapa si inima cateodata dar trece ;) Sportul e medicamentul cel mai indicat :)
Ayana Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Din cate am auzit ViaMax e cea mai buna ;) Si eu am probleme cateodata....cand stau jos....si apoi cand ma ridic ma apuca ameteala cateva secunde ... Dar imi revin repede ;) Ma mai inteapa si inima cateodata dar trece ;) Sportul e medicamentul cel mai indicat :) well ametelile alea sunt de la tensiune... subtensiune that is.. si eu am :D dar o las asa ca nu ma deranjeaza
ShadyMonto Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Si eu am probleme cateodata....cand stau jos....si apoi cand ma ridic ma apuca ameteala cateva secunde ...Yep si mie mi se mai intampla : vad in pureci(ca la TV) cateva sec si "amortesc" . Iar din cate am aflat e asa cum a zis si Sere tensiune , alimentatie saraca.LE : alimentatie saraca = anemie (m-am ferit sa spun din prima asa , ca nu eram sigur)
THuG-Radu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Yep si mie mi se mai intampla : vad in pureci(ca la TV) cateva sec si "amortesc" . Iar din cate am aflat e asa cum a zis si Sere tensiune , alimentatie saraca.Si eu patesc :D Eu stiam ca e de la anemie ! :huh:
Beethoven Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Yep si mie mi se mai intampla : vad in pureci(ca la TV) cateva sec si "amortesc" . Iar din cate am aflat e asa cum a zis si Sere tensiune , alimentatie saraca.LE : alimentatie saraca = anemie (m-am ferit sa spun din prima asa , ca nu eram sigur)Alimentatia saraca (vorba ta) duce la anemie. Anemia se traduce prin lipsa de fier a organismului. Mancati multe fructe, legume si cereale :D (iesiti mai ieftin decat cu medicamentele) :right: Nu uitati de miscare. :)
ANdy5 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 am si eu o problema si ma team sa nu fie ceva problema grava..de ex.. stai linistit la scoala in banca si simt ca ma "impunge" in zona inimii vre-o 3 - 5 secunde.. cate odata mai tare altadata mai usor :( senzatia asta o am de cateva sapt.. 3 - 4. ma mai "impunge" si daca fug ( ex. la ora de sport )chiar azi am vb cu ai mei sa ma duc la un control zilele astea sa vad care e problema..ceva sugestii pls :(eh si pe mine ma inteapa cateodata inima dar presupun ca e din cauza faptului ca suntem in crestere faza aia cu ridicatu` brusc + ameteli + "parca vad in purici ca la tv " o am si eu si e din cauza anemiei
ShadyMonto Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Pana la urma .. dintre EuroVita si Magne B6 am ales Vitamax , urmand astfel sfatul lui Serenity si al farmacistei :tiphat:
Tybork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pana la urma .. dintre EuroVita si Magne B6 am ales Vitamax , urmand astfel sfatul lui Serenity si al farmacistei :tiphat:Vorba lui Beethoven, nu este de-ajuns sa iei vitamine sau suplimente nutrivite. Trebuie sa ai grija si de alimentatie bogata. Eu de exemplu mananc tot din 3 in 3 ore, si niciodata nu mananc foarte mult.
Ayana Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 bogata nu inseamna mese dese )) bogata inseamna sortimentele pe care le mananci sa fie cat mai diversificate, concentrate pe nevoile proprii ale corpului tau... ce folos daca mananci din 3 in 3 ore alimente sarace in substante nutrituve sau junk food? (besides getting fat) :D @money nu beau cafea ca ma face prea nervoasa si agitata, dar o miros ) ador mirosul de cafea proaspat facuta... cel mult cu lapte beau, cu o droaie de lapte that is, dar cafea pura nu...
