Jump to content
Lancelot

Legalizarea prostitutiei

Recommended Posts

Posted

tutunul si alcoolul sunt droguri mult mai vechi (deci traditionale) si sunt legale...

sunt INCA legale (si nu peste tot :P ), nevorbind de faptul ca au fost interzise in anumite vremuri si locuri - oricum, blk reproducea parerea asa-numitilor "Adepti a teoriilor conspiratiilor", nu propria parere.

Din alt punct de vedere, tutunul are o istorie scurta comparativ cu opiul sau frunza de coca.

biserica deja o duce din ce in ce mai rau... d'abia astept ziua in care biserica va accepta faptul ca omul a evoluat din mainuta; sa vedem ce schisma se va mai produce.

hai sa n-o luam de la capat :P
ps: de cand sexul e ceva divin? uitativa pe site-uri sau la filme X-rated sa vedeti cat de divin e sexul... :oops:

Alo, era vorba despre sex in acceptiunea bisericii :P Oricum, dupa cate stiu eu, biserica (crestina) vedea sexul ca un act necesar pentru perpetuarea speciei, nu un act care te apropie de divinitate - de aici si opozitia fata de avort - si PROSTITUTIE, ca sa nu fiu complet off topic. S-o mai fi evoluat :dontknow:

Posted

Sunt de acord cu legalizarea prostitutiei si pentru domnul care a spus ca isi va deschide un bordel, sa stie ca unde prostitutia este legala (ex Olanda) nu sunt bordeluri ci niste fete care au o garsoniera sau un mic apartament la parterul cladirilor si vbesti cu ea prin geam despre pret etc,faci dus, te consulta un medic,iti da ea prezervative etc si apoi o faci!

Posted

defapt oameni se duc la c*&^e pt ca sotiile nu le ofera ce le ofera ele :) adica ma refer la sex oral si anal ... da m`i se pare si aiurea sa faci tot timpu acelas lucru :| adica nimic nou ...

sunt PRO desi nu incurajez acest lucru datorita bolilor prin transmitere sexuala

Posted

PRO, ca imi ridic vila la cate surori am =)))))

Se vede ca esti vecin cu Spawn. NU ESTI NORMAL ! =)) ahahah

@on-topic

Pro :)

Daca in Olanda s`a putut, s`ar putea si in Romania. Ceva mai greu ce`i drept (ca romanu e roman, nu e olandez :D ).

Asa macar, odata cu legalizarea ei, ar aparea bordelurile, unde macar acolo cat de cat ar fi ceva controale medicale periodice si ai sti ca fetitele sunt curate ! :)

Posted

hmm..nu cred ca am ridicat tema moralitatii practicarii sportului extrem numit sex pe bani...acolo sta in alegerea fiecaruia..sau in optiunile pe care le are la dispozitie la un moment dat :)

Posted

Prostitutia legalizata - nu conteaza ce face un om pentru a trai.Fetele care au ales sa faca acest lucru - vin cel mai sigur din zone unde saracia este mare,iar prea multa carte nu au.Eu sant pro,si sa va spun si de ce.Cineva destul de destept,ar putea face legile in asa fel incat ar fi totul controlat - in Germania sant blocuri-bordel,unde te duci frumusel si-ti faci treaba dupa ce alegi dintr-o sumedenie care mai de care,bineinteles ca exista si diferente intre ele - ca unele sant mai scumpe decat altele - aspect fizic,meseriasa,supermeseriasa etc - dar ideea de baza este ca omu` se duce la sigur si nu se imbolnaveste,ea ,la fel ramane curata,ce face e legal si asa mai departe.

Voi care santeti contra - nu-mi ziceti ca n-ati fost niciodata la fetite.Este adevarat,e o diferenta mare intre cele de pe strada,care le iei cu 30 de lei 10 minute si te duce prin cine stie ce locuri intunecate de exista riscul de a da nas in nas cu garda,si cele care cer 150-200 de lei pe ora,dar te duci intr-un apartament frumos,faci un dush inainte - e cu totul diferit.

Desi sant pro legalizare va sfatuiesc sa va faceti o prietena si scapati de aceasta problema.Daca aveti fantezii sexuale,vorbiti cu partenerul - daca nu are inhibitii,dati-i bataie.

PS - Vorba Parazitilor - "tarfele sa faca gat cu cartea de munca in mana"

Posted

pentru. daca nu o putem eradica, macar sa o stapanim. o evidenta stricta a "fetelor muncitoare" va fi mai mult decat binevenita.

Posted

sunt PRO pt ca darkbringer are 3 surori si o mama =))))))))))))))))00

Dar ce ... numai femeile sa faca prostitutie ? darkbringer dc nu ? ca stiu cat de mult va iubiti ... nu numai el ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...