Jump to content
Guest NaSuL^^

Mouse

Recommended Posts

Guest NaSuL^^
Posted

Am un mouse intelli 3.0 nou.

Dar pe spate scrie made in china, este vreo problema din cauza asta ?

Sorry daca am postat unde nu trebuia.

:tiphat:

Guest Bogdan
Posted

=))

ce problema crezi ca ar putea fi? cand in ultimul timp aproape 50% din produse sunt made in china?

Mouse-ul meu il am de 1 an si ceva...e A4Tech Office 8K Wireless Optic si n-am nici o problema..si tot made in china scrie pe spate...asta ca sa-ti raspund tie...dar oricum..concuzia=> =))

si ca sa-ti raspund si la a 2a intrebare...intradevar...ai postat unde nu trebuie...trebuia pus threadu la .. FUNMANIA!

Posted

sa fim seriosi, daca ar avea ceva ca e in china ar trebui sa aiba si pentru celelalte produse care sunt facute in asia (asta insemnand 70% din piata, daca nu mai mult)

Posted

Am un mouse intelli 3.0 nou.

Dar pe spate scrie made in china, este vreo problema din cauza asta ?

Sorry daca am postat unde nu trebuia.

:tiphat:

ai grija ca produsele din china contin flagelul comunismului, daca il desfaci vei fi imediat infestat cu nzious comunismus rattus, o bacterie foarte raspandita in interiorul soarecilor microsoft...

a si sa nu uitam, chinezii fac cea mai buna si cea mai de calitate marfa din lume... really they do

ps: soarecii microsoft sux...

Posted

=))=))=)) :rofl1:

Cea mai tare intrebare pe care am vazut-o in ultimul timp. De ce sa aiba vreo problema?

Tu crezi ca daca vine din China, inseamna ca n-are calitate ;) . Si chinezii sunt oameni harnici si destepti, numai ca ei lucreaza mai ieftin :)

Posted

Apropos, mai tineti minte HDD alea IBM pe care scria Made in China, assembled in Romania? aia era si mai stasa pt ca erau assamblate la Timisoara ;)

Posted

produse facute altundeva decat in China nu prea mai gasesti, au mana de lucru foarte ieftina, iar majoritatea firmelor acolo si-au construit fabrici (in cazul imbracamintei, incaltamintei, hardware etc) daca sunt facute acolo nu are nici o relevanta, ori China ori altundeva tot aia e.

LE: ce ma Nestle'? unde mai gasesti logitech-uri facute in europa? cel putin al meu e mx310 made in China si merge perfect de 1 an

Posted

aoleu dati close si nu mai faceti misto de saracu om, ca nimeni nu s-a nascut stiindule pe toate ;)

mane uite mousu meu cum arata dupa aproape 2 ani e a4tech luat cu 210 mi acu e 150 de mi si are si un buton in +, si ghici ce it's made in CHINA

http://img70.imageshack.us/my.php?image=mouse3cs4.jpg

http://img70.imageshack.us/my.php?image=mouse2wf0.jpg

http://img70.imageshack.us/my.php?image=mouse1ph2.jpg

Guest EdgeRacer
Posted

Word Creator.

PS: Esti de-ala care se uita unde e fabricat? Daca e Logitech/Razer, sa fie facut si in RO :)

Posted

Uite mouse-ul meu,am cumparat acum de 3 ani si merge fain,nu am nici o problema cu ea si scrie "made in china" pe spate :D

ce boala am pe soarecul ala... are o forma asa de naspa si cate probelme mi-a facut... cum vad unu d'ala il dau de pamant

Posted

Ehh ... daca scrie Made in China nu inseamna neaparat ca e stricacios si de proasta calitate.Pe iPod'ul meu care l-am primit de la niste neamuri de dincolo scrie "Designed in California . Ansambled in China" si merge perfect :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...