iNm Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 well ametelile alea sunt de la tensiune... subtensiune that is.. si eu am :D dar o las asa ca nu ma deranjeaza Hmm si eu sunt la fel si beau enorm de multa cafea ( cica mai ridica tensiunea ) faci si tu la fel? :D
rat Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 vreau sa va intreb si eu ceva! nush cat de mult tine de sanatate dar stie careva cum pot lua vro 4-5 kg in vara asta :D sa numi ziceti sa mananci din 2 in 2 ore mult ca nu merge, am incercat asta timp de 1 luna si inafara de dureri de burta nu am obtinut nimic, si la analize imi zice ca nu sufar de nici o anemie sau ceva de genu
Tybork Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 vreau sa va intreb si eu ceva! nush cat de mult tine de sanatate dar stie careva cum pot lua vro 4-5 kg in vara asta :D sa numi ziceti sa mananci din 2 in 2 ore mult ca nu merge, am incercat asta timp de 1 luna si inafara de dureri de burta nu am obtinut nimic, si la analize imi zice ca nu sufar de nici o anemie sau ceva de genu Sa mananci tot din 2 in 2 ore, chiar ca nu este o metoda foarte buna pentru ingrasare. Faci chiar invers, adica organismul tau se obisnuieste cu o alimentatie regulata, si acest lucru duce la un consum mai mare de calorii pe zi. Acest lucru folosesc sportivi sau vedetele, care vor sa slabeasca. Eu iti zic, sa incerci sa-ti reduci consumul zilnic de calorii sub 2000, timp de 2 saptamani, sa fii foarte atent ce mananci si cat mananci, si dupa 2 saptamani sa mananci orice fel de mancare cat mai bogat in calorii. Sa vezi cum te ingrasi :) . Daca nu faci sport, atuncea ar fi cazul sa mai vizitezi din cand in cand o sala de fitness. Te va ajuta sa te ingrasi, si cel mai important lucru, nu in grasime ;)
udvaritibor92 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Bine nu stiu daca aceasta este o problema medicala dar prietenul meu Alin zice ca ii creste par pe _)_ .Asta-i normal?
ShadyMonto Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Bine nu stiu daca aceasta este o problema medicala dar prietenul meu Alin zice ca ii creste par pe _)_ .Asta-i normal? Pai din cate stiu eu e normal ... dar acum depinde de cat par .. Ca 1-2-10 fire e banal , si de obicei cresc pe "dunga" aceea vizibila de pe penis . LE : sper sa vina cineva mai priceput decat mine sa raspunda la intrebarea asta :dontknow:
udvaritibor92 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ba asta isi bate joc de voi si ii raspundeti :-j Nu, defapt sunt foarte serios.
smuggster Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 da chiar foarte serioasa e problema-poti si sa mori din cauza ei
ShadyMonto Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 da chiar foarte serioasa e problema-poti si sa mori din cauza ei :blink: ai ceva personal cu el? Omu a intrebat daca e normal sa se intample asa , atata tot ; iar din cate vad tu nu ai dat nici 1 raspunz de luat in serios .. nu inteleg dc postezi.
Ahilosu Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Sa mananci tot din 2 in 2 ore, chiar ca nu este o metoda foarte buna pentru ingrasare. Faci chiar invers, adica organismul tau se obisnuieste cu o alimentatie regulata, si acest lucru duce la un consum mai mare de calorii pe zi. Acest lucru folosesc sportivi sau vedetele, care vor sa slabeasca. Eu iti zic, sa incerci sa-ti reduci consumul zilnic de calorii sub 2000, timp de 2 saptamani, sa fii foarte atent ce mananci si cat mananci, si dupa 2 saptamani sa mananci orice fel de mancare cat mai bogat in calorii. Sa vezi cum te ingrasi :) . Daca nu faci sport, atuncea ar fi cazul sa mai vizitezi din cand in cand o sala de fitness. Te va ajuta sa te ingrasi, si cel mai important lucru, nu in grasime ;)not really. daca te duci la sala nu inseamna ca te ingrasi ci ca grasimea poate fi lucrata in masa musculara. pentru a mai pune pe tine poti sa folosesti diverse prafuri dar nu este recomandat pentru ca dupa ce nu lemai folosesti o sa revii aproape de normal
Dretmer Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Daca tot ati deschis topicul acesta am si eu o intrebare ce ar trebui sa fac daca mia crescut unghia de la picior in carne de la degetul mare in fiecare zi unflat curge sange puroi :( am fost la doctor si mia spus sa o las sa creasca ca va iesi singura la unul da a trecut prin deget si a iesit vb serios Si la celalalt e unflat in continuare nustiu ce sa mai fac am fost de 2 ori la doctor si nimic .